Az orosz vendégmunkások miért nagyobb kockázat az EU-nak, mint az ellenőrizetlenül befogadott közel-keleti, afrikai migránsok?
Németországban volt egy kis botrány is ebből:
Visszaélés a vízumokkal, gyakorlatilag ellenőrizetlenül engedték be az idegeneket.
Az EU-s országok meg hetek óta hisztiznek, hogy Magyarország oroszoknak akar vízumkönnyítést, meg kémekkel riogatnak.
Mitől nagyobb kockázat egy fehér, keresztény orosz, mint egy közel-keleti iraki, afgán?Utóbbiak szeretik szurkálni is.Előbbiek meg maximum a vodkát szeretik.
# Alex Fly
Te valami Európai Unió fanatikus vagy ?
Az amerikai dokumentum és háborús filmekben az arabok, és a feketék azok dühöngő zombihadként vannak ábrázolva, vajon Miért ? :)
@63: mert filmek.
Mellesleg hogyan is ábrázolják az amerikai filmekben a ruszkikat?
# Alex Fly
A dokumetumfilm is szerinted igazságtalan ?
Szerinted Szomáliában, vagy Líbiában milyen állapotok uralkodnak ?
Én az elmúlt időszakból csomó olyan filmet tudok felsorolni, amiben amerikai katonák háborúznak Szomáliában, Nigériában, Irakban, és Líbiában. És ezek közül egyetlen egy sem Oroszország, meg oroszok.
62: "@61: vagy legalábbis az afrikai/keleti menekültek nem deklaráltan ellenségei az Uniónak."
azt kérdeztem barátságosak-e? igen vagy nem?
végül is csak totál kihasználói, mint nálunk a c-s etnikai réteg, mély tisztelet a kivételnek.
64: ha politika kategóriában a filmekből indulsz ki, jó hülye vagy.
Hülyék vagytok, hogy nem értitek meg?
Az EU és a NATO titkokat adják ki a magyarok. A fidesz kiskaput ad az ellenségnek mindenhez amihez csak a tagországoknak lehetne hozzáférésük.
Nem véletlen hogy orbánt egyre több helyre meg se hívják, mivel egyből megy putyinhoz mindennel.
Kedves utolsó!
Egyrészt en is az Orbán kormány kritikusa vagyok,de ezt a sok baromságot honnan veszed?De komolyan kérdem..Ez nem úgy megy hogy a min.elnők a laptopján látja az USA meg a NATO top secret adatait..Ezt a sok baromságot ha el is hiszed akkor ugyanolyan hülye vagy mint sok narancsszavazó..Ha tippelnem kéne 20-as éveid közepén lévő érettségis belvárosi liberális szavazó vagy s életedben párszor voltál videken vagy az EU-ban..Vannak német barátaim,elfogadják hogy en az Orban kormány felé kritikus vagyok,de ők pl.imádják,nem azért mert Orbán olyan hüdek.rva demokratikus,hanem náluk a jelzőlámpa kormányzás egy szélsőségesen neoliberális,önfeladó politikát képvisel,100%-ban kiszolgáltatva a német gazdaságot és politiká az USA-nak.A franciáknak pl ehhez képest még tökük is van.
# Alex Fly
Neked a személyi igazolványodban az állampolgárságnál a HUN (Magyar) van.
Vagy te neked teljesen másfajtad személyi igazolványod van, mint az emberek 99 %-ának ?
Vagy te Hol élsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!