Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Régebben is voltak ilyen...

Régebben is voltak ilyen 3.világháborús ilyesztgetések? Vagy ez most valós veszély és először van esélye hogy kitörjön?

Figyelt kérdés
2024. márc. 11. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Évtizedek óta nem volt ekkora veszély, ebben mindenki egyetért, aki ért hozzá.
2024. márc. 11. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem voltak még ijen ilyesztgetések.
2024. márc. 11. 21:33
 3/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Így első rákeresésre 2008-as kérdést találtam legrégebbinek. Akkor éppen a grúz-orosz háború miatt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2024. márc. 11. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Minden kisebb-nagyobb csetepate kitoresekor idejon egy csomo rettego megkerdezni (vagy egy ember egy csomoszor), hogy "na, lesz vilaghaboru?" En mindig leirom hogy nem lesz, de sose hiszik el
2024. márc. 11. 22:54
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Én azért kérdeztem mert szerintem ez nem egy kisebb csete paté vagy rosszul látom?
2024. márc. 11. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, jol latod, ez most a "kisebb-nagyobb"-bol a hatso resz.
2024. márc. 12. 00:15
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Neked mi a véleményed meguszhato egy ujjabb vh?
2024. márc. 12. 00:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én továbbra is tartom az álláspontom, hogy nem lesz itt semmiféle VH. Ebből a balhéból legalábbis biztosan nem. Ez valóban nem a kisebb, hanem a nagyobb balhék közé tartozik (legalábbis a legutóbbi VH óta), de nem VH-triggerelő. Senki sem akar VH-t, ha akartak volna, akkor már számtalan lehetőség lett volna mindkét fél részére, hogy elkezdje vagy eszkalálja. Ez be fog fagyni, aztán egyre csillapodnak majd a harcok. Az oroszok még megpróbálják majd itt-ott a frontvonalat kicsit tologotani még kijjebb, talán lesznek is nekik még kisebb-nagyobb "sikereik" (mint Bahmut vagy Avdjivka), aztán ők is feladják majd, és kb 5-10 év múlva szentesítik hogy innentől akkor van kelet meg nyugat Ukrajna.
2024. márc. 12. 02:28
 9/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
na, kitört a világháború?
dec. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!