Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jól tették-e Brüsszelben hogy...

Jól tették-e Brüsszelben hogy betiltották Orbánék szélsőjobbos konferenciáját ?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 19. 06:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
70%

#8 ez a szólásszabadság megtagadása kb. Mi az hogy addig tart amég másokat nem bántasz vele? Mindennel bántasz valakit/valamit.

Egy (eléggé kisarkított) példával élve: ha azt mondom hogy kivágok a kertemben egy fát, mert útban van akkor akinek szívügye a fák megóvása sérül, mert neki ez rohadt fontos (nem is annyira kisarkított példa mert ismerek ilyet, hogy évekig nem beszélt két ember emiatt). Szóval akkor most nem mondhatom/tehetem meg, mert a másiknak ez rossz? Ne nevettess már.

A szólásszabadságba beletartozik, hogy mindenki azt és akkor mond amit és amikor akar, és ezt rendszerszinten nem büntetjük. Egyéni szinten persze lehet, a faimádónak joga van azt mondani hogy rohadjon meg az aki kivágta, de ne szaladjon már a hatósághoz, hogy hát ez bántott engem.

2024. ápr. 19. 08:25
 12/43 anonim ***** válasza:
70%

igen, jól tették.

mindegy egyes alkalom, amikor lehullik a maszk és kiderül, hogy a magát liberálisnak, demokratikusnak, elfogadónak valló rendszer valójában egy Orwell-i diktatúra, az jó dolog.

2024. ápr. 19. 08:27
 13/43 anonim ***** válasza:
25%
10, de teljesen komolyan gondolom, hogy a szólásszabadság addig tart, amig nem bántasz vele másokat. Ennél komolyabban nem is gondolhatnám.
2024. ápr. 19. 08:27
 14/43 anonim ***** válasza:
59%

13:

engem mélységesen, a szívem mélyig bánt, hogy te ilyeneket mondasz, úgyhogy a saját elveid alapján követelem, hogy fejezd be.

2024. ápr. 19. 08:30
 15/43 anonim ***** válasza:
46%
14, rendben, ha megbántottalak elnézésedet kérem, nem állt szándékomban, de ettől a véleményem az enyém és ezt tartom.
2024. ápr. 19. 08:32
 16/43 anonim ***** válasza:
48%
#13 hát, akkor gondold. Azért szívesen meghallgatnám hogy miért gondolod szabadságnak azt, hogy korlátozva vagy :D
2024. ápr. 19. 08:33
 17/43 anonim ***** válasza:
48%
15, szóval te szólásszabadság ellenes vagy?
2024. ápr. 19. 08:34
 18/43 anonim ***** válasza:
46%

Koltai Róbert is üdvözli ezt a döntést, Ócsáról.

Kész agymenés, hogy az a kormány akad fenn a szólásszabadságon, aki idehaza, zokszó nélkül tagad meg állami támogatásokat, politikai okokból nem engednek milliónyi előadót és művészt fellépni, a médiaegyensúly, messze túl van az egészségesen és akkor még idézném a bukott sportriportert, hogy miért foglalkoztasson egy olyan embert, akinek más a véleménye, mint nekik...

2024. ápr. 19. 08:37
 19/43 anonim ***** válasza:
45%

15:

azt gondolsz, amit akarsz (még), csak a szádat ne nyisd ki és fejedre hamut szórva kérjél bocsánatot, mert megbántottál, ami a saját elveid alapján is nagyon csúnya dolog.

20/43 anonim ***** válasza:
94%
17, ha a vélemény bánt másokat, akkor igen, szólásszabadság ellenes vagyok azon a ponton túl, ami már másokat bánt. Én ezt nem engedném.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!