Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szuverenista, Békepárti...

Szuverenista, Békepárti fordulat van az EU-ban. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Macron akkorát bukott, hogy előrehozott választások lesznek. Nem tudom, hogy az EU többi részében hogy áll a hábotús-béke párti szavazatok aránya, mert nem követjető sehol. Nem ír ilyen statot sem az origo sem más oldal.

Valóban előretörés van Brüsszelben a békepártiság mellett? Hol lehet erről meggyőződni?

jún. 9. 22:23
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/470 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

# Veteránmacska

Teljesen egyetértek veled, szívemből beszélsz ! :)

nov. 28. 19:45
 352/470 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Én ezt feladom, Pombe, üvöltözz még egy 20 oldalt, senki nem fogja elolvasni, csak röhögni fogunk rajtad.
nov. 28. 19:46
 353/470 Pombe ***** válasza:
0%

#348: "Ezt a kérdést fél év után TE újítottad fel."

Te tényleg orvosi eset vagy! NINCS AGYAD EGY CSEPP SE??? HARMADSZOR ÍROM LE NEKED, HOGY AZ OROSZNYALONC BOLSEVIK HAVEROD újított be itt a #261-ben ezzel a szöveggel fél év után:

KATTINS MÁR ERRE A LINKRE, szélütött vitapartnerem!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

#261: "A Telex az tulkèpp egy nagyon magyarellenes, bolsevik szennylap."

ÉN ENNEK SZERENCSÉTLEN bolseviknyaloncnak válaszoltam, és utána te szálltál rám! Annyira szégyelled a ferde hajlamaidat, hogy képtelen vagy szembesülni a saját tetteiddel? Biztos, hogy te nem állsz valami állandó kezelés alatt???

Vannak itt értelmes emberek? Mondjuk Barbell Deadlift?

Mi a véleményed? Van aki meg tudja magyarázni, hogy ennél a Jeffrey-nél mi ez??? Ez a popsibuksi harmadszor írja, hogy én tértem ide vissza először fél év után, mire harmadszor írom le neki, hogy nem én, hanem a bolsevik haverja a #261-ben, és én csak arra válaszoltam a #262-ben.

Ennél a Jeffrey-nél tényleg lehet, hogy komoly kognitív diszfunkciókat lehetne kimutatni? Vagy egy végletekig infantilis troll, aki ilyen gyermeteg módszerekkel akarja a vitapartnerét a sírba vinni? Vagy tényleg valami ferde hajlam hajtja felém állandóan ezt a szerencsétlen beteg embert? :(

nov. 28. 19:53
 354/470 Pombe ***** válasza:
7%

#352 "Én ezt feladom, Pombe"

Aki hülyeségeket ír, erkölcstelen, hamis adatokat, az nem is tud mást tenni.

#352 "senki nem fogja elolvasni, csak röhögni fogunk rajtad."

Egyelőre azt láttam, hogy pl. Barbell Deadlift is megállapította, te semmi más nem vagy itt, mint az orosz/Fidesz dezinformációt terjesztő orosznyalonc.

Akinek itt volt agya, és tényleges tudása, az csak téged nézett le, de nagyon.

nov. 28. 19:57
 355/470 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Pombe, a te történelemírásod az kábé abból áll, hogy a világ összes létező problémájáról, a bűnt, a gyilkosságot, a prostitúciót, a rabszolgaságot, a gyávaságot, a lustaságot, röviden szólva az összes rosszat ami ezen a világon valaha is létezett azt az Oroszoknak köszönhetjük, elkezdve a vallási háborúktól a egészen a petefészek gyulladásig.

A jégverést, a földrengést, és a kanyarót is.

Minden létező rosszért az Oroszok a hibásak.

Nincs mit szépíteni, orvosi értelemben nem vagy épelméjű.

Irracionális fóbiában szenvedsz.

Barbell Deadlift haveroddal együtt.

nov. 28. 20:01
 356/470 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Hogy vinnék én téged a sírba ? Mi történne veled ? Eldurranna egy agyi artéria nálad ? Vagy hogyan ?
nov. 28. 20:03
 357/470 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Pombe, aki mind kettő orszàgot ugyanúgy hibásnak találja, azt hova sorolod, nyílván fidesz és ruszki bérenc aki nem ért egyet veled! Én egyet értek veled. De azzal már nem hogy nyomorul Zelenszki mi faxt követel még fegyvereket, pénzt mikor eleve halott minden! Ki a fax ez az Zelenski, már akkor abba kellett volna neki hagynia, legalább is elengedni a dolgot mikor ezer ember odaveszett, a télen családok vagytak meg aluljárokban karácsonykor a sötétben, ő meg melegben, meg utazgatott tárgyalt a melegben! Oda juttatta a saját népét, hogy rokjant és csalásos, idős/fiatalt toboroznak erőszakkal! Ártatlan emberek! És mindig az utolsó ukránig? Én már nem tudom sajnálni őket! Ezzel csak azt érte el hogy se régiók se nép nem lesz. De ez se elég neki, úszítja az országokat, ezelőtt egy éve is az volt a terve hogy bele rángatni a NATOT is. Mi ittuk volna a levét az ő hülye meg gondolatlanága miatt. Most is azon jár az esze kirobbantani a 3 ik világháborút. Nem lesz tudjuk. De akkor a fő hibás hogy ide jutott a népe és az Országa az ő hibája! Az ő felelőlége volt. Egy töbrg gyilkos ugyanúgy mint putyin! Hogy van képe össze szedetbi erőszakkal egy kihaló lévő ország meg maradt civileit is azt a keveset is??
nov. 28. 20:29
 358/470 Pombe ***** válasza:
0%

