Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

jún. 9. 22:23
 331/343 anonim ***** válasza:
#329 Egy átlag amerikait egyáltalán nem èrdekli mi van Ukrajnában. Azt se tudja hol van, vagy ha hallott is róla neki orosz-ukrán egy. De mégis èrtem. Mièrt is èrdekelnè egy gazdaságilag, politikailag teljesen súlytalan ország.
ma 15:17
 332/343 Pombe ***** válasza:

#323: "Nekem ez inkább Orosz belháborúnak tűnik."

Nekem meg szimplán az elmebaj nyilvánvaló szimptómáinak. :D

Tehát szerinted olyan sosem történt a világban, hogy egy ország hősiesen védi a behatoló gyilkossal szemben a hazáját. Ez merő képtelenség, ilyen sosem volt, sosem lesz... :D

Ukrajna lakossága is valójában rinyálva adta volna meg magát Putyinnak azonnal, csak hülye büszkeségből állította 2023-ban is még nagy többségben (beleértve ebbe az orosz lakosság nagyobb hányadát is), hogy nem hajlandóak átadni területeket a hódító gyilkosoknak. Kezdetben a civil lakosság nyilván azért támogatta óriási erőfeszítéssel az ukrán ellenállást, mert nem voltak annyira okosak, hogy észrevegyék azt, amit te... :D

[link]

"Ukrajna pusztítást végzett saját területén, hogy lassítsa Oroszország előrenyomulását. A lakók nem is lehetnének boldogabbak. „Megmentettük Kijevet” – mondta az egyik."

Ez is valójában már rég megadta volna magát Putyinnak, csak jól színészkedett... :DDD

#323: "Normális embertől soha nem hallottam ilyen kifejezést."

Tehát? Mi következik ebből? Értelemszerűen kellene végre találnod egy normális közösséget. Ha bevallottan nem vagy magyar, mert az amcsik bombázták a lakhelyed, akkor miért is csodálkozol azon, hogy nem tudsz magyarul? Ha valakiben ennyi logikai érzék sincs, akkor az nem normális.

[link]

"Zolikát hullára nem izgatták a természeti jelenségek, teljesen hidegen hagyta..." ...stb.

Vagy: [link]

"A legtöbb hullára nem illett a barátja személyleírása"... és így tovább...

Keresd fel ismét a magyar nyelvtanárodat, vagy az idegorvosodat, de hathatósabb lenne mind a kettőt... :D

ma 15:18
 333/343 Jeffrey Spender ***** válasza:

# Pombe

Alekszandr Szirszkij ő a Vlagyimir oblasztybeli Novinki faluban született, az Moszkvától 250 km-re, keletre található, a Szovjet Hadseregben kezdte a katonáskodását, és az Ukrán Hadseregben épített karriert.

Ő most orosz, vagy ukrán, vagy micsoda ?

ma 15:21
 334/343 Jeffrey Spender ***** válasza:

# 331

Erről az jut eszembe, hogy amikor Mila Kunis bemutatkozott, hogy ő ukrán, akkor kérdezték, hogy Honnan való ? És ismételten felelt, de ezúttal azt, hogy orosz / Oroszországból való, akkor már mindenki megértette.

Ukrajnában / Délnyugat-Oroszországban földgáz, kőolaj, nyersanyag, és ásványkincs lelőhelyek, agrárium, és a kiépített ipari infrastruktúra van. Az más dolog, hogy a helyi politikusok nem államot vezettek, hanem kilencvenes évekbeli stílusú maffiát, országos szinten.

De amúgy is az átlag Iowa / Texas / New York állambeli 22 éves srácnak nincs kedve Ukrajnába vagy Iránba vagy akárhova elmennie ...

ma 15:29
 335/343 Pombe ***** válasza:

Jeffrey(#327): "Pombe, most jó lenne eldöntened, hogy Ukrajna az diktatúrában senyvedt, vagy világéletében szabad ország volt :D"

Hát ezt most mi a bánatos eb-f***ra írtad?

Ez a hülye járások minisztériuma:

https://www.youtube.com/watch?v=j0lcFjL79rY

Ha a Monty Python olvas téged, tuti megcsinálja a hülye kérdések minisztériumát is... :D

Ukrajnát 1991-től mindig is szabad, és demokratikus országnak tartottam (a demokrácia friss, van így persze még rajta csiszolni való). Hol írtam mást?

Most te is átmész szutyokagyúba, mint az orosznyalonc komád itt, aki állandóan ki akar menni az orosz seregbe harcolni az ukránok ellen?

Jeffrey(#327): "Miért nem Románia iránt viseltetsz szerelemmel ?"

Jeffrey! Miért pont Putyinba, egy pszichopata gyilkosba szerettél bele? Miért azoknak az oroszoknak drukkolsz egy háborúban, amelyik hazudik, lop, csal, öldököl? Miért vagy ennyire belezúgva azokba az oroszokba, akik hadüzenet nélkül, gyáva alja népként lerohantak egy másik semmiről se tehető népet? Miért szerettél bele azokba az oroszokba, akik kétszer is lerohanták és gyilkolták a magyart? Miért szerettél bele abba az orosz rendszerbe, amelyik 47 évet ült a nyakunkon, és rabolt le minket?

