Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

2024. jún. 9. 22:23
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/1015 Veteránmacska ***** válasza:

“Minden állításom nem az enyém, hanem a szakoldalaké, és a történelmi tényeké. Ha ezekkel szembemennek a vitapartnereim igazolható autentikus kritika nélkül, akkor igen! Mindegyik hülye! Ez van.”

Te vagy a hülye.. ha okos lennél mondtam már, a Fideszeseket gyözködnéd az kormány ellen! De itt is mitcsinálsz azon kívül hogy semmi értelme?? Ezzel nem segítesz a paranojádon se ukránokon. De azzal már igen ha elé tárod a birkáknak milyen országba élnek, és kik is vezetik valójában. Akkor legalább ha ezt megtennéd hasznod is lenne!

dec. 5. 18:36
 612/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Pombe

A CIA az nem egy jószolgálati szervezet, hanem egy arrogáns, akaratos, irányításmániás, nyílt dührohamokkal küzdő, és cezaromán személyiségű illetőkből álló autonóm szerv, állam az államon belül.

A Mosszad is.

És az FSzB is.

dec. 5. 18:44
 613/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Pombe, a Brit Kormány az világéletében, akkor, amikor Cári Oroszország volt, akkor is Oroszország kérlelhetetlen ellensége volt. Ők ilyen szellemben fogják tálalni az ukrajnai történteket.

Amit diktatórikus jelleggel lehetett vádolni, az Fehéroroszország volt, ezt ők maguk is elismerték. Azonban Ukrajna, még Janukovics alatt egy oligarchia / maffiaállam volt, semmi baj nem volt velük.

Az Euromajdan az azért lett, mert nem firkantották alá az EU-csatlakozást előrébb hozó doksit. Most komolyan, azért, mert a fővárosiak teljesen mást gondolnak, mint a vidékiek, meg az ország többi része, azért szét kell verni a fővárost ? És annak nyomán a szélsőjobbos csapatokat tápolni kell ?

dec. 5. 18:57
 614/1015 Veteránmacska ***** válasza:
Pombe elment aludni hogy minden betanult doksi szöveget el kezdhesse előlről! Ő valami új papagáj faj lehet egy humanoid papáj karakterrel.
dec. 5. 19:50
 615/1015 Pombe ***** válasza:
0%

Macska(#611): "De itt is mitcsinálsz azon kívül hogy semmi értelme??"

Mi az hogy mi értelme??? Agyalágyult.

Ha nincs értelme, akkor te, meg a haverjaid habzó szájjal miért orosznyalonckodtok itt megállás nélkül, és miért kened másra a saját paranoiádat??? Őrjöngve négyen-öten figyelitek minden szavam, és még akár hajnal 3-kor is azonnal reagáltok, és gyaláztok.

Ha neked annyira NEM fontos fröcsögő nyállal állandóan az oroszokat védened és becsmérelni, ócsárolni az USA-t, akkor miért nem hagyod rám a saját véleményem, és kész???

Azért, mert te vagy a paranoiás, és nem én! Én csak a ti hazaárulásotokra hívom fel a figyelmet. Ti az EU és NATO ellenességei vagytok, mintha gőzerővel az oroszoknak akarnátok átjátszani Magyarországot.

NEKEM ROHADTUL FONTOS, HOGY MAGYARORSZÁGON MINDENKI FELFOGJA: Putyin egy alávaló gyilkos, és baromira veszélyes, így ti is, akik nyaljátok neki. Én Putyint Hitlerrel és Sztálinnal teszem egyenlővé!

Anno Hitler és Sztálin erősödő befolyásával szemben akkoriban is sok magyar értelmiségi tiltakozott, akár szamizdat, így ha az a véleményem, hogy Putyin pont ugyanilyen veszélyes a honunkra most, akkor mit csodálkozol azon, hogy az oroszok ellen ágálok megállás nélkül?

Hogy mondhatsz akkora ökörséget, hogy ez értelmetlen???

És ha neked nem fontos ez az egész - ahogy szemérmetlenül ezt hazudod -, és nem látod az oroszt veszélyesnek, akkor miért nem hagyod rám az egészet??? - te orosznyalonc! Dühödten véded az oroszokat, és minden bűnüket bagatellizálod acsarkodva, mintha orosz lennél, és nem magyar, akiknek a rokonait egyáltalán nem is rég még az orosz gyilkolta vagy megerőszakolta!

