Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

2024. jún. 9. 22:23
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/1015 Veteránmacska ***** válasza:
60%

Barbell.

Téged is fizetnek hogy meg vándolj bennünket orosz pártisággal??

te is meg leszel semmisítve phiam ha nem hagyod abba a kötöszködést.. itt senki nem oroszpárti.

dec. 12. 00:24
 662/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
19%
Előbb írtam le, hogy mi a definíciója az "orosz propagandista" kifejezésnek. Kérjetek meg egy nagykorút, hogy segítsen értelmezni. Ha ez sikerült, akkor gyertek vissza, addig ne, mert nem fogom elolvasni a hülyeségeiteket.
dec. 12. 00:32
 663/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
68%

Barbell Deadlift, te feketén - fehéren nézed a világot.

Ilyen alapon te meg egy ukrán / EU / NATO propagandista vagy.

Egálban vagyunk ilyenkor, nem ?

dec. 12. 00:39
 664/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
20%

Akkor sorold fel, hogy milyen EU/NATO/Ukrán propagandát írtam itt le.

Sőt, sorolnod sem kell, csak egyetlen egy példát írj.

dec. 12. 00:42
 665/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
74%
Önmagában a másik letámadása az.
dec. 12. 01:39
 666/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
20%

"Önmagában a másik letámadása az."

Akkor deklaráljuk: egyetlen egy példát sem tudsz írni arra, hogy én EU/NATO/ukrán propagandát írtam volna.

Nem, a másik "letámadása" nem az. És egyébként elég sok érvet írtam korábban, amivel cáfoltam 1-2 ruszki propaganda érvedet, csak teljesen felesleges volt, mert azon kívül, hogy elkezdtél totál hülye kérdéseket feltenni, miután történelmi tényeket írtam le, más hatása nem volt.

Privátban is leírtam, itt is megteszem: jogod van utálni az ukránokat, otthon a négy fal között azt csinálsz, amit akarsz. De amikor nettó ruszki propagandát írkálsz a neten, akkor ne lepődj meg, ha utána orosz propagandistának fognak tartani.

dec. 12. 08:27
 667/1015 Pombe ***** válasza:
0%

Veteránmacska(#642): "Gyere vissza nem jönnek ide oroszok ne félj"

De bizony jönnek az oroszok. Pontosan azt teszik. Éppen közelednek a magyar határ felé azzal, hogy egyre több területet foglalnak el Ukrajnából.

Szomorú, amikor valaki ennyire hisztérikusan elzárkózik a valóság elől.

#642: "Te vagy Józska?"

Zs-vel? :D - ha ki akarsz szabadulni, akkor ne a magyart-, hanem a gumiszobád ajtaját törd! :D

Szóval nem egyedül vagy bezárva??? A gumiszoba társad neve nem inkább Grisa? Amikor mind a ketten a napi adag hideg zuhanyt kapjátok, és melletted egy orosz csupasz hátsó... egy olyan ínyencnek, mint te... :DDD

#642: "fogadjunk megint a wc-t zártad magadra hogy gyakorikozz, gyere vedd be a gyógyszered.. "

Még kezdetben ezzel a gyógyszerszedéssel én gúnyoltalak, de tényleg nincs egy orosznyaloncban se annyi ötletesség, hogy ne tőlem lopjon állandóan?

Belétek semmi önálló szellemesség nem szorult, amikor a vitapartnereteket próbáljátok verbálisan inzultálni? (kérdezd meg majd a fehérköpenyesektől a két utóbbi szó jelentését).

#642: " kezelő orvosod vagyok nem egy orosz"

Helyesbítek. Te a hosszú nyelvű magyar orvosa vagy ott benn a csupasz hátsójú orosznak.

#642: "bujj elő Jóska fiam aggodunk már érted"

Józska, vagy Jóska? Figyusz, kölyök! Hárman vagytok benn? Csoportos foglalkozás? :D

Mellesleg nekem válaszoltál, így kissé meglepő, hogy tőlem várod az előbújást... Nem kicsit vagy te debil, ugye?... így köztünk szólva. :D

dec. 12. 12:03
 668/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
0%
Pombe, simán lehet, hogy ezek chat botok. Néha nagyon furcsa, teljesen nyelvidegen hozzászólásaik vannak, és néha az a számot és a személyt sem találják el.
dec. 12. 13:24
 669/1015 Pombe ***** válasza:
0%

Veteránmacska(#644): "Hagyjad már keresik 😃😃😃"

Állandóan cseng a füled? Vigyori! - már annyit hívnak oroszból? Állandóan érzed a szinte leküzdhetetlen kényszert, hogy minden mondatodat így kezd?:

Понял, товарищ! :D

dec. 12. 14:12
 670/1015 Pombe ***** válasza:
0%

Veteránmacska(#645): "Érveltünk, nem változott semmi.. "

Tudom, hogy az ujjad (az összes) a valótlanság és az orosz dezinformáció bőségszaruja, és bármit ki tudsz szopni az ujjaidból (olykor a lábfejeden lévőket is kihasználva, ha megszorul a fantáziád) alátámasztás nélkül, csakhogy ez nem érvelés.

