Jól tették-e Brüsszelben hogy betiltották Orbánék szélsőjobbos konferenciáját ?
"azért, mert a szólásszabadság addig tart, amig másokat nem bántasz meg vele"
Ezt úgy értetted ugye, hogy az a szólásszabadság, amíg egyetértesz a lipsikkel. Mert minden egyéb vélemény bántja őket, szóval az betiltandó. Ez nem szólásszabadság, hanem vélemény diktatúra!
22, nem, nem úgy értem.
Az, hogy bánt valakit a véleményed, nem politkai vélemény, hanem a saját és a bántott személy erkölcse alapján lesz megitélve.
#23 te tényleg nem érted miről beszélek :D
Szóval ha jól értem akkor neked van egy erkölcsöd, ami alapján viselkedsz. Bizonyos dolgokra nem vagy hajlandó, másokra simán attól függően mit mond a saját erkölcsöd.
Viszont a másik telibe van szarva, mert ha neki más az erkölcse akkor is a sajátod szerint működsz, szóval simán vérig sérted.
Ez lenne amúgy a szólásszabadság, mindenki a saját erkölcsei szerint működik.
Viszont te azt mondod, hogy aki nem a te erkölcseid szerint működik az fogja be a száját, mert az már nem szólásszabadság és a te gondolkodásod szerint bántó lehet a viselkedése másokkal szemben.
Na pontosan ezt hívják véleménydiktatúrának.
Azért nem tudom, hogy azt a beszédét hallgattátok-e orbánnak amikor fajelméletről, fehérekről, nem kérünk a más fajúakból és más vallásúakból, nem keveredünk más fajokkal, stb-ről beszélt.
Az nem szólásszabadság kérdése, hogy valaki hitleri beszédeket mond és közben vigyorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!