Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi zajlott pontosa...

Szerintetek mi zajlott pontosan Epstein szigeten? Szórakozni járt oda az elit vagy tényleg csak a kiskorú lányok miatt?

Figyelt kérdés

Bill Clinton,András herceg .bírok

politikusok.hiresegek mind oda jártak.

Nem gondolom hogy ezzek a férfiak akárhol nem kapnának meg akármilyen felnot nőt olyan gazdagok.

Akor direkt azért jártak oda mert ott voltak kiskorú tancoslanyok meg kiskorú masszázsal foglalkozó lányok akiket Disney lendrol is szerződtetett Epstein felesége.

És ott nyugodtan a nyilvanosagtol távol lehetett szórakozni velük?

Ahogy olvasom mentségukre szóljon hogy azért annyira nem voltak annyira kicsik azok a lányok 13 év felett.

Olvastam olyat is hogy Epstein és Maxwell a felesége a Moszad emberei voltak így tudtak utána a zsidók zsarolni az USA politikusokat.

Mi az igazság?

jan. 4. 10:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
77%

Tipikus jobboldali /konzervatív vagy kérdező. Ott menő a pedofília, gyermekházasság, sosem

volt dicső korok hiányolása.

jan. 6. 07:32
 32/70 A kérdező kommentje:

31# igen az vagyok de ez a csoport se helyesli azt amit én csináltam az életemben. Legalábbis akiknek elmondtam mind azzon volt kiakadva hogy 14 volt az anyuka és hogy én nem vagyok roma .

Mert ha roma lennék vagy muszlim akkor persze elneznek de így meg senki nem érti meg..főleg hogy szándékos volt.

Pedig jót tettem a társadalomnak is csináltam egy jövőbeli adofizeto feher polgárt aki lány is szóval valószínű szülni is fog újabb magyarokat .

És mindezt úgy hogy enis folyamatosan dolgozom adót fizetek gyerekről is gondoskodom.

Usa ban szimplán pedofil lettem volna kapok 10 évet a lányom meg ment volna abortuszra aztán sose születik meg.

Rá kéne jönni igazából mi a fehér társadalom problémája miért vagyunk egyre erotlenebbek a színes lakosság meg egyre erősebb.

Mert nálunk 14 tol szülnek a nők

Nem 25 tol es akor nem 1 2 gyerek lesz hanem 4 5 ennyi a titok.

Csak vissza kéne térni a gyokereinkhez és igenis engedni hogy fiatalon hazasodhasan a fehér párok, abortuszt meg tiltani

Mert nem Afrikában vagy a többi muszlim országban van az a sok abortusz konkrétan évi 43 millió a vilagban hanem többségében fehérek lakta országokban.

jan. 6. 12:26
 33/70 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért 14 évesen korai a családalapítás. Nem véletlen, hogy a fejlett társadalmakban ez kiment a divatból és sok helyen büntetik is, ha egy felnőtt ilyen korúval létesít kapcsolatot (hasonló korúakat nem büntetnek a legtöbb helyen). A pszichés fejlettség ugyanis elmarad sokszor a testitől. Vannak felnőtt alkatú 14 évesek is, akik kívánatosak lehetnek felnőtteknek is, de a lelkiviláguk még sokban gyerekes, a családalapítás meg megterheli őket. Fizikailag se ajánlott 18 éves kor alatt szülni.

A gyereked anyja amúgy emiatt milyen iskolákkal rendelkezik? Van középiskolai végzettsége? Sok lány nem tudja befejezni a középiskolát, ha szül. Hátrányba kerül a munkaerőpiacon. Ezért se jó a túl korai szülés.

jan. 7. 06:00
 34/70 anonim ***** válasza:

Fentebb írtad, hogy szerinted tilos volt feleséget vinni. Nos, a listákon sok női név is szerepel.

Erre két magyarázat lehet. Az egyik, hogy biszex vagy leszbi nők is mentek oda, akiket a szegény lányoknak szintén ki kellett szolgálni. A másik, hogy nem minden parti, rendezvény szólt a kiskorú lányokról, tehát, aki arra a szigetre betette a lábát, nem biztos, hogy részt vett ilyesmiben, vagy tudomására jutott valami illegális dolog.

jan. 7. 06:10
 35/70 A kérdező kommentje:

33# amúgy az az érdekes a magyar jogszabályokban hogy a beleegyezesi korhatar 14 de azon kívül minden korhatar 16 .

Nem költözhet külön 16 éves korig 16 éves korig tankoteles és házasodni és így nagykorusitani is csak 16 éves kortól lehet.

Elettarsi kapcsolatott a gyámhatóság 16 éves kortól ismer el szintugy.

Enis csak néztem mint a moziba hogy teherbe ejthettem törvényesen. de nem költözhet saját akaratabol hozzám legálisan és nem vehetem feleségül. Csak úgy hogy papíron az anyja is vele jött úgy koltozhettunk össze.

És hogy ugyan úgy tankoteles mint a többi diák 8 adik osztályt év végi vizsgával letette aztán magantanulokent szakmát is el kellet kezdenie tanulni neki.

De igen szakmája végül nem lett de szerintem amúgy se lett volna elege olyan közegben nőtt fel ahol a romák voltak többségben és ők szocializaltak hiába volt ő magyar ha olyan a tarsagod.

Jó is lett volna csak ugyan úgy jártam kicsibe mint az összes zsarnok vagy diktátor stb addig jó voltam még kiszedtem a teljes remenytelensegbol adtam neki egy letbizonyosagot amit a melyszegeny szülei nem adtak.

mikor már felhoztam egy szintre meg fel is nőt akor már egyenlő párkapcsolatot akart és boldogsagot nem azt hogy szótfogad nekem és azt csinálja amit én mondok.

