Szerintetek megérte az ukránoknak elutasítani az orosz ultimátumot és ellenállni az orosz megszállásnak?
Még van persze, de ha Kijevet elfoglalják olyan lesz mint egy fejetlen csirke.
Sokáig mozogni fog, de egy idő után leáll teljesen.
Hozzátéve, hosszú és véres háborúk lesznek még, ez csak a bemelegítés.
Attól függ milyen szempontból.
Ők vállalták, hogy meghozzák ezt az áldozatot, az én szememben ez hazafiság. Valahol irígylem őket ezért a kiállásukért.
1:
Nem tudom, nehéz kérdés.
Olyan érzésem van, mint amikor az átlagos fiú szembeszáll a nagyszünetben a nagyfiuval, és ugyan becsülettel tartja magát és az egész folyosó neki szurkol (egy ferdeszemű még nagyobb fiút kiveve), a nagyfiú is vérzik é szuszog mert nem számított erre, de lassan leszakad rola az összes ruha, alig lát már ki a fejéből a diónyi monoklik miatt a szeme körül, és csak abban bízhat, hogy a nagyfiú apja (az orosz nép) megérkezik és elzavarja a fenébe. Mert ha nem jön időben, akkor hiába a szurkolás meg a kibicek által adott seprünyél meg boxer, elobb-utóbb minden végtagját el fogják törni, vagy előveszik a taktikai kést (atom) és a nyakát is elvágják.
És akkor már kérdéses lehet, hogy megérte-e mindez azért az 5 perc hírnévért.
Én is az a típus vagyok, aki mindent felaldoz az önbecsülés oltárán, de az ország vezetőjeként ez ember nem csak a saját bőrét viszi vásárra.
Aztán mi volt 1849-ben Világosnál, és mi volt 1956. november 4-én?
Mert így teljes a kép.
Mind a kétszer a szaros végét fogtuk meg.
Szerinted az emberek többsége hol nem szarná le, ha most osztrákok lennénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!