Az Orbán kabinet Putyinnak nyal, mint te is, és állandóan kijár az Orbán kabinet a véresmarkú tömeggyilkoshoz, vele kezet fogni, és állandóan az oroszoktól kapnak kitüntetést, és állandóan velük köt Orbán üzletet, ráadásul behódolva Putyinnak, ezeket az üzleteket titkosítja is a magyar állampolgárok elől. Rohadtul fontosnak tartom, hogy itt Magyarországon ne Putyin irányítson, míg te erre rálegyintesz (ÁLLÍTÓLAG!, pedig úgy tűnik, ezt szorgalmazod).

A Szuverenitás védelmi hivatal, totálisan putyini mintára, mindent lerohan, ami Orbánnak nem tetszik, vagyis a korrupcióellenes civil szervezeteket és a független sajtó szinte mindegyikét!

Ha tele van az országunk olyan hülyével, mint te, meg a fideszes Orbán Balázs félékkel, akik lazán beengednék szó nélkül az oroszokat hozzánk, akkor nekem rohadtul fontos, hogy Magyarországon ne az oroszokat imádják, ami mellesleg egyértelműen két légy lesz egy csapásra, mert a nálad egy fokkal értelmesebb és tanultabb Fideszesek ekkor jönnek csak rá, hogy hogy a Szuverenitás védelem hangzatos címszó alatt valójában őket keményen átverték, és éppenhogy a szuverenitásunkat rég elveszejtette a Fidesz kormányzat, amelyik eladta a lelkét Putyinnak.

Ha te ezt nem látod nyilvánvalónak, akkor vagy te is valójában Fideszes vagy, vagy komplett idióta.

Miket is mondanak még a Fidesz porontyok?

[link]

"A Szuverenitásvédelmi Hivatal új kutatója szerint jó, hogy '56-ban nem segített nekünk a nyugat, mert mi is úgy járhattunk volna, mint az ukránok"

A Fideszes orosznyalonc Békés Márton, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója: "A probléma az, és most őszinte leszek, hogy nem jó blokkban vagyunk. Ez a blokk, az észak-atlanti blokk, az értékrendszerünk szerint nem a mi blokkunk. Mi mégis ebben a blokkban vagyunk. Hogy ennek mi lesz a vége, az egy nehéz kérdés"

És még lehetne sorolni, de nem minden Fideszes olyan buta, mint te, aki nem lát tovább az orránál, vagy csak rejti stratégiából, hogy valójában a Fidesszel együtt az oroszok kezére játszik:

[link]

Németh Zsolt (Fidesz alapító tag): "Ha nem lennénk NATO-tagok, jelenleg nem Ukrajna védekezne egy orosz támadással szemben, hanem mi"

Még: "A NATO ugyanis – bármit mondjanak is Putyin elnök nagyra becsült propagandistái – nem oroszellenes szervezet, nem tervezi és soha nem is tervezte megtámadni Oroszországot, viszont képes megvédeni tagjait egy orosz támadástól. Oroszország azért nem tudja katonai eszközökkel korlátozni a magyar szuverenitást, mert NATO-tagok vagyunk."

A fideszes külpolitikus szerint: "az oroszok nem feltétlenül megszállni akarnak minket, csak diktálni, hogy mit tegyünk és mit ne tegyünk: kivel szövetkezhessünk, milyen fegyvereink lehessenek, mit képviseljünk a nemzetközi fórumokon."

Ahogy neked a hazád elárulása, úgy nekem a megvédése a fontos.

Macska! Állítottad, hogy te a Tiszára fogsz szavazni. Már kezdelek inkább téged is csak a fideszességedet leplező megmondóembernek tartani.

M.Péter tüntetésein a táblák sokaságán volt, ahogy Orbán nyalja Putyin farát, meg mindenfelé "Ruszkik haza!" feliratok voltak, és erre idenyögöd, hogy az Orbán elleni harcnak semmi köze Putyinhoz??? Nyilvánvaló, hogy Putyin eredményes kritikája egyúttal az Orbán hazaáruló kormány bukását is jelenti

M.Péter tüntetései tele voltak lyukas 56-os magyar zászlóval, és ott mindenki köpött, ha Putyin nevét valaki kimondta...

