Jól tették-e Brüsszelben hogy betiltották Orbánék szélsőjobbos konferenciáját ?
A fene nagy demokrácia és jogállamiság ugye, ami az EUt, EP t jellemzi...🤔
Remélem az uniós választásokon lesz eszük és mérszük az embereknek!
5, azért, mert a szólásszabadság addig tart, amig másokat nem bántasz meg vele. A holokauszt tagadás önmagában az áldozatok és hozzátartozóinak meggyalázása és bagatelizálása. És ez mindenre igaz.
Önmagában szólásszabadság párti vagyok én is, viszont tendenciálisan látszik, hogy próbál egy politikai közeg kijátszani és meghackelni minden demokratikus alapszabályt.
Hála Isten nem az én vállamat terheli az a döntés, hogy ilyeneket engedélyezzek, vagy betiltsak, de az zavar, hogy szólásszabadságra hivatkozva ma simán lehet homofób és rasszista szövegeket letolni, bármiféle következmények nélkül.
"5, azért, mert a szólásszabadság addig tart, amig másokat nem bántasz meg vele."
ezt te sem gondolod komolyan.
ezen el alapján soha semmit nem mondhatnál, mert teljesen mindegy milyen témáról mit mondasz, van annyi hülye a világban, hogy valaki biztosan megsértődik rajta.
és ez különösen igaz akkor, ha amit mondasz az fontos és IGAZ, mert az emberek előszeretettel hazudnak önmaguknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!