Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

2024. jún. 9. 22:23
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
80%

Privátot azért dobtam, mert azt hittem, kitérsz a nyilvánosan írt elől. Úgy próbáltalak ösztönözni válaszolásra.

Na de visszatérve az eredetire.

A másik illető orosz trollnak nevezése egy teljesen erőtetett, és nevetséges hozzáállás, nem is értem, mi értelme van az ilyesmi elsütésének, mit is akartál vele mondani.

dec. 11. 22:17
 652/1015 Veteránmacska ***** válasza:
76%
Megint egy paranoiás…
dec. 11. 23:43
 653/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
16%

Mit akartam mondani azzal, hogy orosz propagandistának nevezlek? Einstein, talán azt, hogy orosz propagandista vagy. Ehhez nem kell agysebész diploma.

Mégegyszer: aki orosz propagandát tol, 300 hozzászóláson keresztül, és állandóan gép előtt van, az definitíve egy orosz propagandista. Még akkor is, ha fogalma sincs arról, hogy amit csinál, az a Ria Novosztyi által eligazított trollfarmok érdeke. Ha meg tudja, akkor főleg.

dec. 11. 23:53
 654/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
16%
Nem térek ki a nyilvános válasz elől, de engem senki sem fizet azért, hogy a gyakorikérdések.hu weboldalon ellenpropagandát írjak.
dec. 11. 23:54
 655/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Igen, aki anyanyelvi szinten beszél beszéli a magyart, az biztos orosz propagandista lehet.

Mondd, te tényleg ennyire paranoiás vagy ?

Milyen szert szedsz, hogy orosz trollokat képzelsz minden bokorba ?

Paranoiásokból nincsen hiány.

dec. 12. 00:05
 656/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Te most azt várod el, hogy az ukrán, vagy EU/NATO álláspontot tegyem magamévá, és daloljam vissza ?
dec. 12. 00:08
 657/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
16%
Zsenikém, áruld már el, hogy a magyar nyelv anyanyelvi szintű ismerete, és az orosz propagandista lét miben zárják ki egymást?
dec. 12. 00:08
 658/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Barbell Deadlift, hogyan kell ezt az orosz propagandistaságot elképzelni ?

Szerinted orosz illetőként kommentelek ?

Vagy az oroszok által fizetett magyar emberként ?

Vagy hogyan gondolod a dolgokat ?

Te tényleg egy paranoiás vagy, hogy a másik mögé oroszokat látsz.

Nem csak a szobában, hanem a fejedben is az oroszok vannak. Ajánlom keress fel egy pszichológust, akinek elmondhatod a bánatodat, hogy egyre több orosz trollt látsz a környezetedben, és nem a kezdődő idegösszeomlás jele ?

dec. 12. 00:12
 659/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Kezdődik…
dec. 12. 00:20
 660/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Felesleges az ilyen rémvíziókban szenvedőkkel foglalkozni.
dec. 12. 00:23
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!