Fideszesek, nektek nem gyanús, hogy a külföldön mosogatók 1200 milliárd Ft-ot tudnak hazaküldeni minden évben?
Én úgy tudom, hogy a 6%-nyi magyar aki külföldön van a "hazaküldött" pénzével adja a magyar GDP 3%-át(ez kb. tényleg 1200 milliárd).
Ugyanakkor az itthon élő 94% akinek a fele nyugdíjas meg kiskorú adja a magyar GDP 97%-át.
Szóval az itthon maradt csórók kétszer több (hazai) gdp-t állítanak elő mint azok akik kimentek.
De nekem van. Két helyen mosogatok és egyedül küldök haza 1200 milliárdot. A többiek nem tudom mit küldenek.
Különben is korábban kell felkelni minden nap és estére megvan a 400 túlóra. Ebből lesz az 1200 milliárd.
valamit nagyon benéztél ezzel az 1200 milliárddal.
Van kint rokonom, ismerősöm jó pár, de haza csak kevesen küldenek pénzt. Az egyik a 3 gyerek+feleségnek havi 100 ezret küldött éveken keresztül, hű de jól éltek belőle, azta! A másik havi 20 ezret tud küldeni az anyjának, többet nem, mert akkor már neki nem marad. Akik kint dolgoznak, élnek, azok nem küldenek haza semmit, hiszen azért dolgoznak, hogy abból éljenek amit megkeresnek, még ha lenne is bőven amit küldözgethetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!