Miért védik sokan az oroszokat az orosz-ukrán háború kapcsán?
Oroszország megtámadta Ukrajnát, az ukránoknak nincs joguk megvédeni az országukat?
Már elfelejtettük, hogy az oroszok 45 évig voltak Magyarországon?
Te neked mi a foglalkozásod, hogy mind gazdaságpolitikai témában, mind hadi témában ontod az elemzéseket ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..
Elemző ?
Politikai tisztviselő ?
Vagy Mi ?
Én semmilyen meredek jóslatot nem dobtam be, keversz valakivel.
"Ezt ?"
Most épp ezt, máskor mást, sokkal régebbieket is.
Ha nem személyes érintettség miatt szívecskézed más oldalakon az oroszokat felszopó kommenteket, hát még rosszabb mintha trollfarmos alkalmazott lennél. Az internet nem felejt 😉
# 42
Az 5-ös hozzászólást nem te írtad ?
Vagy melyiket ? Mert akkor nem jelezne be a kérdés nálad.
" Ha nem személyes érintettség miatt szívecskézed más oldalakon az oroszokat felszopó kommenteket, hát még rosszabb mintha trollfarmos alkalmazott lennél. Az internet nem felejt 😉 "
Nem írtam szépeket Ukrajnáról, meg az Ejjuról, és a Nátóról, és továbbra sem vagyok jó véleménnyel ezekről, sőt örülnék az orosz győzelemnek, akkor mi van ?
Fel akarsz jelenteni a véleményem miatt ? Vagy mit akarsz csinálni ?
" Nátóról, és továbbra sem vagyok jó véleménnyel ezekről, sőt örülnék az orosz győzelemnek, akkor mi van ?"
Büszkék vagyunk rád :D
# 44
Te miért többes számban írsz ? Tudtommal senki nem hatalmazott fel, hogy mások nevében beszéljél.
Amúgy az EU, és a NATO az egy együttbólogatós szekta, tilos a más vélemény ?
És aki más véleménnyel van, azt feljelentenéd ?
Tegyük fel, Ukrajna vereséget fog szenvedni, megszüntetik, és a helyén Oroszország lesz, akkor Mi lesz veled ?
Én is mondhatnám, hogy az internet nem felejt 😉
" Ha nem személyes érintettség miatt szívecskézed más oldalakon az oroszokat felszopó kommenteket, hát még rosszabb mintha trollfarmos alkalmazott lennél. Az internet nem felejt 😉 "
Te milyen más oldalakon próbálsz nyomon követni ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!