Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem engedélyezik szélese...

Miért nem engedélyezik szélesebb körben az eutanáziát?

Figyelt kérdés

Megjárta külföldöt is Karsai ügye, de ott se foglalkoztak vele.

Én nem értem, hogy egy halálos beteg ember esetében miért nem lehet ezt engedélyezni??

Így most frankón meg fog fulladni az ember.

2024. jún. 13. 19:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"A 28 éves depressziós nő talán gyógyíthatatlan beteg?"

gondolom az eutanáziát intéző orvos kap egy papírt arról hogy milyen okkal kell kapnia a betegnek eutanáziát. annyit az orvos csak tud hogy a depresszió nem gyógyíthatatlan betegség és nem öli meg, nem gondolod?

törvénnyel be lehetne szabályozni.

2024. jún. 15. 21:12
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
És ti ennyire bíztok az emberekben? Gondoljátok, hogy majd törvénnyel beszabályozzák és nem játsszák ki? Egyáltalán mi a garancia, hogy jól beszabályozzák? A következő meg már az lesz, hogy az orvos dönthet élet és halál között.
2024. jún. 17. 01:34
 13/27 Jeffrey Spender ***** válasza:
59%
Visszaélések az eutanázia legalizálása nélkül is történhetnének, úgy is túl lehetne adagolni a morfiumot, és társait, és mégsem csinálják ...
2024. jún. 17. 21:19
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
De mi van, ha a rokonok ráerőltetik az öregre az eutanáziát?
2024. jún. 18. 02:46
 15/27 Tatyó ***** válasza:

Ki hallott már Katarina Pavelek-ről...?

Ő kijelentette, szerinte mitől lett beteg...

Az eutanázia pedig jelenleg is része a mindennapjainknak...:

[link]

2024. jún. 20. 14:28
 16/27 anonim ***** válasza:
23%

14: borzasztóan ostoba vagy.

mit nem lehet felfogni azon hogy a szakorvos megír egy kórházi zárójelentést hogy gyógyíthatatlan beteg a páciens és az eutanázia igényelhető. ha a beteg úgy dönt hogy akarja akkor megkaphatja. ennyi erőből minden orvos, bank, egyéb szolgáltatást meg lehetne vádolni. ennyire paranoid vagy?

az "összebeszélnek az orvossal, kell az örökség" ezek a te hülye agymenéseid, akkor ki lehetne mindenkit ezzel nyírni nem? bolond

a föld szélén tessék vigyázni és nem lelépni, bár nagy veszteség nem lenne.

2024. jún. 20. 14:47
 17/27 anonim ***** válasza:
54%

Küldtem linket, hogy a huszonéves depressziós nőt is eutanáziálják. Ő nyilván gyógyíthatatlan, halálos beteg?

2024. jún. 22. 01:16
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

17, nem 16 vagyok

98%ra biztos vagyok abban, hogy tudom kiről beszélsz.

Van bizonyízékod arra, hogy más beszélte ráerre a döntésre?

Bármi. De tényleg bármi.

2024. jún. 22. 02:07
 19/27 anonim ***** válasza:

Nincs, de attól még feltételezhető. Semmi sem zárja ki, hogy ne tudnának rábeszélni valakit.

De 28 éves, testileg egészséges nőről van szó, akit egy szakképzett pszichiáter a megfelelő gyógyszerekkel kihozhatta volna a depresszióból.

2024. jún. 23. 02:10
 20/27 anonim ***** válasza:
17: nyilván ha le lenne szabályozva akkor nem történhetne meg ilyen, erről dumálok.
2024. jún. 23. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!