Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ tagok, ti megtiltanátok...

LMBTQ tagok, ti megtiltanátok a gyerekeknek, hogy nemet váltsanak?

Figyelt kérdés

Kifejezetten kiskorú, tehát 14 évét nem betöltött gyerekekre gondolok. Nemváltásba bele értem a különböző pubertásblokkoló szerek adagolását, más néven való szólítást is.

Kíváncsi vagyok, hogyan álltok a témához, mert tagadni szoktátok, hogy ilyesmit akartok.

Liz Truss angol ex-miniszterelnök amúgy tiltaná:

[link]

2023. dec. 5. 13:47
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
29: kiskorú hermafroditának se engedném az átműtést felnőtt kora előtt. A kiskorúság a lényeg, nem a nemváltás.
2023. dec. 5. 15:39
 32/48 anonim ***** válasza:
77%
Semmi közöd hozzá, hogy én, hogy nevelem a gyerekemet és milyen döntéseket hozok az életére vonatkozóan. Sem politikailag, sem erkölcsileg, sem szexuális jelleggel, semmilyen jogod sincs beleszólni más gyerekének a nevelésébe. Véleményed lehet, de jogod nincs hozzá.
2023. dec. 5. 15:40
 33/48 A kérdező kommentje:
#32 pedig van hozzá jogom és egyre több jogom lesz. Ha aberráltnak neveled, akkor ezt megakadályozza a törvény. Nagyon helyesen.
2023. dec. 5. 15:44
 34/48 anonim ***** válasza:
77%

Na ezért nem születik Magyarországon gyerek, a születettek közül ezért akar kivándorolni 10-8 gyerek és ezért dől össze az egész nyomorult ország.

Én egy ilyen országban, ahol politikai alapon döntenek a gyereknevelésről és politikai alapon akarnak beleszólni, ki, hogy nevelhet gyereket én nem fogok gyereket nevelni, de, ahogy látom, jó sokan vagyunk, mert nem születik gyerek.

2023. dec. 5. 15:47
 35/48 anonim ***** válasza:
86%

Pubertásblokkoló talán, egyéb műtét/hormon stb. szerintem túl korai 18 alatt.

Más név, másik nem ruhája szerintem teljesen rendben van.

2023. dec. 5. 15:52
 36/48 anonim ***** válasza:
94%

"#32 pedig van hozzá jogom és egyre több jogom lesz. Ha aberráltnak neveled, akkor ezt megakadályozza a törvény."

Kár hogy a törvény anno azt nem akadályozta meg, hogy téged aberráltnak neveljenek...

2023. dec. 5. 16:10
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

"Véletlenül sem úgy, hogy terápiát nyújtunk nekik, hogy mentálisan a valódi nemükkel tudjanak azonosulni"

Konkrétan dokumentálva van több helyről, hogy az ilyen próbálkozások leginkább öngyilkossághoz vezettek, ezért nem erőltetik tovább a reparativ terápiákat.

2023. dec. 5. 19:35
 38/48 A kérdező kommentje:

#37 ahogy az is dokumentálva van, hogy az átműtés is öngyilkossághoz vezet:

[link]

2023. dec. 6. 03:32
 39/48 A kérdező kommentje:

Bocs, az előző "csak" megbánta, a műtét okozta öngyilkossági hajlandóség növekedéséről itt olvashatsz:

[link]

Egyébként senki nem azt mondja, hogy a műtét ne legyen megoldás (nyilván nem kiskorúaknak, mert nem vagyunk pedofilok), hanem csak azt, hogy legyen opció a terápia is. De hát ez ellen éppen ti ágáltok ezerrel, öngyilkosságba taszítva ezzel azokat, akik mellett elvileg épp felszólaltok...

2023. dec. 6. 03:37
 40/48 steven95 ***** válasza:
81%
Ne etessétek már a gyökeret, minden válasza trollkodás.
2023. dec. 6. 05:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!