Soros György szerint 10, 000 befogadott migránsért cserébe az EU-nak fizetnie kéne Magyarországnak 90 milliárd forintot. Akkor miért is a magyarok és európaiak ellensége ez az ember?
Szerintem nem.
Szerintem mindenkinek (tagállamnak) be kéne fogadni a méretéhez és a népességéhez viszonyítva egy bizonyos %-nyi bevándorlót.
Keveset...
Sokaknak ezzel az lenne a problémajuk, hogy azok itt esetlegesen anyagi károkat okznának, stb.
Szóval ez az aggáj könnyen orvosolható EU-s tamogatással, 90,000,000,000 forintból lehetséges lenne azokat integralni akiket kell...
Nyílván nem mindenki szorulna rá, csak egy igen kis százalék, így még maradna is pénz.
Szerintem pedig érdemes lehet néhányat akár örökre befogadni...
9.6 millióhoz mi az a néhány ezer?
Mégis jól jönnének a fiatalok, hiszen Magyarország társadalma teljesen elöregedett.
A jelenlegi politika pedig csak egyre űzi az itteni, született magyar fiatal réteget.
Mi az a pénz egy olyan országnak,ahol van 658 milliárd sportra? :D
Rohadt gazdag ország vagyunk.
#7. Nem a migránsok kapnák a pénzt, hanem az állam a migrik után.
Te mikor termeltél ki utoljára 9 milliónyi adót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!