Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

2024. jún. 9. 22:23
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/1015 Pombe ***** válasza:
0%

#564: "Vannak bajok Pombe fiam.."

Persze, ezt még a hülye is látja, de a macskajajodat nem nekem kéne elsírnod, hanem a házi állatorvosodnak. Igaz, a hozzád hasonló rászorulók számára az Orbán kabinet ezeket lassan mind elérhetetlenné teszi. :D

#564: "kifordítsa a szavunkat"

Már a nyávogásod, nem? Olyan van külön oroszban is? Amúgy ne fantáziálj! Sosem forgathattam ki semmit se, mivel mindig idéztelek.

#564: "Elsikli a mellett hogy meg montuk vagyunk oroszbarátiak, se fideszesek"

"Elsikli", "montuk", "oroszbarátiak"… :DDD Hááát, ez lenne az orosz macskanyávogás???... Immáron ezt is tudjuk. :D

Macskakoma! Rád nem is mondtam egyszer se, hogy fideszes vagy. Csak azt, hogy orosznyalonc és végtelenül tanulatlan vagy, akit pont ezért könnyen lehet megszopatni mindenféle összeesküvéselmélettel. Te meg elsiklottál afölött, hogy rengetegszer hazugnak neveztelek.

Tudod, itt nálunk (és nem nálatok, Moszkvában) a hazug magyar szót akkor használjuk, amikor valaki az igazságot elferdíti, vagy elhallgatja. Nem siklottam el afölött, hogy te nem tartod magad oroszbarátnnak és USA utálónak, csak ezt soha nem hittem el neked! Ezért neveztelek mindig alattomos hazudozónak. Ha hittem volna neked, akkor ezt nem teszem.

Érted? Majd akkor hiszem el, hogy nem vagy orosznyalonc USA utáló, ha nem viselkedsz úgy, mint egy orosznyalonc USA utáló. Ilyen egyszerű!

Veteránmacska(#544) Amerikáról írod: "Európának a csatlakozásra, hogy oroszországot el rettentse, és be kebelezze a határait. A Fekete-Tenger megszerzeséért ellenőrzéséért, és hogy Kirim amerikai befolyás legyen."

Ha egy orvos előtt is előadnád ezt a semmivel se alátámasztott beteg agymenésed, szimptómaként bőven elég lenne ez ahhoz, hogy azonnal rád zárja a gumiszoba lakatját, és eltörje a kulcsot.

Veteránmacska(#511): "Amerika gonosz agresszív ki zsákmányoláda miatt amit folyaz évszázadok óta. Az oroszok ptóbálj a szférájukat amcsitalanítani letalább a szomszédos országait."

Amerika gonosz, a kis szegény ártatlan oroszka csak az USA-t nem akarta látni maga mellett (USA Ukrajna mellett, vagy benne??? TELJESEN ÉS VÉGLETESEN HÜLYÉNEK TETSZIK LENNI??? :DDD)... Igaz! 25-szörre írom le, hogy 2014-ben rohanta le először az orosz Kelet-Ukrajnát a Krím mellett, és úgy pusztított és gyilkolt, hogy Ukrajnában ott egy deka amcsi sem volt, és maga Ukrajna tette közhírré, hogy nem kíván NATO tag lenni.

De te nem vagy ám orosznyalonc USA utáló és beteges hazudozó, ugye??? :DDD

Áhhh, dehogy vagy te orosznyalonc, csak a macskanyelved tele van hamisítatlan Putyin féle ánuszkörnyéki szőrrel, azért töröd a magyart állandóan... ("Elsikli", "montuk", "oroszbarátiak") :D

De ha ennyire oda vagy az oroszért, miért nem mész az orosz frontra ukránokat és fantom amcsikat lőni? Magyarország hálás lenne neked, hogy eggyel kevesebb hazaáruló lébecolna itt...

dec. 5. 02:52
 572/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Kidobom a belem a röhögéstől ettől a szuper inteligens roppant összetett humorú humanoid féls indián b*szó hibrid fehértől, ilyenek az amerikai komikusok 😃😃😃
dec. 5. 02:55
 573/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%

“Persze, ezt még a hülye is látja, de a macskajajodat nem nekem kéne elsírnod, hanem a házi állatorvosodnak. Igaz, a hozzád hasonló rászorulók számára az Orbán kabinet ezeket lassan mind elérhetetlenné teszi. :D”

Mellé nyultál, mert fidesz ellenes vagyok, és a Tisza pártra fogok szavazni. Még számodra egy veteránmarha os vagyok, de nem veterán birka.

"Elsikli", "montuk", "oroszbarátiak"… :DDD Hááát, ez lenne az orosz macskanyávogás???... Immáron ezt is tudjuk. :D

Nem mundenki okoskodhat klaviatúrán úgy mind te gondolom egy kocka vagy

“Macskakoma! Rád nem is mondtam egyszer se, hogy fideszes vagy. Csak azt, hogy orosznyalonc és végtelenül tanulatlan vagy, akit pont ezért könnyen lehet megszopatni mindenféle összeesküvéselmélettel. Te meg elsiklottál afölött, hogy rengetegszer hazugnak neveztelek.”

Nem vagyok orosznyalonsz én kívülállóként vizsgálódok, nem úgy ahogyan beteges elfogultan öncélúan! És amit Amerika művel a fejlődő arab országokkal és koszovóvan azok meg történtek!

“Érted? Majd akkor hiszem el, hogy nem vagy orosznyalonc USA utáló, ha nem viselkedsz úgy, mint egy orosznyalonc USA utáló. Ilyen egyszerű!”

