Szerintetek mennyi az esélye, hogy ebből 3. világháború lesz? Szerintem 99%.
"Putyinnak az első támadás pillanatától, joga lesz"
Putyin sz@rik a nemzetközi jogba, eddig is megtámadhatta volna bármelyik NATO országot... :)
#10: és akkor mi van? Nwmtökmindegy, hogy ukrán vagy nyugati drón csapódik vmelyik olajfinomítóba?
Orosz szemszögből már egy éve Oroszország területét lövik, mert a Krím és a 4 új megye az már az övék...
Kékfidesz b+
En azt remelem hogy egy esetleges haboruban a nyugati nagypofaju orszagok is kapnak boven. Elukon az eu tanaccsal meg a tobbi szarhazival akik a parlamentben ucsorogve dontenek a fejunk folott.
Amikor diakkent a vilaghaborurol tanultam, naivan azt hittem ilyen soha tobbe nem lesz, ennyire nem lehetunk hulyek hogy meg egyszer belesetalunk ugyanabba a folyoba..
#12-nek:
Látom nem fogod fel, hogy mit művel a NATO. Eddig az Ukrán lehetőségeket nézve, drónok csapódtak olajfinomítóba.
Mostantól például amcsi ballisztikus rakéták, mert annak picit jobb a hatásfoka.
#17-nek:
Az EDDIG átadottaknak.
Most döntöttek a változtatásról.
Ezt meg te nem fogod fel.
Ismét #17-nek:
"Kimondta Brüsszel: Mostantól lehet lőni Oroszországot a NATO fegyvereivel".
Én arra tippelek, hogy Putyin először Ukrajnát fogja megszórni atommal.
A NATO vagy ért a szóból, vagy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!