Te soha életben nem voltál M.Péter tüntetésen, sőt, utána se néztél egyiknek se! Hogy történhetett meg ez egy állítólagos Tisza szavazó esetében??? Nem lehet, hogy te Tisza szavazó helyett egy orosznyalonc hazudozó csaló vagy??? :(

dec. 6. 13:00
 616/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%

“Mi az hogy mi értelme??? Agyalágyult.”

Semmi értelme annak hogy bizonygatot hogy te milyen okos vagy, mi meg butág, ember, ezzel jobb lesz nekünk? Vagy az ukránoknak? Nem mondtam már mivel kéne foglalkoznod! Az az ország helyzetével kéne foglalkoznod, még több fidesz ellenest dobotozni a zseni agyaddal hogy váltsuk le ezt férget, mert akkor neked is jobb lesz meg szűnik a paranojád.

Te vagy a haza áruló ebbe ölsz energiát hogy mi milyen agymosott orosz nyaloncok vagyunk, és bizonygatni az igazad, az energiát abba kéne öldöd ha már ennyi szakértő dokumentum mániás vagy, hogy le lepszezni a fidesz diktatúráját. Ezzel osztan sokat érsz el amit művelsz. El mondtam már neked az én álláspontomat, se az orosz mellet nem vagyok se ukrajna mellett van az országnak nagyobb baja, még pedik a fidesz tolvaj banda. De megint egy kisregényt írtán nagyon agy fárasztó vagy..te marha

dec. 6. 15:10
 617/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%

“Macska! Állítottad, hogy te a Tiszára fogsz szavazni. Már kezdelek inkább téged is csak a fideszességedet leplező megmondóembernek tartani.”

Csak azért mert ők a legg esélyesebbek. De ennél már hova lenne rosszabb, ennél a helyzetnél nincs már lejjebb, muszáj vagyok a tiszára szavazni csak jobb lehet, remélem takarodnak..

dec. 6. 15:14
 618/1015 Veteránmacska ***** válasza:
87%

“NEKEM ROHADTUL FONTOS, HOGY MAGYARORSZÁGON MINDENKI FELFOGJA: Putyin egy alávaló gyilkos, és baromira veszélyes, így ti is, akik nyaljátok neki. Én Putyint Hitlerrel és Sztálinnal teszem egyenlővé”

Ha fontos lenne nem saját igazad bizonygatnát minket meg rágalmazol, hanem tesség dokumentumokat dobálni ide, meg vitába szállni a fideszesekkel! Mert ilyen orosz nyaló kormányzás mellet nagyon nehéz lesz fegogatnod hogy putyin egy gyilkos diktátor aki feléd masírozik.

dec. 6. 15:19
 619/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
De arra rájöttünk hogy semmi hasznod itt, azon kívül hogy a saját igazad erőszakolod oké igazad van, és?? téged semmi más nem érdekel csak a saját igazad amivel kitörölheted a segged.
dec. 6. 15:27
 620/1015 Pombe ***** válasza:
0%

#612: "A CIA az nem egy jószolgálati szervezet"

Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Miért? Melyik az? Te magad írod, hogy egyik se szamaritánusokból áll. Maga Putyin is KGB-s volt. Olyan maradt most is.

[link]

"Így működik Putyin rettegett titkosszolgálata"

"Vlagyimir Putyin volt orosz elnök, a KGB egykori alezredese továbbra is dicséri a korábbi és jelenlegi csekistákat az állam szolgálatáért"

Ez a Putyin mindent dicsér, ami az emberiség legallja. Hitlert is imádná, ha kényszerűségből nem kellene azt a kamut nyomnia, hogy Ukrajna náci ország.

Ha mindenképpen választanom kell, akkor ezerszer inkább a CIA. Szóval, szia! :)

Egyébként tök mindegy milyen a CIA. Mivel Amerika nem titkolja, hogy MOST(!) segít Ukrajnának, miért ne segítene a CIA is?

dec. 6. 15:45
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!