Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?
Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.
Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?
Lipták Bélánál megállt 1956-ban az idő, és teljesen korlátoltan nézi a történelmet.
Én az ukrán történelmet azért jóval tágabb történelmi szélességben nézem, mint ő.
Lipták Béla vajon térdre borulna Irina Farion előtt, és kezet csókolna neki ? Ne zavarjon, hogy Irina Farion jó ideje halott, ezt csak képletesen értem, hogy az ukránoknál van egy olyan réteg, aki Mindenkit szívből gyűlöl, nem csak az oroszokkal hadakozik. Ezt pártolni kell ?
Magyarországon amikor lázadtak, akkor a Sztálin-szobrot döntötték le, teljes joggal.
Ukrajnában meg a több száz éves orosz történeti múlt ellen hadakoznak.
Te neked Miért szimpi a több száz éve élt oroszok elleni hadakozás ?
#318: "Pombe, te egy nagyon buta ember vagy."
Biztosan, de azért annyira nem, hogy nálad alighanem kb. legalább egy szinttel több iskolát tudtam elvégezni.
Idézve: "A középkorúak és idősebbek, a vidéki városokban és falvakban élők, illetve az érettségivel nem rendelkező társadalmi csoportok a leginkább fogékonyak az orosz háborús dezinformációra, pártpreferenciák tekintetében a Mi Hazánk szimpatizánsai és a Fidesz szavazók körében hasonló a fogékonyság a Kreml-párti narratívákra"
Nagyot tévedek? Idős vagy, még az érettségidben se vagyok biztos, és alighanem vidéken élsz. Ugye? No, meg természetesen Fideszes, vagy Mi Hazánkos hívő vagy.
#318: "Szerintem valami Momentum fanatikus lehetsz."
Figyuszka! Mi köze annak ahhoz, hogy én milyen párt követője vagyok, hogy te csont nélkül beszopsz minden álhírt Ukrajnáról? A történelmi tények léteznek, tök függetlenül attól, hogy melyik párt követői vagyunk. A tény az, hogy te egy tájékozatlan alak vagy, aki ezen hiányosságait irgalmatlan nagy arccal pótolja, ahelyett, hogy megköszönné azokat az információkat, amiket a nála sokkal tájékozottabbtól kap.
EZ NEM JELENTI AZT, hogy ezekből levont következtetéseimet is el kellene fogadni, de a TÉNYEKET TISZTELETTEL KELLENE KEZELNED NEKED IS!
Engem nem érdekelnek a pártok, sem az újságírói. Én elmegyek olyan oldalakra, amit a tudományos közösség állít össze, amit a téma semleges szakértői preferálnak, és még akkor se egynek hiszek, hanem ha több ilyen vélemény egybecseng, míg te csak a TV-t bámulod, és az M1 neked Isten szava, és kb. ennyi...
#318: "Az is biztos, hogy bàrmilyen idegen tamadàs esetèn te lennèl az első, aki elhúzna innen."
Biztos így lenne, de mi köze ennek ahhoz, hogy Putyin hazudott-e, vagy se akkor, amikor azt állította, hogy Ukrajna orosz lakosokat irtott? Hazudott és kész, ha gyáva vagyok, ha nem! Hülye voltál-e akkor, amikor gond nélkül beszopod, hogy Ukrajna földjeinek nagyobb részét az USA birtokolja? Igen, hülye voltál, ha gyáva vagyok, ha nem. Tökfilkó vagy-e amikor... ?...stb.
Mindenesetre lehet, hogy én is elfutnék, amikor mellettem az orosz barom az ártatlan nőt (országot) üti-veri, de rólad már biztosan tudjuk, hogy a béke oltárán ezt tennéd, gyáva alakként, sőt, még drukkolnál is az orosz agresszornak. Ezt állítottad eddig magadról!
