Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?
Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.
Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?
Basszus.... Igen, Cerevisiae = Pombe.
Elnézést! Nem vettem észre, hogy az általam már nem használt Cerevisiae néven írtam most itt a megjegyzéseimet. Átléptem erre a névre, az ottani megjegyzésekben kerestem valamit, és elfelejtettem visszalépni Pombe-ba.
#283: "A kedvenc terroristafèszked, rengeteg amerikai, ès EU-s fegyver/lőszertámogatással mennyire bír a ruszkikkal?"
Rengeteg lőszer??? :DDD
Alig kapnak valamit az EU-tól, de igazándiból az amcsiktól is... Az oroszok csak Észak-Koreától tavaly szeptember óta legalább 16500 konténer lőszert és kapcsolódó anyagokat kaptak, és ott van még Fehéroroszország, Irán, Kína is..
Azért ahhoz már nagyon vastag bőr kell a képre, hogy te dumálsz a nagy bolsevik utálatodról, amikor lazán rendben találod, hogy a kelet legocsmányabb diktatúrái segítenek folyamatosan az oroszoknak. Észak-Koreával gazsulál Putyin, és emellett te Ukrajnát nevezed terroristafészeknek??? :DDD - mondjuk azt se értem, hogy miért...
Hááát, nem mondom...
Észak-Korea szintje a MiG-21-es, és a T-55-ös, már ha tudod, hogy ezek micsodák.
Oroszország szintje a Szu-27-es Flanker, és a T-90M.
Elég érdekes agymenés, hogy a T-90-est, és társait Phenjanban gyártják le, szerelik össze, és gördülnek ki a gyárkapun, nem pedig Szentpétervárott, Moszkvában, Nyizsnyij Tagilban, Cseljabinszkban, Omszkban, Novoszibirszkben, és Irkutszkban.
Észak-Korea az Kína bábállama, engedély nélkül még a fenekét sem vakarhatja meg Kim Dzsong-Un.
Neked Kínával mi a bajod ?
# 303-as
Németország, és társai azok ténylegesen leépítették a hadiiparukat, azonban ez a mostani politika hozadéka, hanem 1945 után építették le radikálisan a német hadiipart.
"Észak-Korea szintje a MiG-21-es, és a T-55-ös"
De én lőszerpótlásról beszéltem, és az nagyon is ütős ebben a háborúban ott, ahol már évek óta Ukrajna egyik Achilles sarka az állandó lőszerhiány, amit a béna EU és Amcsi se képes fedezni már réges-régóta. Tele van az Internet vészes ukrán lőszerhiány probléma ecseteléssel, míg az oroszok vígan...
Kína egy kommunista diktatúra, és eszerint (mint említed) ő ad engedélyt Észak-Koreának hogy fegyvert, sőt, hogy katonákat exportáljon Oroszba. Jópofa, hogy az orosz nyaloncok nálunk minden Ukrajnénak nyújtott segítségért hörögnek, de bezzeg Oroszország kaphat ilyeneket a világ legundorítóbb rezsimjeitől is. Aligha kérdéses, hogy Kína is szállít mindenféle kiegészítő anyagot rendszeresen az oroszoknak, amikből fegyvert lehet kovácsolni egy demokratikus ország szabadságharcának letiprására. Ez a három is bőven elég arra, hogy megvessem Kínát.
307
Most vagy megbuktál állampolgári ismeretek tárgyból, vagy még csak 14 éves vagy, és nem is tanultál még ilyen dolgokról.
1. Hadi állapotban lévő országban nincs választás. Nem is tudnák demokratikusan levezényelni, hiszen több százezer ember a fronton harcol, és több millió ember emigrált. Ők hogy szavazzanak? Másrészt, nem is lenne biztonságos szűk, robbanástól nem védett épületekbe terelni a lakosságot, orosz bombázások idején. Harmadrészt, mit kezdene az új vezetés, ha leváltanák Zelenszkijt? Milyen reformot tudnának végrehajtani, hadi állapotban?
Azért nem kell agysebész diploma ennek a megértéséhez.
2. Mivel hadi állapot van, ilyenkor szokás besorozni embereket. Olvasd el a magyar alaptörvényt...meg fogsz lepődni.
3. Milyen orosz kisebbséget gyilkoltak az ukránok? A magukat "szakadároknak" nevező, fegyveres, orosz reguláris katonákra gondolsz, akiket kb. név szerint ismernek a nemzetbiztonsági szolgálatok?
4. Nácik minden országban vannak. Magyarországon is. Attól hogy van 20 ezer náci egy 40 milliós országban, az nem azt jelenti, hogy ne lehetne demokrácia.
Egyébként, az tény, hogy Ukrajnában egy elég rosszul működő demokrácia van. De éppen Oroszország kontextusában kritizálni az ukran demokráciát...hát vicces, na.
#307 "Demokratikus ország?"
Az. De bármit képzelsz is róla, Oroszországnál százszor demokratikusabb, főleg, hogy az utóbbi még csak nyomokban se az.
#307: "Ahol gyilkolták az orosz kisebbsèget?"
Barátom! Ez elképesztő... te most tetteted a totál agyatlant, vagy tényleg minden fideszes fan nem teljesen komplett???
Erre a "gyilkolták az orosz kisebbséget" örültségedre már megkaptad a választ a #274-ben. Te egyáltalán itt vagy közöttünk, mint értelmes vitapartner???
Így kezdődik a #274: "Az az agymosott, aki ezt a baromságot beszopja a legkisebb kritikai igény nélkül. Egy olyan Putyinnak hiszel utánnézés nélkül, aki lazán 40 honfitársát dobta ki csak két év alatt az ablakon, és nem egy esetben legyilkolta a feleségeket és a gyerekeiket is???..." - és majd olvasd tovább..
Figyusz! Ezt az oroszölős baromságot Putyin azért szopta ki az ujjából, hogy indokot teremtsen egy demokratikus ország lerohanására.
Azt látom, hogy állandóan tükör-szimmetrikus ékezetekkel ellátott betűkkel írsz, így némi kétségek gyötörnek az itt szükséges nyelvtudásodat illetően. Tehát olvasni magyarul nem tudsz? Csak az írás megy úgy-ahogy?
Nézd! Nem kell nekem hinni, lehet is vitatni a megjegyzéseimet, de azért nem tartod enyhén szólva is arcátlanságnak azt, hogy ennyire semmibe veszed a vitapartnered érveit?
Barbell Deadlift
Te mióta követed az orosz - ukrán konfliktust ? Csak 2022 óta ? Vagy azelőtt is volt tudomásod a dologról ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!