Miért akarják ezt a békepárti konferenciát ellehetetleníteni?
Talán brusszel nem akarta azt hallgatni hogy foglaljuk el brusszelt?
Itt jön ki az elhibázott külpolitika, nem kellett volna eszetlenul fröcsögni minden hazugságot. De csak egy tipp. Persze a fideszesek miatt ez is Gyurcsány hibája
Nekem 2 hete egy DK-s mondta, hogy a mcskosrhadék Orbán bele akarja sodorni Magyarországot az ukrán háborúba.
Hogy van bőr a pofájukon....!!!!
"Szerintem ez botrány. Utálom Orbánt, de ettől még nem akarok olyan Európát, ahol jogszerűen működő politikai formációk rendezvényét kamuindokkal ellehetetleníti a hatalom."
Európa sem akar ilyen Európát, nem akarják azt, amit Magyarországon ezek kiépítettek, ezért is nem engedélyezték az MCC rendezvényt.
"ahol jogszerűen működő politikai formációk rendezvényét kamuindokkal ellehetetleníti a hatalom."
Erről amúgy nekem a Szikra mozgalom ugrott be hirtelen, neked nem?
Nem tudom, hogy ennek a konferenciának mennyi köze volt a konzervativizmushoz, mármint a szó eredeti tartalmában, mert Orbán speciel nem konzervatív, hanem populista.
Érdekelne a valódi indok, ami miatt szétoszlatták, de ezt a kormánymédia szemüvegén keresztül sosem fogjuk megtudni.
Na!
A belga miniszterelnök szerint ez elfogadhatatlan, szóval lehet felléebbezni, ha ott van olyasmi.
Szerintem egyszerűen visszanyalt a fagyi a széljobber csapatnak, meg aki még a korpa közé keveredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!