Az orosz pártiaknak akik az oroszokat támogatják mi a véleményük a megrázó Szentjánosbogarak sírja animéről? Arról szól, hogy az összes háború értemetlen vadállat zagyvaság.
Szerintem nem sokan ismerik azt a mesét, ahogy én se.
Rákerestem és beraktam könyvjelzőbe. Jó az értékelése, talán majd megnézem.
Mikor nézed meg?
Háború ellenes is ami jó dolog!
egyrészt prímán hozod a libtard sztereotípiát azzal, hogy olyasmire hivatkozol, amiről a megkérdezettek 99,99%-ának fogalma sincs mi és ami ráadásul egy anime.
másrészt akkor szerinted az USA második világháborús beavatkozása a náci Németország ellen is értelmetlen, vadállat zagyvaság. ültek volna inkább ölbe tett kézzel?
harmadrészt attól, hogy a te cserépben nevelt kis lelked nem bírja feldolgozni, hogy igenis létezik a világban objektív gonoszság, amivel nem lehet megállapodni, közös nevezőt találni, mert nem élni, hanem pusztítani akar, még ez lesz az igazság.
van szükséges és jó háború.
"Mármint az oroszok."
nézőpont kérdése. az ukránok csak olyan békével hajlandók leülni tárgyalni, amivel a 2014 előtti területeiket visszakapják, az oroszok meg csak olyannal, amivel megtartják a Krímet és még egy pár megyét.
melyikük a nagyobb kerékkötő, azon el lehet vitatkozni, de az tény, hogy a jellenlegi valóság fényévekkel közelebb van az orosz tárgyalási alaphoz, mint az ukránhoz.
Liberális vagyok, de szerintem a háború szükséges az emberiség fejlődéséhez. Valamilyen módon minden életforma harcol, ez az élet és a fejlődés velejárója.
Azon lehetne vitatkozni hogy a háborút hogyan műveljük, és a modern kori háborúk valóban nem a legjobbak a történelemben, hiszen rengeteg civil áldozattal járnak az infrastruktúra pusztítása mellett. Ma már nincs "sportszerűség" sem, míg pl. az ókori csatákban sokszor megvárták hogy az ellenséges haderő átkeljen egy folyón, rendezze a sorait, mielőtt megütköztek. Szóval a háborúk mai lebonyolításával nem értek egyet, de a háborút magát szükségesnek tartom, a folyamatos béke nem tenne jót a fajunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!