Mit gondoltok az orosz/ orosz származású művészek ellehetetlenítéséről?
Figyelt kérdés
Én sajnálom őket. Nem ők tehetnek a háborúról.2022. márc. 12. 11:21
1/22 anonim válasza:
Nyugaton egyre inkább eluralkodik a rasszizmus, az intolerancia és a cenzúra.
2/22 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra gondoltam, hogy ez is egyfajta rasszizmus.
2022. márc. 12. 11:24
3/22 anonim válasza:
Kollektív bűnösség mond valamit? Ezt gondolom róla
4/22 anonim válasza:
Szemét dolog. Ebből is látszik hogy a nyugat nincs azon az erkölcsi magaslaton ahova képzeli magát.
5/22 Isti22 válasza:
Aranyos, hogy minden nap kiírod ezt a kérdést felháborodva, miközben szó sincs ilyesmiről. Tudom, TE most teszed fel ezt a kérdést először, a korábbi tíz nem te voltál.
Mit gondolsz egyébként az ukrán származású emberek meggyilkolásáról?
6/22 anonim válasza:
Szó sincs ilyenről? A cégünknél most tiltottak el minden egyes oroszt a melótól.. Mi közük nekik ehhez az egészhez.
7/22 A kérdező kommentje:
5: ez az első kérdésem, de lehet, hogy inkább nem a politika témakörbe kellett volna írni. Egyébként nem is láttam ilyen kérdést, azért írtam ki.
A háborút elítélem. De nem az orosz művészek tehetnek róla. Sokuk nem is Oroszországban él.
Gondolom, nem véletlenül.
2022. márc. 12. 11:39
8/22 Isti22 válasza:
Gondolom kapcsolatban állnak az orosz állammal, csak ezt az infót véletlenül elfelejtetted közölni. Hol dolgozol pontosan és kiket tiltottak el?
9/22 Isti22 válasza:
ma 11:39
Mutatnál egy példát, ahol egy teljesen vétlen oroszt ellehetetlenített egy másik állam törvényileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!