1956-ban a forradalmunk utolsó napján azt üvöltöttük be az utoljára még szabad rádióba Nyugatnak, hogy "Segítsetek, Segítsetek, Segítsetek". Csak te lettél volna az a "bátor" ember, aki békét üvöltözve visszaengedte volna Budapesten az oroszokat, nemde? Ahogy a haverod a Fidesztől, Orbán Balázs is javasolta, a gyengébb adja meg magát az erősebb orosznak. Ez szerinted az igazi bátorság, nemde??? :D
#318: "Egyèbkènt règen bèke lenne, vagy befagyna a konfliktus ha a kedvenc ukrajnád hajlandó lenne tárgyalni."
Igen! Putyin békéje lenne régen, hogy Ukrajna egésze kerüljön rabláncra. Szóval te az a bátor vagy, aki rálegyint arra, hogy egy pszichopata gyilkos rabolva közelít felénk. Ez ám a bátorság! Csak béke legyen, ugye? Csodálkozol, hogy ilyen békét Ukrajna sosem akart? Putyin, mint régen a tatárjáráskor Batu Kán is, azért támadott, hogy lerabolhassa az idegen országot, és nem azért, hogy békéről tárgyaljon. Putyin direkt elfogadhatatlan béke-ajánlatokkal rukkol elő. Mérget vehetsz rá, hogy ha valamelyik békeajánlatába belemenne Ukrajna, akkor Putyin azonnal visszakozna, hogy ja, azt nem is úgy gondolta, és megtoldaná még egy követeléssel az amúgy is elfogadhatatlant.
#138: "Viszont ha így folytatja a törpe bohóc ès akik mögötte állnak, nem sokàig fogunk ukrajnáról beszèlni."
Inkább te vagy a bohóc! Te abból indulsz ki, hogy Putyin békét akar, és annyi eszed sincs, hogy észrevedd: Putyin kezdettől fogva Kijevet akarta, és egész Ukrajnát, ergo ő az, aki sosem fog békét kötni, és minden békére irányuló ajánlata csak alakoskodás és mellébeszélés. Ezt minden nem pártodbéli szakértő így látja az egész világban, csak a te idióta pártod lefizetett szakértői, bértollnokai nyalnak az orosznak, mert ezt az utasítást kapták Orbántól, ő meg Putyintól.
Te nagyon hülye! Ha ez az ukrán bohóc nem harcolt volna, már kapásból Ukrajna egésze az oroszok kezén lenne! Itt lenne mellettünk a vérre éhes orosz csürhe, az, akit a te Orbán Balázsod be akar ide engedni. Maga az imádott Viktorod mondta, hogy nem érdeke Magyarországnak az a határ, ami közös Oroszországgal, de ha ez az ukrán bohóc nem képes visszatartani az oroszokat, akkor a nagyon hülye Orbán Viktor és Balázs szerint ki fogja visszatartani őket, ha nem az ukrán bohóc???
Nem mellesleg hullára nem értem, hogy miért látod reménytelennek Ukrajna küzdelmét, amikor az oroszok alig bírnak majdnem 3 éve előre vánszorogni. Mondd! Te mindenhez hülye vagy??? Nem látsz még a saját szemedtől se?
Ez az ukrán bohóc hősiesen védi Európát az orosz agresszióval szemben, és hálát adhatunk nekik azért, ha bárhol meg tudja állítani az orosz gonosz csürhét a magyar határ előtt és minden kalapot emelni kell előtte, ahogy azt a kulturált világ minden országában teszik. Tényleg nem tűnik fel, hogy az EU-ban és az USA-ban (itt is a lakosság a pártokkal egyetemben 85%-ban elítéli az oroszok agresszióját), vagyis a világ minden kulturált, demokratikus országában hozzátok képest óriási többségben vannak a veletek egyet nem értők?
Nem jut eszetekbe, hogy baromira kisebbségben vagytok a kulturált világban, és esetleg mégis ti vagytok az ostobák és gyávák???
Zelenszkij nem ukrán, hanem orosz anyanyelvű zsidó.
Alekszandr Szirszkij az meg orosz származású tábornok az Ukrán Hadsereg élén.