Ebben a libsi világban ahol minden nőhöz kb eljutnak ezzek a dolgok nehéz viszaterni a gyökerekhez sajnos rá kellet jönnöm.

Amisoknal és muszlimoknak jól működünk volna.

jan. 7. 12:45
 36/70 anonim ***** válasza:

Te jó ég, te leragadtál a középkorban. Nem elég, hogy gyakorlatilag liliomtiprást követtél el, hanem még az is a bajod, hogy nem engedte, hogy uralkodj rajta. Zsarnok természeted van, remélem, egyedül maradsz.

A magyar törvényeket hamarosan módosítani fogják, mert a Bite-ügy is rávilágított arra, hogy ha valami törvényes, nem biztos, hogy etikus is. Ez a 14 éves korhatár valószínűleg egy régről maradt dolog, mert 100 évvel ezelőtt még sok lány ment férjhez 15 éves korában nálunk is.

Nem lep meg, hogy a lány, ha magyar is, de roma közegben nőtt fel. Náluk ma is szokás a túl korai családalapítás és az is, hogy a nőknek kuss a nevük.

Nem gondoltál arra, hogy ki kellene valami elmaradott muszlim országba vándorolnod? Jobban járna a társadalom, ha nem rontanád itt a levegőt.

jan. 7. 14:25
 37/70 A kérdező kommentje:

Hamarosan Európa is muszlim lesz ha csak vissza nem talál az európai lakosság azokhoz a gyökerekhez ahonnan indult.

Érdekes hogy ezt rengetegen valjuk meg talan itthon többségben is vagyunk .

A többség mégse érti mi az igazi probléma a mai európai emberekkel .

Igen a kereszténység hiánya a kulturális felhigulas is gond de igazából a női egyenjogúság az amivel kb öngyilkosok lettunk

Ha egy nőtől ugyan azt várjuk el ugyan úgy dolgoznia kell ugyan úgy karriert építeni mint egy ferfinak akor nemtud rendesen anya lenni vagy legalabbis nagyon nehez.

Ha nem kene karriert epiteniuk mert biztos lehet benne hogy eltartja a férje akor miért ne lehetne 14 évesen szülni?

Lehet itt adni akármilyen kedvezményeket nem az anyagi dolog itt a fő gond .

És a helyzet siralmas és még rosszabb lesz ne ringasuk magunkat ábrándok közé elmesz egy szülészeti osztályra látod hogy országunk jövőjét a roma lakosság jelenti.

Régen bajom volt velük de mosmar rajottem hogy vannak közöttük rendes emberek is .

A természet meg igazságos az marad fent aki tesz is érte az élet nemcsak a kényelemrol szól.

jan. 7. 15:00
 38/70 anonim ***** válasza:

Nyilván vannak a romák közt is rendes emberek, de a kérdés nem ez. Nem tudom, milyen körökben mozogsz, ahol a te életszemléleted van állítólag többségben. 14 évesen se testileg, se lelkileg nem ajánlott szülni. Még félig gyerek maga az anya is. Civilizált országokban nem is szokás egy ideje, pont ezért.

Lehet, hogy a muszlimok valóban leszaporodnak bennünket, de nem hiszem, hogy a magyar átlagférfi álma az lenne, hogy 5-6 gyereket tartson el az átlagfizetésből vagy még kevesebből. Minden fejlett országban az a szokás alakult ki, hogy egyre kevesebb gyereket vállalnak az emberek, ennek csak egy tényezője a női egyenjogúság, de nem a fő oka. Japánban kevésbé emancipáltak a nők, mégis nagyon alacsony a szaporulat. Másrészt férfiként könnyű úgy gondolni, hogy nem jó a női egyenjogúság, de egy nőnek mi a jó abban, ha elnyomják? Gondolom, a nőverést is elfogadhatónak tartod.

jan. 7. 17:45
 39/70 A kérdező kommentje:

Japánban is az a baj hogy a nők dolgoznak.

Ha nincs háború ha nincs letszukseg akor minek kellet a nőknek egyáltalán dolgozni?

A gyariparosok érdeke nem = a nemzeti érdekel ezt mindig elfelejtjuk és simán belevittek az egész társadalmunkat egy abnormális hulyesegbe hogy noveljük a profitjukat.

A 20 sz gyerekeknek se volt jó hogy anyuci 2 3 helyen dolgozott.

Szeretethianyos problémás emberek lettek

És a 21sz gyerekeknek meg még inkább rosszat tesz.

A gyerekeknek az a jó ha egy nyugodt kiegyensúlyozott anyja vann aki nincs szetterhelve.

Nem a gyereknevelest kéne feladni hanem a munkát.

Csak egy olyan társadalomban ahol a pénz jelenti a mindent ez nehéz.

Szerintem amúgy a muszlim és a roma nők között is sok a boldog nő.nem attól kéne boldog lenni hogy a mi eletunket próbáljátok élni

Miért nem lehetne megelegedni az anya és feleség szereppel ?

Én full boldog lennék ha valaki eltartana nem kéne többet melóba szenvednem Szerintem egyaltalan nem rossz ez az elet.

Én megprobaltam egyénileg ez a filozófia szerinti életet csak nekem meg az a baj hogy nemtudok teljesen elszakadni a társadalom többi részétől egy lakatlan tanyán vagy szigeten működött volna

De így mint a társadalom részei nem lehet külön fenntartani ezt a rendszert.

jan. 7. 18:38
 40/70 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, hogy vándorolj ki valami elmaradott muszlim országba, az való neked.
jan. 7. 18:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!