Ha valaki racionálisan érvel nem támaszkodva hivatalos netes dokumentumokra, hanem inkább az élete alatt, hallott és látott rörténésekből érvel, az már orosznyalonc. Az oszt fajin…

“ Ha egy orvos előtt is előadnád ezt a semmivel se alátámasztott beteg agymenésed, szimptómaként bőven elég lenne ez ahhoz, hogy azonnal rád zárja a gumiszoba lakatját, és eltörje a kulcsot.”

Alátámasszák neked az ugránok! Hova akarnának csatlakozni, és csatlakoznának valamilyen úton módon ha független ország lenne, amerikai befolyású ország lenne. Ha ezt az orvos ezt tagadná akkor pont olyan elfogult és amerika imádó lenne mint te.

“ De ha ennyire oda vagy az oroszért, miért nem mész az orosz frontra ukránokat és fantom amcsikat lőni? Magyarország hálás lenne neked, hogy eggyel kevesebb hazaáruló lébeco”

Nem tartozom egyik oldalra se.. egyikse országot se kedvelem. Kedvenc országom: Pápua új Guinea

dec. 5. 03:16
 574/1015 Pombe ***** válasza:
0%

#573: "Mellé nyultál, mert fidesz ellenes vagyok, és a Tisza pártra fogok szavazni."

Már ezt írtad, és megértettem előszörre is. Én nem te vagyok.

Nem mutattad később se annak jelét, hogy fideszpárti lennél, Jeffreyvel ellentétben, akinél még Orbán se fanatikusabb fideszes, mivel az összes Fidesz panelt és toposzt folyamatosan nyomja. A Fidesz is Ukrán, USA, EU és kompletten szélsőséges nyugatutáló, és orosznyalonc, mint te, meg Jeffrey, de ettől a Fidesz eme hányingert keltő tulajdonságai mellett még sokkal több más undorítóságot is prezentál, amik mindegyike az igazi Narancskárosultakat pluszban is jellemzi, és Jeffreyvel ellentétben benned ez az egészségtelen többlet nem manifesztálódik.

Szóval, képtelen vagy legalább egy mondatot úgy leírni, hogy ne bukjon ki belőle az értetlenség??? Semmi olyat nem írtam abban a mondatban, ami utalt volna a fideszközeliségedre.

Ezt is írhattam volna, és ez is ugyanazt jelenti: Igaz, a hozzád hasonló rászorulók számára a háziorvosokat a körülmények balszerencsés alakulása egyre elérhetetlenebbé teszi.

A balszerencsének csak nevet adtam, ami a Fidesz volt! De ez nem jelenti azt, hogy az egyik legnagyobb bűnnel, a fideszességgel vádoltalak volna, ergo nem én nyúltam mellé, hanem már megint te.

dec. 5. 13:13
 575/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

" akinél még Orbán se fanatikusabb fideszes, mivel az összes Fidesz panelt és toposzt folyamatosan nyomja. "

Pombe.

Egyszer voltam már Orosz bérkommentelő. Most meg Fideszes vagyok.

Mi alapján szülöd ezeket a megállapításaidat ?

Nekem semmilyen pártkönyvem nincsen, soha nem voltam egyetlen egy pártnak sem a tagja, és 2014 óta van tudomásom a konfliktusról, akkor Hol volt a Fidesz ?

Amúgy az Orosz - Ukrán háborúval Vona Gábor kezdett el foglalkozni, ő Jobbikos volt, nem Fideszes ...

[link]

Én Vona Gábortól teljesen függetlenül hallottam a teljesen elfajult kijevi tüntetésekről ...

dec. 5. 13:42
 576/1015 Pombe ***** válasza:
0%

#575: "Egyszer voltam már Orosz bérkommentelő. Most meg Fideszes vagyok."

Kezdettől fogva gonoszkodva mind a kettővel megbélyegeztelek. Kezdettől fogva mindig felháborodtál mind a kettőn.

Téged ez minden alkalommal meglep??? Mindenki fideszes, aki fennakadt szemekkel és áhítattal hirdeti a Fidesz evangéliumát. Nem vagy egy kissé feledékeny?

#575: "Nekem semmilyen pártkönyvem nincsen"

Dehogynem! Csak már megfeledkeztél róla. Ott lesz valahol a vitrinben, a repró Jézus képpel hátulról megtámasztott nagy, aranykeretes, ledfüzérrel megvilágított Orbán fotó mögött.

Ritka pillanatok egyike, amikor az Origo nem hazudik:

[link]

Idézve: "Valóban három másodperces memóriája van az aranyhalaknak?... A valóságban azonban az aranyhalaknak (Carassius auratus) sokkal jobb a memóriájuk: akár hetekkel, hónapokkal, sőt évekkel korábbi történésekre is emlékezhetnek."

Ja, az aranyhalak egyáltalán nem butuskák...

...na, de fideszes evangelistát már teszteltek így akváriumban?

dec. 5. 15:39
 577/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Pombe, most komolyan, neked Milyen kórképed van, hogy reggel, délben, meg este üvöltözöl, és fröcsögsz ? És még grafomán is vagy ?
dec. 5. 15:41
 578/1015 Pombe ***** válasza:
0%
Feffrey, most komolyan, neked Milyen kórképed van, hogy reggel, délben, meg este üvöltözöl, és fröcsögsz ? És még grafomán is vagy ?
dec. 5. 15:51
 579/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Ehhez milyen észbeli képesség kell, hogy kopipéjszteld a másik írását, saját választ nem tudsz adni ?
dec. 5. 15:53
 580/1015 Veteránmacska ***** válasza:
Bizonyítási kényszeres kórképe van meg bolondítva orosz fóbiával, meg egy kis paradojával is, na.. nem kicsi üldözési mániával, de szerencsére oltogatni is tud ha már nagyon mérges, és röhögtetni ha olyan üzemódra váltott :D
dec. 5. 15:54
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!