Nem gondolod, hogy előbb ezeket a kérdéseket kellene tisztáznod az orvosodnál?

Az én válaszom nem meglepő! Ha hiszed, ha nem, az oroszok nem a portugálokat, vagy a románokat rohanták le, hanem az ukránokat. Furcsa, hogy éppen te dicsekedsz a történelmismereteddel... :D

Nálad megszokott, hogy amikor az ukrán focisták csapnak össze az orosz focistákkal, akkor őrjöngve elkezdesz drukkolni a román, vagy portugál csapatnak??? Belőled simán kinézem...

Ukrajnának van igaza ebben a meccsben (háborúban), ezért neki drukkolok, mint minden más épeszű és tájékozott ember is az EU-ban, USA-ban stb.

Szóval, elárulod az orvosodnak, hogy miért pont a nyilvánvaló gonoszba szerettél bele eme háború kapcsán? Mondjuk ezzel mindenki jól járna, mert utána te onnan már nem jönnél ki egyhamar, csak gyógyultan... :D

ma 16:21
 336/343 Jeffrey Spender ***** válasza:

" Ukrajnát 1991-től mindig is szabad, és demokratikus országnak tartottam (a demokrácia friss, van így persze még rajta csiszolni való). Hol írtam mást? "

Akkor miért üvöltözöd Ukrajna kapcsán eszelősen az 1956-ot ?

" Miért pont Putyinba, egy pszichopata gyilkosba szerettél bele? "

Nekem nincsen semmilyen Putyin portrém itthon, szóval ezzel durván tévedtél.

" Miért vagy ennyire belezúgva azokba az oroszokba, akik hadüzenet nélkül, gyáva alja népként lerohantak egy másik semmiről se tehető népet? "

Az USA 1945 óta csomó háborút vívott, és egyiknél sem alkalmazott hadüzenetet. A hadüzenet egy teljesen elavult intézmény. A másik, szerinted Hogyan lett háború ?

Mert amúgy az történt, hogy ültek a fejesek a Kremlben, aztán azt mondja Vlagyimír:

- Úgy unatkozom! Mit kéne csinálni Szergej?

- Támadjuk meg Ukrajnát Vlagyimír Vlagyimirovics!

- De jó ötlet Szergej, hogy ez 30 évig miért nem jutott az eszünkbe! Legyen úgy!

Pfff...

" Miért szerettél bele azokba az oroszokba, akik kétszer is lerohanták és gyilkolták a magyart? "

Magyarország az csak 1941 - 1945 között háborúzott Oroszországgal, személyre szólóan, azelőtt nem. 1941-ben meg német nyomásra szálltunk be a háborúba, nem pedig reális indok alapján.

1941 - 45 között a rossz oldalon vettünk részt a háborúban, tetszik - nem tetszik, ez a helyzet.

" Miért szerettél bele abba az orosz rendszerbe, amelyik 47 évet ült a nyakunkon, és rabolt le minket? "

1945 után Európa az négyhatalmi megszállás alatt állt.

Megszállóként viselkedett az orosz, az amerikai, a brit, és a francia. Ez alapján mindegyiket utálni kéne.

Hát aki veszít a háborúban, az bizony megszállás alá kerül. Furcsa, ha valaki ezt nem érti Trianon, meg a II. világháború után. A háború előtt kellett volna gondolkodni.

ma 16:30
 337/343 Jeffrey Spender ***** válasza:

" Ukrajnát 1991-től mindig is szabad, és demokratikus országnak tartottam (a demokrácia friss, van így persze még rajta csiszolni való). Hol írtam mást? "

Pombe, te hány éves vagy, és mióta foglalkozol Ukrajnával ?

Mi jutott eszedbe először Ukrajnáról 10 + éve?

Én most 30 éves vagyok, 2014 óta van tudomásom a konfliktusról, és 2014 előtt Ukrajnáról az oligarchák, a maffia, a prostitúció, a fekete, nemhogy fegyverkereskedelem, és az orosz nevű, és orosz nyelvű ország jutottak eszembe.

Az ukrán illetőt is 2014 előtt Vlagyimirnak / Alekszejnek hívták, nem Volodimirnak meg Olekszijnak, és lehet így hozni a névpárokat.

ma 16:38
 338/343 anonim ***** válasza:
#335 Pombe elvtàrs! Itt nem oroszok romboltak pusztítottak, hanem ukrànok, románok. Egy orosz katona nem fordult meg hazánkban.
ma 17:07
 339/343 anonim ***** válasza:
#335 Pombe elvtárs! Az nem zavar tèged, hogy az USA, sokkal több ártatlan civilt gyilkolt meg Irakban, Szíriàban mint most a ruszkik ukrajnàban?
ma 17:09
 340/343 Jeffrey Spender ***** válasza:

Pombe

A te személyes drukkolásod nincsen semmilyen ráhatással a harci helyzetre, ezt tudhatnád.

ma 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!