Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért akarják ezt a békepárti...

Miért akarják ezt a békepárti konferenciát ellehetetleníteni?

Figyelt kérdés

[link]

Orbán Viktor is felszólalt volna. Lehet őt akarták elhallgattatni?

2024. ápr. 16. 15:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
8%
Mindenkit, aki nem háború párti
2024. ápr. 16. 15:11
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Talán brusszel nem akarta azt hallgatni hogy foglaljuk el brusszelt?

Itt jön ki az elhibázott külpolitika, nem kellett volna eszetlenul fröcsögni minden hazugságot. De csak egy tipp. Persze a fideszesek miatt ez is Gyurcsány hibája

2024. ápr. 16. 15:22
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 2 hete egy DK-s mondta, hogy a mcskosrhadék Orbán bele akarja sodorni Magyarországot az ukrán háborúba.

Hogy van bőr a pofájukon....!!!!

2024. ápr. 16. 15:23
 4/22 anonim ***** válasza:
15%
Így működik a brüsszeli szólásszabadság, demokrácia.
2024. ápr. 16. 15:34
 5/22 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez botrány. Utálom Orbánt, de ettől még nem akarok olyan Európát, ahol jogszerűen működő politikai formációk rendezvényét kamuindokkal ellehetetleníti a hatalom.
2024. ápr. 16. 15:43
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Egyrészt háborúpártiak az úgynevezett "konzervatív jobboldaliak", hiszen az agresszort, és az ügyek háborúval való elintézését támogatják, másrészt duplagondol [link]
2024. ápr. 16. 15:43
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

"Szerintem ez botrány. Utálom Orbánt, de ettől még nem akarok olyan Európát, ahol jogszerűen működő politikai formációk rendezvényét kamuindokkal ellehetetleníti a hatalom."

Európa sem akar ilyen Európát, nem akarják azt, amit Magyarországon ezek kiépítettek, ezért is nem engedélyezték az MCC rendezvényt.

"ahol jogszerűen működő politikai formációk rendezvényét kamuindokkal ellehetetleníti a hatalom."

Erről amúgy nekem a Szikra mozgalom ugrott be hirtelen, neked nem?

2024. ápr. 16. 15:59
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy ennek a konferenciának mennyi köze volt a konzervativizmushoz, mármint a szó eredeti tartalmában, mert Orbán speciel nem konzervatív, hanem populista.

Érdekelne a valódi indok, ami miatt szétoszlatták, de ezt a kormánymédia szemüvegén keresztül sosem fogjuk megtudni.

2024. ápr. 16. 16:03
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
A brüsszeli polgármester tett Orbánnak keresztbe, tippem sincs hogy miért
2024. ápr. 16. 16:20
 10/22 anonim ***** válasza:
67%

Na!

A belga miniszterelnök szerint ez elfogadhatatlan, szóval lehet felléebbezni, ha ott van olyasmi.

Szerintem egyszerűen visszanyalt a fagyi a széljobber csapatnak, meg aki még a korpa közé keveredett.

2024. ápr. 16. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!