Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jól tették-e Brüsszelben hogy...

Jól tették-e Brüsszelben hogy betiltották Orbánék szélsőjobbos konferenciáját ?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 19. 06:53
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
29%
A 11es választ olvastad? Nincs olyan, hogy nem bántasz másokat, mert amennyi féle ember van, a nagy számok törvénye alapján mindig akad olyan, akit megbántasz. Meg egy sima sziával is, mert lehet egyiknek köszönsz de a másik megsértődik hogy neki miért nem előbb köszöntél. Ennyi erővel be kellene szüntetni mindennemű kommunikációt.
2024. ápr. 19. 08:40
 22/43 anonim ***** válasza:
50%

"azért, mert a szólásszabadság addig tart, amig másokat nem bántasz meg vele"

Ezt úgy értetted ugye, hogy az a szólásszabadság, amíg egyetértesz a lipsikkel. Mert minden egyéb vélemény bántja őket, szóval az betiltandó. Ez nem szólásszabadság, hanem vélemény diktatúra!

2024. ápr. 19. 08:40
 23/43 anonim ***** válasza:
68%
21, van annyi erkölcsöm, hogy a tettei alapján itélek meg embereket és nem bántok mást szexualitás, vallási hovatartozás, vagy bőrszin alapján. Az én szüleim arra tanitottak, hogy minden ember egyenlő és ne ez alapján szelektáljak. Ez az én erkölcsöm én eszerint élek és alkotok véleményt.
2024. ápr. 19. 08:42
 24/43 anonim ***** válasza:
68%

22, nem, nem úgy értem.

Az, hogy bánt valakit a véleményed, nem politkai vélemény, hanem a saját és a bántott személy erkölcse alapján lesz megitélve.

2024. ápr. 19. 08:43
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
#22 szerintem ne menjünk el ebben a kérdésben a lipsi-konzi-náci-stb irányba! Ez nem politikai nézet függő. A szélsőségek sajátja minden oldalon.
2024. ápr. 19. 08:45
 26/43 anonim ***** válasza:
42%

#23 te tényleg nem érted miről beszélek :D

Szóval ha jól értem akkor neked van egy erkölcsöd, ami alapján viselkedsz. Bizonyos dolgokra nem vagy hajlandó, másokra simán attól függően mit mond a saját erkölcsöd.

Viszont a másik telibe van szarva, mert ha neki más az erkölcse akkor is a sajátod szerint működsz, szóval simán vérig sérted.

Ez lenne amúgy a szólásszabadság, mindenki a saját erkölcsei szerint működik.

Viszont te azt mondod, hogy aki nem a te erkölcseid szerint működik az fogja be a száját, mert az már nem szólásszabadság és a te gondolkodásod szerint bántó lehet a viselkedése másokkal szemben.

Na pontosan ezt hívják véleménydiktatúrának.

2024. ápr. 19. 08:49
 27/43 anonim ***** válasza:
82%
26, felőlem annak hivod, aminek akarod, de, ha egy fekáliakupacra szatyrot raksz, a szag ottmarad.
2024. ápr. 19. 08:53
 28/43 anonim ***** válasza:
24%
Én is ezt mondom. Hívhatod te a diktatúrád szabadságnak, de attól még diktatúra marad ;)
2024. ápr. 19. 09:26
 29/43 anonim ***** válasza:
21%

Azért nem tudom, hogy azt a beszédét hallgattátok-e orbánnak amikor fajelméletről, fehérekről, nem kérünk a más fajúakból és más vallásúakból, nem keveredünk más fajokkal, stb-ről beszélt.

Az nem szólásszabadság kérdése, hogy valaki hitleri beszédeket mond és közben vigyorog.

2024. ápr. 19. 10:04
 30/43 anonim ***** válasza:
45%
De, pont hogy szólásszabadság kérdése. Ugyanis a szólásszabadságban mondhat ilyet, a véleménydiktatúrában nem.
2024. ápr. 19. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!