És az Ukrán Kormányban sok orosz származású illetőt lehet hozni.
Nekem ez inkább Orosz belháborúnak tűnik.
Pombe, ez a "Hullára" milyen szó ?
Normális embertől soha nem hallottam ilyen kifejezést.
# 327
A "hullára" az nem kurvára akar lenni, csak hát a trágárságszűrő nem engedné át ? :)
#321 "Te neked Miért szimpi a több száz éve élt oroszok elleni hadakozás ?"
Rém egyszerű. Van egy szabad ország, amit alaptalan rágalmakkal lerohant egy gyilkos horda. Mit csodálkozol azon, hogy az ártatlannak drukkolok?
Számomra Putyin pont ugyanolyan, mint anno a tatárjáráskor a véres kezű Batu kán, és Putyin orosz katonái meg a kán aljanép hordája. Ugyanolyan rabló, gyilkos csürhe, semmi több.
Ukrajna meg pont ugyanannyira szimpatikus nekem ebben a történetben, mint ahogy az áldozat Magyarország is az lenne a Tatárjárás történetével ismerkedő minden egyes kulturált, normális nem magyar olvasó számára is.
Rohadtul nem érdekel, hogy a régi ukrán népbe milyen bűnöket látsz bele, az meg egyenesen nevetséges, ha azt hiszed, hogy az oroszok történelmébe ne lehetne ezeknél ezerszer több és nagyobb bűnt belelátni...
Csak keresed a nem kicsi embertelenségeddel való szembenézésed helyett a kibúvókat.
Ez a kulturált világ álláspontja, és nem az, hogy addig nézegetik a saját köldöküket, meg Ukrajna múltját, amíg meg nem gyűlölik:
"Az EU és tagállamai továbbra is töretlenül, egységesen támogatják Ukrajnát és az ukrán népet, valamint határozottan elítélik az orosz katonai agressziót."
Te is elgondolkodhatnál azon, hogy miért vagy óriási kisebbségben a véleményeddel a világ összes legdemokratikusabb országában.
Pombe, most jó lenne eldöntened, hogy Ukrajna az diktatúrában senyvedt, vagy világéletében szabad ország volt :D
Most komolyan, mire fel ez a hisztérikus Ukrajna-imádat, amit előadsz ?
Miért épp Ukrajna ? Miért nem Románia iránt viseltetsz szerelemmel ? Vagy Portugália iránt ? Vagy Szomália iránt ?
#323: "Ha meg annyira zavar, ami ott van, lehet menni az ukràn hadseregbe."
Ha annyira zavar, hogy az ukránok seggbelövik az oroszokat, és neked nem probléma, hogy az orosz gyilkosok idetelepülnek a határaink mellé, akkor lehet kotródni innen az orosz hadseregbe. 1956-ban is ezt ajánlotta volna neked minden olyan magyar, aki nem hazaáruló.
#322: "Teljesen hülye vagy törtènelemből. Itt nem oroszok romboltak pusztítottak, hanem ukrànok. Romàn ès fehèrorosz segítsèggel."
Akkora arcod van, hogy melletted egy hókotróban kisebbrendűségi komplexus alakulna ki.
Ez pont rád illik: "bizonyos embereknek minél kevesebb tudásuk van egy adott területen, annál nagyobb az önbizalmuk."
Te akkor fogsz engem történelemből kioktatni, amikor végre megszerzed az érettségit. Mondjuk igazándiból akkor se, de az érettségihez való eljutásod feltételezése semmivel se jelent nagyobb képtelenséget, mint a vasalóra nyerget és kantárt képzelni... :DDD
Legalább azt meg tudnád fogalmazni, hogy mi a sza*ról beszélsz egyáltalán? Hol volt rombolás??? Nem lehet, hogy már megint túladagoltál valamit, és éppen igyekeznek lefogni, ezért nem vagy képes még annyi értelemeset se ide írni, mint ami eddig sikerült? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!