Veteránmacska: "Attól még hogy nem értetek egyet és viaskodtok feleslegesen, tök egyformák vagytok!"

Komolyan? - borzalmasan el lennék keseredve, ha ebből egy szó is igaz lenne... :)

Nem lősz ezzel nagyon mellé?

#349: "Mondjuk az Ukránoknak se kellett volna hergelni őket a NATO belépésével és akkor nem lett volna!"

Tudod, kedves Veteránmacska, ez a NATO érv csak ugyanolyan mellébeszélés orosz részről, mint a többi is. Putyint egyszerűen a régi Oroszországot akarta ismét egyben látni (Gorbacsovot tette felelőssé a Szovjetunió felbomlásáért, és annyira dühös volt rá, hogy a temetésére sem ment el), és már réges-rég eldöntötte, hogy Ukrajnát visszacsatolja erőszakkal Oroszországhoz. Előtte is folyamatosan megpróbált agresszívan oroszbarát kormányokat ültetni Ukrajna nyakába (Janukovics ügyek), és ezzel kétszer is kirobbantott forradalmat az Ukránoknál, az utóbbi, Euromajdan (2013-2014) már vérbe is torkollott.

Putyin erre már 2014-ben lerohanta nem csak a Krímet, de Kelet-Ukrajnát is, és ott gyilkolt már régen 2022 előtt. A 2022-es háború valójában a Kelet-Ukrajnai 2014-ben kitört háború folytatása volt.

A Putyin által kirobbantott ilyen háború miatt halt meg 8 év alatt az a 14000 ember 2022-ig, amelyről az ENSZ készített kimutatást, de Putyin ezt úgy mutatta be hamisan, mintha a kimutatás 14000 orosz civil áldozatról szólna, és ennek "megbosszulásával" próbálta szalonképessé tenni a háborúját, no meg a NATO-s féle meséjével, meg egyebekkel is.

[link]

Magyarul is: [link]

Se Putyinnak kezdetben, se az elődeinek semmi baja nem volt a NATO-val, sőt, egy időben arról is beszélt, hogy belép a NATO-ba, ha egyenrangú félként kezelik. A NATO önvédelmi rendszer, és soha nem támadhatja meg az oroszokat, és ezt Putyin pontosan tudta mindig is.

Miért pont Ukrajna zavarja annyira Putyint, amikor amúgy is ott van Orosszal szomszédban egy halom NATO tagország, Norvégia, Észtország, Lettország, és most már a hülye Putyin két újabbat is kapott. Tudta ezt Putyin nagyon is... tojt ő mindig is a NATO-ra.

Ukrajna 1994-től kezdődően felvette a kapcsolatot a NATO-val, de mindössze érintőlegesen, és bizonyos gesztusértékű programpontokhoz csatlakozott csak, nem kompletten a NATO-hoz. 2010-ben Viktor Janukovics (ukrán akkori keményen oroszbarát elnök) konkrétan lemondott a NATO-tagság céljáról, és kifejezetten Ukrajna semleges státuszát erősítette meg. Ukrajna nem akart változtatni ezen az álláspontján még akkor se, amikor Janukovicsot visszazavarták a ruszkikhoz, holott Ukrajnának rohadtul elege volt már az oroszokból, meg a gusztustalan nyomulásukból. Ukrajna nyilván ezzel a magára kirótt semlegességével akarta jelezni Putyinnak, hogy ne támadja meg őt, de minden hiába volt, mert Putyin területet akart rabolni.

Egyszóval 2014-ben sem akart NATO tag lenni Ukrajna, ennek ellenére Putyin 2014-ben mégis lerohanta a Krímet, majd Kelet-Ukrajnát is, és ott gyilkolászott megállás nélkül. Ám a nagyon is türelmes Ukrajna még így is csak 2018-ban foglalta alkotmányba a NATO és az EU-tagság megcélzását, vagyis Putyin csapatai már rég mélyen Ukrajnában garázdálkodtak, mire Ukrajna ténylegesen megcélozta a NATO tagságot, és ki ne tette volna ekkor már ezt a helyében???

