Ha konzervatív fordulat, győzelem lesz az USA-ban és az EU-ban a közeljövőben , akkor világszerte újra minden normálissá fog válni ? A migránsokkal mit kezdenének Európában?
Most láttam hogy megint utca harc volt Párizsban. Az ilyenekből már mindenkinek elege van. Jó lenne ha újra normalis lenne Európa, látszik hogy nem tudják normálisan irányítani. Európában az ekkora szintű multikulturalizmus sose fog működni.
Valahol olvastam, vagy youtubeon láttam, sőt tapasztalatból is mondom hogy a fiatalok körében jobb oldaliság (normális konzervativizmus) kezd elterjedni.
Iskolában is érzem hogy a bal oldali divatok kezdenek kihalni, sőt, én (melegkent) is ki vagyok már a sok BLM rasszista k*rvákkal, túlságos lmbtq f*szsaggal is. Talán jobban viszonyulnának hozzánk ha mégsem történtek volna meg a radikális mozgalmak 2015-2020 körül a mai napig.
Szerintetek várhatunk jobb oldali fordulatot Európában nem sokára? Amerikában szerintem bidenék fix megbuknak és remélhetőleg Trump fog újra nyerni. Remélem kemény igazságszolgáltatás is lesz a valódi bűnösök felé.
Kedves kérdező!
Nem lesz konzervatív fordulat, mert Európában egyetlen országban sincs konzervatív társadalmi többség, a konzervatívok aránya sehol sem több 30-35%-nál.
Ma Magyarországon a lakosság 18%-a vall csak igazi konzervatív nézeteket a tudományos értékkutatások szerint.
Az Adrián szexpartizó Borkai, vagy a 100 fős meleg gang bang orgiákra járó Szájer sem valódi konzervatívok.
Kamu a kérdés kérdező.
Túltoltad és kilóg a lóláb. Ezt még gyakorolnod kell.
“ Most láttam hogy megint utca harc volt Párizsban. ”
Pár
5. Nem fizett ki semmilyen korrupt millárdos hogy megírjam ezt a kérdést.
Ha jobban látnád, Európában és Amerikában a bal oldalt
vásárolták fel a korrupt millárdos globalisták.
#3 "Nem igazán vagyok fidesz szimpatizáns, de ez a ellenzék szerintem nem lenne képes kormányzásra."
Hát, szerintem ész nélkül lopni, hazudni meg adót emelni az ellenzék is tudna, a fidesz "kormányzása" ugyanis kimerül ennyiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!