Szerintetek mennyi az esélye, hogy ebből 3. világháború lesz? Szerintem 99%.
Training Season-nek:
Én pontosan így szoktam viselkedni.
Lexarom, hogy a DK-nak mi az álláspontja egyes kérdésekben. Én tiszteletben tartom az ő véleményüket, és ezt teszik ők is. Én a kormányváltás érdekében állok mellettük, nem azért mert annyira egyet értenék velük.
Ismét Training Season-nek:
Egyébként pedig ha gondolod, írj egy e-mailt a gyakorinak.
Egy perc alatt kiderítik az e-mail alapján.
"Én a kormányváltás érdekében állok mellettük"
Kormányváltás érdekében állsz a DK mellett? Ez az év vicce. A DK sok mindenre jó, de hogy kormányváltásra nem, az biztos.
Egyébként pedig mehetsz az Antarktiszra, vagy akár Oroszországba is, senkit nem fog érdekelni a vergődésed.
#24-26
Leírtam amit gondolok. Tartom magam hozzá.
El kell adni az ukránoknak azokat a fegyvereket amiket kérnek és tegyenek vele amit akarnak. Ha Moszkvát akarják lőni, akkor tegyék.
Ha szét akarják lőni a fekete tengeri flotta maradékát, akkor tegyék.
Moszkva ne a kerítés túloldaláról hergelje a kutyákat, hanem úgy hogy nyitva a kapu.
DK-s kérdése:
Kéretem átnevezni FIDESZ-esre, mert az.
"támogatniuk kell Ukrajnát az önvédelemhez való nemzetközi jogában azáltal, hogy feloldanak bizonyos korlátozásokat a NATO-szövetségesek által biztosított fegyvereknek az oroszországi törvényes célpontok elleni támadásra való felhasználása tekintetében"
– áll a deklarációban.
Az Egyesült Államok és Németország nem támogatja, hogy az általuk küldött fegyvereket Ukrajna orosz területek ellen vesse be, az Egyesült Királyság ugyanakkor nem ellenzi ezt.
NEM TÁMOGATJA MINDENKI, SZOKTAK ÖNÖK OLVASNI CIKKEKET?
MINDIG VANNAK ÖTLETEK, FELVETÉSEK. TUDJA, HOGY DÖNT A NATO? KONSZENZUSSAL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!