Nem arról vitázunk itt, hogy milyen ízű a tökfőzelék. Ez egy adatokra-, és hiteles történelmi forrásokra támaszkodó vita lehet csak.

Te soha itt érvekkel nem jöttél elő, csak értéket nem képviselő mese-mese mátkákkal, mivel ehhez a vitához nem csak hogy nincsenek meg a megfelelő ismereteid, de konkrétan tényleg buta is vagy (ez nem bűn, csak az arcátlan nagyképűséged, amivel ezt leplezed) aki ráadásul hisztérikusan szemet huny minden olyan igazolt tény fölött, ami az orosznyalonc ideológiájába nem fért bele.

Te itt egy totál felesleges idefirkáló, teljesen haszontalan ballaszt voltál csak, egy holtsúly, a topik parazitája, akinek egyetlen képessége a magyartalan mondatok korlátlan halmozásában merült ki.

#64: "Az is elmondtam hogy Amerika keze is benne van ebben a háborúban, amerika is sokat tett azért, hogy ez így alakult."

Értem. Én meg elmondtam neked, hogy ezek mind orosz dezinformációk. Orosz dezinformációt csak az igazi orosznyalonc terjeszt.

#64: "Azt tudjuk csinálni, hogy ezt orosznyalonc kormány le váltsuk."

Mi a franc köze van az Orosz Ukrán háború történelmi háttérnek tényeihez ahhoz, hogy a magyar kormány orosznyalonc, vagy se???

Ebben a háborúban az USA egész pontosan az égvilágon semennyire se okolható, és semennyire se hibás, és aki az orosz dezinformációt kritika nélkül beszopja, és terjeszti, az vagy orosznyalonc, vagy hülye, vagy mind a kettő.

Ebben a háborúban csak és kizárólag a gazfickó Oroszország, meg azok, akik terjesztik, hogy Oroszország csak részben hibás, vagy netán teljesen ártatlan.

Megmutatom (100-szorra), hogy mik a valódi érvelések ebben a vitában:

[link]

"Csak hetekkel Ukrajna függetlenségének kikiáltása és csak hónapokkal a Szovjetunió felbomlása előtt Bush aggódott a szovjet hatalom összeomlása miatt."

A Szovjetunió felbomlásakor Ukrajna független államként akart tovább prosperálni, és az USA határozottan ellenezte ezt 1991-ben. Gondokat látott az USA abban, ha Ukrajna leszakad az oroszokról. George HW Bush aggódott a szovjet hatalom összeomlása miatt, és nem csak ő, hanem gyakorlatilag a nyugat legfontosabb politikusai is. Sem az USA, sem a Nyugat nem szorgalmazta, és nem támogatta osztatlanul Ukrajna függetlenné való válását akkor.

Jóval később, 2008-ban sem vette fel a NATO, sem Ukrajnát, sem Grúziát tagként (óriási hiba volt, ebben az egyben a fiatal Orbánnak igaza volt), mert a NATO egyszerűen nem akarta húzni ezzel Putyint. Ennek ellenére Putyin négy hónapra rá, mégis lerohanta Grúziát, és bombázni kezdte.

Ukrajna 2008 után 2014-ig határozottan leszögezte, hogy nem kíván NATO tag lenni, mivel belátta, hogy ez Oroszországot feldühítheti.

[link]

"Ukrajna 2010 és 2014 között elállási politikát folytatott, amelyet az orosz agresszióra válaszul felmondott."

Ám ez ugyanúgy, mint Grúzia esetében nem számított Putyinnak most se, és 2014-ben nem Csak a Krímet annektálta, hanem gyilkolva, rabolva már 2014-ben lerohanta Kelet-Ukrajnát is (miatta akkor 14000 ember halt meg), amire 2022-ben csak ráerősített. Nyilvánvaló, hogy Ukrajna 2014 után persze már kétségbeesetten mégis NATO tag akart lenni.

Putyin persze hazug alakként, megfeledkezve a 2014-es agressziójáról, a 2022-es háborújának okát azzal indokolta, hogy Ukrajna NATO tag akart lenni, aminél nagyobb hazugságot már ki se találhatott volna, és te ezt a hazugságot terjeszted megállás nélkül, az orosz propaganda nagy megelégedésére.

Ez három világos tény, ami totálisan és minden téren cáfolja a minden alapot nélkülöző gyűlölködő vádjaidat az USA-val szemben (persze ennél sokkal több volt eddig), és ezek egyikre se tudtál se köpni, se nyelni, csak jó orosznyaloncként fanatikus dühvel pocskondiáztad továbbra is az USA-t, miközben soha olyat nem lehetett tőled olvasni, hogy az oroszokat, vagy Putyin elítélted volna, aki utóbbi valójában szinte semmivel se jobb Hitlernél, vagy Sztálinnál.

dec. 12. 14:23
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!