Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi zajlott pontosa...

Szerintetek mi zajlott pontosan Epstein szigeten? Szórakozni járt oda az elit vagy tényleg csak a kiskorú lányok miatt?

Figyelt kérdés

Bill Clinton,András herceg .bírok

politikusok.hiresegek mind oda jártak.

Nem gondolom hogy ezzek a férfiak akárhol nem kapnának meg akármilyen felnot nőt olyan gazdagok.

Akor direkt azért jártak oda mert ott voltak kiskorú tancoslanyok meg kiskorú masszázsal foglalkozó lányok akiket Disney lendrol is szerződtetett Epstein felesége.

És ott nyugodtan a nyilvanosagtol távol lehetett szórakozni velük?

Ahogy olvasom mentségukre szóljon hogy azért annyira nem voltak annyira kicsik azok a lányok 13 év felett.

Olvastam olyat is hogy Epstein és Maxwell a felesége a Moszad emberei voltak így tudtak utána a zsidók zsarolni az USA politikusokat.

Mi az igazság?

jan. 4. 10:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:

Clinton se most mászkált Epsteinhez hanem kb 2000 években.

Csak tudod azt látni ez a Parocska Epstein és felesége kb az egész világot beutazta mindenki ismerte őket képek vannak arról hogy a York-i herceg udvarában vannak .

Obama Bush Trump Clintonal mind találkoztak és ismertek közös képek vannak 90 és 2000 évekből nem lehet letagadni .

Meg ii János papaval is kezet raztak közös képek vannak.

És mégis ki ez az ember? Ki alt mögötte? Hogy lehetett ekkora befojasa?

jan. 4. 22:54
 22/70 A kérdező kommentje:

Kezdem azt hinni tényleg létezik nyugaton egy partokon felül létező gazdasági lobbi hatalom ami igazából eldonti ki lesz elnök és ki nem .

Itt már nem a nép dönt hanem a pénz.

A pénzt megy egy szűk kisebbség birtokolja .

jan. 4. 23:04
 23/70 anonim ***** válasza:
70%

"Clinton se most mászkált Epsteinhez hanem kb 2000 években"

Clintont 1992-ben választották meg. Szánalmasan felkészületlen vagy.

jan. 4. 23:10
 24/70 A kérdező kommentje:

És mi van ha akor választották meg?miért utána nem mehetett Epsteinhez?

Olvas utána légyszíves mi al azokban az írásokban

Nem értem a logikad.neked azzal van bajod hogy balos politikust meg mernek vádolni ilyesmivel?

Ne legyünk már naivak férfi vagy? Akor tudod hogy mindenkinek voltak szexbotranyai nekem is nem.is kicsi és sok ismerősömnek.

Csak nem vagyok híres és senkit se érdekel.

Clintonnak lehetősége is 100 × több van és az érdekli az embereket. Elment egy ilyen buliba ott voltak a kiskorú masszázs lányok ne mond nekem hogy 1 2 szer te nem csináltad volna ha engedik?

jan. 4. 23:23
 25/70 anonim ***** válasza:

"És mi van ha akor választották meg?miért utána nem mehetett Epsteinhez?"

18-as válasz eleje. Mehetett, csak nem azért.

"Nem értem a logikad.neked azzal van bajod hogy balos politikust meg mernek vádolni ilyesmivel?"

Szintén 18-as válasz eleje. Nem érted a logikám? Az a baj, hogy azt sem érted amit olvasol, próbáld meg előbb azt felfogni amit eddig írtam.

"Akor tudod hogy mindenkinek voltak szexbotranyai nekem is nem.is kicsi és sok ismerősömnek."

Büszkék vagyunk rátok. :D

jan. 4. 23:57
 26/70 anonim ***** válasza:

A pedofília mellett az adrenokróm miatt volt fontos a sziget.

[link]

jan. 5. 18:13
 27/70 A kérdező kommentje:

Szűz gyerekek vérebol kinyerheto fiatalság szérum?😀

Na Báthory Erzsébet urnonek igaza volt látjátok.

Róla úgy megneznek egy jó erős magyar horrorfilmet. A sztorijarol simán lehetne.

jan. 5. 19:31
 28/70 anonim ***** válasza:
100%

“Ne legyünk már naivak férfi vagy? Akor tudod hogy mindenkinek voltak szexbotranyai nekem is nem.is kicsi és sok ismerősömnek.

Csak nem vagyok híres és senkit se érdekel.”

A szexbotrány általában pedofília, vagy nemi erőszak. Melyiket vallottad most be, kérdező?

jan. 5. 19:34
 29/70 A kérdező kommentje:

14 volt na en meg 22 es evekig egyutt voltunk vegulis. otthon meg belefer usa ban biztos egy fegyhazban ulnek 😀

Rendőrség elől nem kellet bujocskazni csak a szülők elől az elején aztán belenyugodtak.

Nem öltek meg, csak a csajom kapott 1 pofont az apjatol a hazudozasert.aztan béke lett.

természetesen beleegyezet sose eroszakolnek meg senkit.azert az más dolog .szerintem abban Clintonek se mennenek bele.mentalisan egészséges ember nem csinal olyat.

Amúgy teljes mértékben a republikanusokkal vagyok egy részük lejjebb vinne a házasodasi kort.szoktam olvasni x en hogy soknak érzik 18 éves kort .

Ez az ultravallasos réteg.

jan. 5. 20:01
 30/70 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom tudom ez isszonyatos társadalmi tabu olyan mintha gyilkos lennék. de nekem is volt egy ilyen kapcsolatom gyerekem is lett belőle van egy mostmar 5 éves kislányom ebol a kapcsolatból és magamat nem tudom hova pozicionalni .

Én egy jobber pedo lennék akinek számít a nemzeti identitás és a régi módi eszmék.

Létezik ilyen?

En igazából csak egy nagyon régi konzervatív eszme szerinti családot szeretem volna alapítani fiatal anyukával ami kb teljes kudarc lett anyuka képes volt elhagyi a saját gyereket hogy maskep éljen és szimplán otthagyott minket 3 év utan .

De utána 2 évvel mar volt neki másik gyermek mástól akit nevelt és nemtudom én voltam e a hibás vagy a rendszer hogy igy alakult?

Nem érzem magam pedofilnak mert volt egy 14 éves barátnőm és terhes is lett .

A gyermekről gondoskodtam és az az anyjarol is ameg velem volt akor nem hiszem hogy olyan gonosz lennék Akit meg kéne kövezni?

Csak úgy akarnék élni mint az őseink teremteni valami jót és maradandót.

Nem vagyok olyan klasszikus értelemben pedo mint ami a tv ben van.gyerekem én és a szüleim neveljük tisztességesen dolgozunk

Nem vagyok az aminek sokan hisznek.

Hogy nevezem azt ha valaki úgy akar élni mint 500 vagy 1000 éve?

jan. 6. 00:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!