LMBTQ tagok, ti megtiltanátok a gyerekeknek, hogy nemet váltsanak?
Kifejezetten kiskorú, tehát 14 évét nem betöltött gyerekekre gondolok. Nemváltásba bele értem a különböző pubertásblokkoló szerek adagolását, más néven való szólítást is.
Kíváncsi vagyok, hogyan álltok a témához, mert tagadni szoktátok, hogy ilyesmit akartok.
Liz Truss angol ex-miniszterelnök amúgy tiltaná:
Mégsem akaródzik szavaznotok valahogy, csak magyaráztok.
5: azt én is, kezdve az LMBTQ politikai mozgalommal.
Miért szavaznánk? Nem szavazunk, mert csak két szándékosan szélsőséges barom válaszlehetőség van.
Jelentkezhetnél a következő nemzeti konzultáció fogalmazói közé, ha esetleg még nem vagy benne a csapatban. Nagyon illenél oda.
8: rendben, mi a harmadik, nem barom válaszlehetőség? Mire tudnál szavazni jó szívvel?
Szerintem elég jól kiderül a válaszodból, hogy nagyon is engednéd a gyereknek a nemváltást, csak még anonim módon is gyáva vagy ebbe beleállni.
7: konkrétan mi a félremagyarázás a kérdésben? Pubertásblokkolókat adagoltok kiskorúaknak 18 éves kor előtt pl. Németországban, Egyesült Királyságban.
Jól kiderül az álláspontod abból, hogy orvosi "kutatáson" alapuló szabályozást vezetnél be, ami lényegében egyenlő egy igennel, magyarul engednéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!