Szerintetek mi zajlott pontosan Epstein szigeten? Szórakozni járt oda az elit vagy tényleg csak a kiskorú lányok miatt?
Bill Clinton,András herceg .bírok
politikusok.hiresegek mind oda jártak.
Nem gondolom hogy ezzek a férfiak akárhol nem kapnának meg akármilyen felnot nőt olyan gazdagok.
Akor direkt azért jártak oda mert ott voltak kiskorú tancoslanyok meg kiskorú masszázsal foglalkozó lányok akiket Disney lendrol is szerződtetett Epstein felesége.
És ott nyugodtan a nyilvanosagtol távol lehetett szórakozni velük?
Ahogy olvasom mentségukre szóljon hogy azért annyira nem voltak annyira kicsik azok a lányok 13 év felett.
Olvastam olyat is hogy Epstein és Maxwell a felesége a Moszad emberei voltak így tudtak utána a zsidók zsarolni az USA politikusokat.
Mi az igazság?
Történt ott nem kevés bűncselekmény:
Ebben a cikkben egyértelműen kényszerítésről írnak. Ami ott történt, az a lazább európai jogrend szerint is súlyos bűncselekmények sorozata.
Olvastam hát nemtudom.tudod ha valakit megeroszakolnak az miért nem azonnal amint van lehetősége megy a rendőrségre?
Önként mentek oda és pénzt kaptak érte és a tobbi lány segített meg többet beszervezni neki.
Miért 30 valahány évesen jutt esszebe hogy ez történt?
2000 és 2005 közötti büntenyeket miért 2019 ben kell eloszedni?
Oke undorító ez az ügy de ez is bizonyítja a kapitalizmus romlott világát.hogy a gazdagok bármit megtehetnek.nem értem miért kell neki 100 lány néhány estére nem jobb 1 2 de azt teljesen irányítani?
Én elképzelt rendszeremben férjhez mész nagyon fiatalon de utána csak 1 férfi lesz az eletedben ez így erkölcsös és helyes .
“ Oke undorító ez az ügy de ez is bizonyítja a kapitalizmus romlott világát.hogy a gazdagok bármit megtehetnek.nem értem miért kell neki 100 lány néhány estére nem jobb 1 2 de azt teljesen irányítani?
Én elképzelt rendszeremben férjhez mész nagyon fiatalon de utána csak 1 férfi lesz az eletedben ez így erkölcsös és helyes .”
Lassan komolyan az lesz a véleményem, hogy csak táboroztassunk meg minden konzervatívot. Amúgy a pedo vágyaid és a gyermekházassági vágyad jelenleg is legálisak itthon, élj velük. Ja hogy a tisztességes emberek (azaz balosok és liberálisok) végtelenül lenéznének és elkerülnének. Hát igen.
53# "tisztességes emberek" inkább naiv emberek akik csak önmagukkal foglalkoznak.
Amúgy a legtöbb pedo balos lmbtqp is balos mozgalom csak ők valahogy máshogy képzelik el ezt mint én nekik csak tiszta élvezet a fontos mint Epstein feleknek
Szerintem 2 csoportra kéne osztani a pedofíliat
Van a balos pedofília aki csak a vágyait elégítene ki mert azt hiszi joga van hozzá.
És van a konzervatív "pedofília' pl amit a romák csinálnak vagy muszlimok vagy őseink és én csináltam.
Gyerekhazasagokal korai gyermek vállalassal .
Így meg senki nem csoportosította de szerintem szét kéne szedni mert nem ugyan az a 2.
Persze, kérdező, hogyne :D
Homofób, nőgyűlölő és rasszista is vagy. Nem lehet hogy a kisgyermek-erőszakolási vágyaiddal van inkább baj és nem mindenki mással?
55# miért ez a csoportosítás nem lenne helyes szerinted?
Lmbtqp akik pl Nyugat Európa utcáin felvonulhatnak baloldali elkepzelest valjak a pedofiliarol.
Aztán van a jobbos
Pl a muszlimok megint mást Mohamed a korán írója is vett feleségül 9 éves kislányt az ő korában.
Akor a muszlim vallás alapítoja is pedofil?
Mondjuk már azt hogy ha feleségül veszed akor nem számít annak.
A saját feleséged esetén mit számít hány évesen csinaljatok egyéni döntés.
Főleg manapság hogy van orvostudomány és szulesbe se hal bele azért mert túl fiatal.
Társadalmilag mi provokál titeket inkább?ha van egy szexuális ragadozó aki sok kislányt zaklat mindegyiknél próbálkozik.
Vagy az aki 1 fiatalkorú lányt vessz feleségül és úgy elnek tovább?
“ Lmbtqp akik pl Nyugat Európa utcáin felvonulhatnak baloldali elkepzelest valjak a pedofiliarol.”
*lmbtq
És igen, a balos elképzelést, hogy büntetendő és erkölcstelen a pedofília.
“ Akor a muszlim vallás alapítoja is pedofil?
Mondjuk már azt hogy ha feleségül veszed akor nem számít annak.”
Az és annak számít.
“ Társadalmilag mi provokál titeket inkább?ha van egy szexuális ragadozó aki sok kislányt zaklat mindegyiknél próbálkozik.
Vagy az aki 1 fiatalkorú lányt vessz feleségül és úgy elnek tovább?”
Mind a kettő.
57#Ki tudja hány ősöd volt a mai normák szerint pedofil ?
Nehogy már ugyan az az elbiralas érjen egy olyan férfit aki egy ilyen ultra konzervatív kapcsolatot alakít ne adj isten gyerekei vannak vagyis új adofizeto polgarokat hozott létre a társadalom számára.
Mint az Epstein fele elvezethajhasz férfiak vagy akik cukrot adnak a gyerekeknek stb
Igenis van különbség.
Az a baj kozeletben meg fel se lehet tenni egy ilyen kérdést se gyakorlatilag tabu ez a téma pedig bőven lenne mit megbeszélni.mert mint itt is látszik sok téveszme van és sok előítélet pedig ez egy alap emberi dolog .
A nők hamarabb lesznek testileg érettek mint szellemileg ez a fő probléma magja.
Meg az hogy ősember kb 30 évet élt addig kellet felnevelni egy utódot.
Most meg 70 azért van különbség.
“ Meg az hogy ősember kb 30 évet élt addig kellet felnevelni egy utódot.
Most meg 70 azért van különbség.”
Tökéletes érv a gyermekházasság ellen. Minek sietni, ha van bőven idő?
Amúgy szerintem a "pedofília"evolúciós előny lehetett 300e éven keresztül egészen kb 20 sz ig.
Ha belegondolunk minél előbb termékeny lett egy lány annal többet tudott szülni.es mivel nem éltek sokáig ha várták volna 18 éves koráig nem született volna annyi utód vagy nemtudja felnevelni.
Szóval ez a természetes emberi állapot.aztan a balosok hozztak a valóságtól elrugaszkodott dolgokat mint amúgy általában.
Csakhogy az emberi természet nem atprogramozhato 50 év alatt .
Csak ugye ezt a baloldal és a liberálisok sose ertettek hogy a világ alapvető dolgait nem lehet egyik napról a másikra változtatni és van olyan amin egyáltalán nem lehet változtatni.
És ennek az eredménye az 1,5 gyerek per nő születési ráta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!