Ha a balti államok anno nem léptek volna be a NATO-ba, vajon ma még önálló államok lennének, vagy már elfoglalta vagy belorusszizálta volna őket Oroszország?
# 38
Ez a háború fix orosz győzelem, és akkor mihez kezdesz ?
Dunának mész ? :)
Már megint mi a f@szról pofázol? Ki beszélt itt jó meg rosszról? Van értelme nekünk beszélgetni? Szidalmazol már több komment óta.... Mi fáj neked? Valami félre csúszott az életedben, hogy ennyi negatívitás van a lelkedben?
Ha megparancsolod, akkor benzinnel felgyújtom magam az ukrán vagy az orosz követség előtt. De ha csak utasítást adsz rá!
# 42
Amit a 38-as hozzászólásodban írtál, az mi akart lenni ?
A hisztérikus hangnemed az igen, kihozza a negativitást belőlem.
Te szemmel láthatóan olyan ember vagy, aki nem szereti a más véleményt, és az ilyenen én is mit toleráljak ?
Én elfogadom a más véleményt, csak nem értem miért kell a sok spam, offolás meg a másik dehumanizálása. Ezért írom ezt, hogy veled nem lehet beszélni. Vagy lehet, de abból sértegetések lesznek. És ez vajon honnan fakad?
Végig elbeszéltél mellette. Többször is visszakérdezett, hogy amiket írtál hogy jön a kérdéshez.
# 46
A spamet, offolást, és a másik démonizálását / dehumanizálását mindkettő vagy mindhárom oldal oda - vissza csinálja.
Tudok én türelmesen, finoman, és akár értékelhetően válaszolni, de van úgy, hogy nálam is elszakad a cérna, és én is beszállok a butulásba, a sárdobálásba, és valóban, ez hibám, amin dolgozni kell, hogy többet ilyen ne legyen.
# 47
Úgy jött a kérdéshez, hogy a Baltikumot minden nagyhatalom megpróbálta vagy uralni, vagy függőségi viszonyba vonni, hogy Miért, azt a politikusoktól kérdezd meg.
Én nekem nem kell a Baltikum, nem akarom őket más országba beleerőszakolni, ugyanakkor én nem is mennék őértük háborúba.
32:
Igen, én is úgy gondolom, hogy Putyin rá fog próbálni a Baltikumra, NATO-tagság ide vagy oda.
Putyinpárti Fideszes-Mihazánkos körökben divatos hivatkozás, hogy Putyin nyilvánvalóan nem támad meg NATO-tagállamot, mert a NATO sokkal erősebb.
Az az ironikus, hogy amikor viszont azt kérdezed tőlük - mint én fentebb Spendertől - hogy akkor egy NATO-tagállam balti ország megtámadása esetén támogatná-e azt, h az 5. cikkely alapján a segítségükre siessen Mo., akkor már mellébeszélnek, hogy jaj nincs is elég fegyverünk, de nekünk, se a franciáknak, máshol is kibúvót keresnének, a Le Figaro szerint a többség nem vágyik háborúra (micsoda meglepetés) stb.
Spender javára szóljon, hogy végül hosszas magyarázkodás után felvállalta, hogy ő bizony - 5. cikkely ide vagy oda - cserben hagyná a szövetséges országot.
Na most ha ez az általános hozzáállás a jobboldalon, akkor miért is gondolják ugyanezek az emberek, hogy az Oroszország “közelkülfödjébe” tartozó országok NATO-tagsága elriasztja az oroszokat egy ilyen ország megtámadásától? Miért is komolytalan a balti országok megtámadásának felvetése, ha a fegyveres segítségnyújtást ugyanezek az “elemzők” már ellenzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!