Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

2024. jún. 9. 22:23
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/1015 Pombe ***** válasza:
0%

"Pombe, áruld el, tégedet személyesen Milyen trauma ért, hogy több száz évre visszamenőleg gyűlölöd az oroszokat ?"

Jeffrey! Téged milyen trauma ért, hogy állandóan kényszeresen baromságokat adsz a számba???

Szerinted gyűlöltem az oroszokat, amikor leírtam, hogy a Nyugat rajongott Putyinért, és a Times is az év emberének választotta?

Gyűlöltem, amikor azt soroltam, hogy a Nyugat számos szórakozóhelyén még a fényképeit is kirakták??? Igaz, később mindet levették...

Gyűlöltem, amikor azt írtam, hogy abszolút nagyrabecsültem Putyint, amíg azon volt, hogy a Nyugattal jószomszédi viszonyt akart kialakítani???

Jeffrey! Ti közösen jártok a haveroddal ugyanarra a gyógyszeradagra? Melyikőtök falja fel a másik elől többször?

Előjöttök habzó szájú nyugatgyűlölettel, majd ezeket cáfolom. Soha semmi mással nem jöttök elő, mint oroszimádattal, és ennek alátáűmasztására is totálisan hamis adatokat hoztok elő.

Kb. folyamatosan ezt csináljátok:

Oroszok: szépek, igazak, jól tették, helyesen döntöttek, semmilyen bűnük sem volt, jók!

USA: ocsmányak, rosszul tették, helytelenül döntöttek, csak bűnük van, gonoszak.

Mindegyik hülyeség, és mindegyik cáfolni való, és amikor megteszem, akkor rinyálva a képembe vágod, hogy csak a ruszkikat támadom, és az USA-t védem...

Mint mindig, most is csak a saját bűnödet vágod a képembe!

Tessék! Én rámutattam olyanra, amikor határozottan kedvező képoet festettem Putyinról! Hadd látom, te hol mondtál egyetlen egy jó szóüt is az USA-ról???

Hol mondtál egy igazán rossz szót is az oroszokról???

Muti! Mindig pofázol, csak amikor jön a bizonyítás ideje, akkor vagy bajban! :D

dec. 4. 18:49
 562/1015 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Pombe !

Putyin hol a faszba volt több száz éve ?

dec. 4. 18:50
 563/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Jeffrey. Hagyad szegényt, beteg az agya…
dec. 4. 21:35
 564/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Vannak bajok Pombe fiam.. vannak. De én már nem is írok semmit felesleges.. kifordítsa a szavunkat. Elsikli a mellett hogy meg montuk vagyunk oroszbarátiak, se fideszesek..mind egy kirforgatsz minket rendesen, idiótázol meg lealázol minket szégyeld magad te gyökér!
dec. 4. 21:38
 565/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
De ha ennyire oda vagy miért nem mész az ukrán frontra oroszokat lőni? Legalább valami hasznod is lenne ha túléled meg húzz el innét amerikába.
dec. 4. 21:41
 566/1015 Barbell Deadlift ***** válasza:
25%
Macsek, és te miért nem takarodsz Oroszországba?
dec. 5. 00:31
 567/1015 Pombe ***** válasza:
0%

Én Jeffrey-nek: "Muti! Mindig pofázol, csak amikor jön a bizonyítás ideje, akkor vagy bajban! :D"

Erre a leszíjazott Jeffrey válasza a vaságyból: "Putyin hol a faszba volt több száz éve ?" (mi va', te diliflepnis??? :DDD)

Majd a másik orosz végbélkalandor is megtornáztatja a macskanyelvét: "Hagyad szegényt, beteg az agya…"

És úgy csinál a vén ripacs, mintha értené!!! A közös balalajka-húron pendülő két agysérült... :D Szakadni kell a röhögéstől... :D

Egyikük se tudja mi zajlik körülötte, de azért szervilis birkaként kánonban egymás alá bégetnek... :D

"Hagyad", írja a szorgalmas iskolakerülő nagy magyart tettető bunkó muzsik... :DDD - "Hagyad"... Esetleg inkább Haggyad? Vagy Hagygyad??? A ha...ha.. hagyjad-hoz mit szólsz??? Bele ne törjön a macskanyelved a magyarba! Akinek orosz az anyanyelve, az könnyen így járhat! Tudtad? :DDD

Fetrengek a faszitól... Ez zseniális... :D - így élte le az életét, és még nyugdíjat is kap érte... Mindegy volt neki mindig is, hogy mit böfög a vele egy almon közösködő kérődző. Ha értette, ha nem, szervilis emlősként, mint osztályának párosujjú patása, a tülkösszarvúak családjába tartozó jellegzetes Veteránmarha, ilyenkor rögvest utána múúúzta... úúúvan! Igaza va'! Éljen Rákosi, Éljen Rákosi... :D

dec. 5. 01:48
 568/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Megnevettetsz te balfék xD jó nagyokat röhögtem :DDD ilyen beszólásokat g*ci :D valahogy nem tudtál felidegelni valahogy szakadok a röhögéstől 😂😂😂
dec. 5. 02:42
 569/1015 Veteránmacska ***** válasza:
pombe ha te nem lennél ki kéne találni. Csak amerikába angolul, ott mehetnél orrvadásznnak :DDDD
dec. 5. 02:44
 570/1015 Veteránmacska ***** válasza:
100%

“párosujjú patása, a tülkösszarvúak családjába tartozó jellegzetes Veteránmarha“

😂😂😂😂😆

dec. 5. 02:51
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!