A svédek és finnek már rögtön be akartak lépni a NATO-ba, amikor látták Putyin őrjöngését. Azután ott van az az apróság, hogy az oroszok aláírták, hogy Ukrajnát elismerik szuverén, önálló országnak. Ennyi. Ezek után már nem támadhatják meg semmiért, még akkor se, ha akármit puffog is a Putyin büdös szája, hiszen 1975-ben Szovjetunió aláírta a Helsinki záróokmányt, és ez vonatkozik a mai Oroszországra is, mint jogutódra. Az utódlást a Szovjetunió korábbi tagjai támogatták, és az ENSZ sem kifogásolta. Ha ez Putyinnak nem tetszik , akkor ne a pofáját jártassa hisztis vénasszonyként, hanem annak rendje és módja szerint jelentse be a nemzetközi szerződés felülbírálati igényét.

[link]

Az első pont bővebb kifejtésben egyúttal azt is jelenti, hogy többek között minden szuverén állam nem korlátozhatóan megválaszthatja azt is, hogy mely katonai csoportosulás tagja legyen (pl. NATO). A hülye Putyin ráadásul még rosszabbul is járt, hiszen most már Svédország és a Finnek is NATO tagok lettek, de Putyin pontosan tudja, hogy az égvilágon semmit se kell félnie a NATO-tól. Ez is csak egy ürügy volt, hogy lerohanhassa Ukrajnát.

Nem mellesleg hülye lenne a NATO, ha ugráltathatná a Putyin nevű idióta.

Összefoglalva, Putyin mindenképpen lerohanta volna Ukrajnát, ha van sapkája, ha nincs...

nov. 28. 20:40
 359/470 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Pombe, a Szovjetuniót átalakították Független Államok Közösségévé, és Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetévé.

Ezt úgy nevezik, hogy módszerváltás.

A Szovjetuniót NEM Gorbacsov oszlatta fel, hanem Jelcin, 1991. december 8.-án, a Belavezsai Megállapodás aláfirkantásával. De csak címert cseréltek, a kocsma az ugyanaz maradt.

" annyira dühös volt rá, hogy a temetésére sem ment el "

Putyin az lerótta a tiszteletét Gorbacsov nyitott koporsójánál, és virágcsokrot is vitt.

https://www.youtube.com/watch?v=a5RBKT_rQkk&ab_channel=Natio..

" Előtte is folyamatosan megpróbált agresszívan oroszbarát kormányokat ültetni Ukrajna nyakába (Janukovics ügyek), és ezzel kétszer is kirobbantott forradalmat az Ukránoknál, az utóbbi, Euromajdan (2013-2014) már vérbe is torkollott. "

Neked személy szerint Miért fáj, ha oroszbarát kormánya van Ukrajnának ?

Te miért utálod ennyire Janukovicsot ?

A Narancsos forradalom az csak egy unalmas tüntetés volt, az semmit nem befolyásolt, nem lett jobb, és nem lett rosszabb Ukrajna helyzete.

Ellenben az Euromajdan az igen, és azt a CIA szervezte.

" Putyin erre már 2014-ben lerohanta nem csak a Krímet, de Kelet-Ukrajnát is, és ott gyilkolt már régen 2022 előtt. A 2022-es háború valójában a Kelet-Ukrajnai 2014-ben kitört háború folytatása volt. "

A Krím az egy félsziget, azt egy igen vékony földhíd, a Perekop-földhíd köti össze a szárazfölddel.

A Krím, és Oroszország között csak a 2022-es háború nyomán létesült szárazföldi összeköttetés, azelőtt az a korridor, a 3 összekötő megye (Herszon, Zaporozsje, Donyeck) az Ukrajna volt, az Ukrán Kormányerők ellenőrzése alatt, akkor 2014-ben mégis Hogyan kerültek a Krímbe az orosz katonák ?

Jelöletlen konvojjal áthajtottak a Rosztov-na-Donu - Mariupol - Melitopol - Armjanszk útvonalon, és a Krímbe érve mondták ki, hogy annektáljuk a területet ?

Vagy hogyan kerültek oda ?

" Kelet-Ukrajnát "

Kelet-Ukrajnát 2022-ben csatolta el Oroszország, nem 2014-ben.

2022-ben Luganszk 90 %-a orosz kézen, Donyecknek meg 50 %-a.

2014-ben meg csak egynéhány nevenincs városka.

" Az első pont bővebb kifejtésben egyúttal azt is jelenti, hogy többek között minden szuverén állam nem korlátozhatóan megválaszthatja azt is, hogy mely katonai csoportosulás tagja legyen (pl. NATO). "

A NATO nem köteles elfogadni Ukrajna csatlakozási kérelmét, vissza is utasíthatja azt :)

nov. 28. 20:59
 360/470 Veteránmacska ***** válasza:
100%
Pombe egyem meg a szíved. Tudták az Ukránok hogy semmi esélyük miért nem adták fel? Mit gondoltak, hogy háború közben majd megvédik a nagyhatalmak! Miért nem húzzák be a büszkeseküket. Jobb meg halni szenvedni? Én ezért vagyok kiakadva! Nem az oroszok mellet állok!
nov. 28. 21:06
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!