Az orosz vendégmunkások miért nagyobb kockázat az EU-nak, mint az ellenőrizetlenül befogadott közel-keleti, afrikai migránsok?
Németországban volt egy kis botrány is ebből:
Visszaélés a vízumokkal, gyakorlatilag ellenőrizetlenül engedték be az idegeneket.
Az EU-s országok meg hetek óta hisztiznek, hogy Magyarország oroszoknak akar vízumkönnyítést, meg kémekkel riogatnak.
Mitől nagyobb kockázat egy fehér, keresztény orosz, mint egy közel-keleti iraki, afgán?Utóbbiak szeretik szurkálni is.Előbbiek meg maximum a vodkát szeretik.

@70: hadd kérdezzem már meg: te honnan veszed azt, hogy Magyarország nem tagja az Uniónak? Vagy ha a személyi igazolványban a születési helynél a szülővátosom van feltüntetve, az szerinted azt jelentené, hogy nem Magyarországon születtem?
Vagy úgy alapvetően mi bajod azual, hogy európaiak vagyunk? (jó,lehet,hogy te nem, de most a magyarokról van szó)

# Alex Fly
Oroszország nem Európához tartozik ?

# Alex Fly
Én nem kérek semmilyen Európai Unióból, nemhogy Európai Egyesült Államokból.

@72: milyen értelemben?
Földrajzilag a területének egy része Európában van -más tekintetben viszont igen messze áll tőle...
@73: én pedig nem kérek az orbanista fasisztoid diktatúrából, nemhogy a sötéz középkorból.

# Alex Fly
Mik az európaiság ismérvei ?
Európában sok helyen kétpártrendszer van, az minden, csak NEM demokratikus.
Akkor a rendőrség is képes internetes kommentelésért az illetőre rárohanni.
Magyarországon Milyen diktatúra van ?
Hányszor vitt el téged éjjel 11-kor vagy hajnali kettőkor a TEK / NAV / bármilyen más fekete autós szerv ?
Te talán visszasírod a 2002 - 2010 közötti időket, és Ferenc testvért ?

Alex Fly, szeretném megérteni az álláspontodat.
Ha szabad megkérdeznem, te hány éves vagy, és hol élsz ?
Te Miért viseled ennyire rosszul az időszámítást, 2010-től kezdve ?
Miért sírod vissza a 2002 - 2010 közöttieket ?
Akkor az MSZP - SZDSZ-re szavaztál ?

# Alex Fly
Nekem diktatúráról kapásból Törökország jut eszembe.
Ugyanakkor Németországban is vannak vészjósló tendenciák, egy ártatlan Instagramon / Tiktokos bejegyzés miatt is simán bajba lehet kerülni.
Magyarországon meg senkit nem támadnak ilyen alapon.

"Európában sok helyen kétpártrendszer van, az minden, csak NEM demokratikus." -úgy gondolod, hogy ezzel szemben viszont az egypártrendszer teljhatalommal kombinálva a valódi demokráciát jelenti?
Érdekes fogalmaid le+etnek róla...

# 78
Nekem az a kedvencem, amikor Alex Fly gyilkosozta a magyar katonákat.
Csak nem érthetem, hogy Miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!