Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi zajlott pontosa...

Szerintetek mi zajlott pontosan Epstein szigeten? Szórakozni járt oda az elit vagy tényleg csak a kiskorú lányok miatt?

Figyelt kérdés

Bill Clinton,András herceg .bírok

politikusok.hiresegek mind oda jártak.

Nem gondolom hogy ezzek a férfiak akárhol nem kapnának meg akármilyen felnot nőt olyan gazdagok.

Akor direkt azért jártak oda mert ott voltak kiskorú tancoslanyok meg kiskorú masszázsal foglalkozó lányok akiket Disney lendrol is szerződtetett Epstein felesége.

És ott nyugodtan a nyilvanosagtol távol lehetett szórakozni velük?

Ahogy olvasom mentségukre szóljon hogy azért annyira nem voltak annyira kicsik azok a lányok 13 év felett.

Olvastam olyat is hogy Epstein és Maxwell a felesége a Moszad emberei voltak így tudtak utána a zsidók zsarolni az USA politikusokat.

Mi az igazság?

jan. 4. 10:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:

59# az a baj hogy egy nő 35 felett már nem.olyan termékeny szóval hiába el 70 évet hiába lenne idelye, testileg nem képes már egezsegeset szülni vagy legalábbis magas a kockázat.

Egy férfi esetén ez máshogy van mi 70 évesen is tudunk teherbe ejteni bárkit nekünk lenne időnk a nőknek viszont nincs .

jan. 10. 10:17
 62/70 anonim ***** válasza:

53-as: Azért nem minden konzervatív olyan, mint a kérdező. A kérdező inkább egy fejben középkorban leragadt őskövület.

Épp a konzervatív oldal az, ami szorgalmazza a nagyon magas beleegyezési korhatárt, lásd egyes amerikai államok. Ott van, ahol ez 18 évre fel van vive, ami már a másik véglet. Emiatt van, hogy megbüntetnek 18 éves fiatalokat az egy évvel fiatalabb partner miatt, ami már túlzás. De a magyar 14 éves beleegyezési korhatár is alacsony, mert olyan helyzeteket legalizál, amit a kérdező csinál.

jan. 10. 13:35
 63/70 A kérdező kommentje:

Igen én unortodox konzervatív vagyok ha lehet ilyet mondani.

De egyben lányos apuka is vagyok fontos a lányom sorsa is , de pont ezért ne mondjátok hogy nem volt régen jó az hogy eldontotek a szülők hogy kivel fog házasodni a gyerek nem volt akora rizikó faktor mint most .

Ki tudja lehet lesz 10 pasija mire megalapodik aztán abból a 10 bol simán lehet olyan aki nem normalis.

Pl egy drogos vagy munkakerulo vagy erőszakos ember vagy aki teherbe ejti és otthagyja nem lehet tudni mit dob a szerencse. Ki vagyunk szolgáltatva apakent hogy a lányunk éppen milyen szeszély szerint vallaszt párt.

Régen ez apakent is egyszerűbb volt és párkereső fiukent is egyszer kellet csak feleségül venni utána nyugodt lehettél egész eletedben lehetett tervezni .

Persze jó ez a sok technikai vivmany ahogy élünk ezt nem vettem meg de a társadalmi rendszerünk igen hidjetek el nekünk férfi embereknek jobb volt régen.

jan. 10. 14:32
 64/70 anonim ***** válasza:
Nektek, férfiaknak jobb volt régen, a nőknek meg rosszabb. Meg nehogy azt gondold, hogy olyan jó emberismerő vagy, hogy nem választhatsz rossz párt a lányodnak. Amúgy régen se az volt a fő szempont, hogy rendes legyen a partner, hanem a család anyagi haszna volt a lényeges.
jan. 10. 14:48
 65/70 A kérdező kommentje:

Igen anyagi szempontból választották sokszor az ő helyzetukben érthető volt de én már nem így választanék lehet szegényebb srác is ha látom rajta hogy szorgalmas és megbizhato persze a lányom szava is egy szempont azért meg lenne kérdezve

Ha így lenne lenne a párválasztás rengeteg problématol lenne megvedve .

Ha a nők elfogadtak a szerepüket régen is boldogok lehetek

Amúgy ez a fenne nagy szabadság se jó ahogy élünk Platón is megmondta hogy a legigasagosabb rendszer egy humánus egyeduralom

Nem a demokrácia.

Csak az volt a baj nem minden uralkodó volt alkalmas és sok visszaelt a hatalmával.

De ha igazságos ratermedt és tanult uralkodó irányít egy országot vagy birodalmat az a polgároknak is lehet jobb mint a demokrácia.

Mert a demokráciában mindig azt hazudjak a népnek amit hallani akar.hogy újabb 4 évre kormányon legyen .

Egy igazságos diktátor ha vannak olyan tanácsadói akik nem.felnek tőle és az igazat mondják neki lehet hogy jobban tudna vezetni az országot.

Ez a véleményem a fene nagy szabadságról.

jan. 10. 15:08
 66/70 anonim ***** válasza:
Akkor irány észak korea, kérdező :) vagy egy pszichiáterhez.
jan. 10. 16:45
 67/70 anonim ***** válasza:
0%
Semmi különös, dögös csajokat fiúkat kefélgettek.
jan. 12. 01:36
 68/70 A kérdező kommentje:

#66 amúgy sincs igazából demokrácia Nyugaton se. az nyer akié a média vagyis a pénz.

Nem veletlen volt a régi korokban cenzusos a választójog.

Letbizonyosag és kimuvelt emberek kellenének hozzá.

Lakhatasi vagy munkahely válsággal küzdő 8 általánost vagy szakmunkas iskolat végzett emberek nem alkalmasak arra hogy beleszoljanak a világ dolgaiba.

A mai rendszer egy kepmutato hazugság.

jan. 12. 05:09
 69/70 A kérdező kommentje:

67# biztos ide akartad írni?

Mennyire fiatal csajok és fiúk?

Én már 2 éve csak felnőtt csajokkal vagyok.miotta exem elhagyott nem látom értelmét új fiatal lányt keresni hissz már nem akarok új gyermeket.

Asszony nélkül 1 kölyök is elég.

Csak szexuális célokra meg boven jó a velem egykorú vagy idősebb könnyebb is felszedni nem igényel annyi idot se.neha prostizni is szoktam.

Persze ez nem jó dolog de ha ilyen a világ alkalmazkodni kell a lehetőségekhez.en nekem teljesen jó lett volna a régi rendszer .

jan. 12. 05:45
 70/70 anonim ***** válasza:
Oké, hagyd abba, unalmas már ez a delíriumposztolgatás.
jan. 12. 06:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!