"Danilov úgy véli, a magyar hatóságok tudtak az Ukrajna elleni agresszió előkészítéséről. Az RNBO-titkár meggyőződése, hogy Magyarországnak megvolt a maga területi érdeke is.
Úgy gondolta, hogy elveheti területünk egy részét. Meglátjuk, hogy a háború végeredménye milyen következménnyel lesz erre az országra
– fenyegette meg hazánkat Olekszij Danilov.
Korábban Irina Verescsuk ukrán miniszterelnök-helyettes is azzal vádolta meg Magyarországot, hogy titokban Kárpátaljáról álmodozik."
2023. nov. 28. 19:05
5/15 Dongaben válasza:
Engedd meg, hogy "Nácinak" bélyegzett, örök jobboldaliként körberöhögjelek. :XD Meg a cikket is. :XD
2023. nov. 28. 19:06
6/15 anonim válasza:
Ha erdekel, hogy mit gondolnak polgartarsaid errol a masfel eves cikkrol, javaslom keresd fel a masfel evvel ezelotti kerdeseket ezzel a cikkel kapcsolatban.
2023. nov. 28. 19:07
7/15 anonim válasza:
Ennél már csak az szokott szánalmasabb lenni, amikor a fideszesek 10 éves linkekkel akarják bizonygatni, hogy igenis szépen áll a gazdaságunk.
2023. nov. 28. 19:15
8/15 anonim válasza:
" fenyegette meg hazánkat Olekszij Danilov." - ha enélkül olvasod a szöveget, nem fenyegető. Csak fenyegetést is bele lehet látni, aki akar. Az általam belinkelt hiradóban ennél durvább magyar fenyegetés hangzik el: a magyar hadsereg bevonul Lvivbe. Persze Keveházi nem magyar közszereplő, de Szíjjártó különösebben nem határolódik el tőle, minden jel (pl. a Lavrovtól elfogadott kitüntetés, a méregdrágán vett gáz) arra utal, hogy az oroszokat szeretjük.
2023. nov. 28. 19:28
9/15 anonim válasza:
Én sem véltem felfedezni a fenyegetést az idézett szövegben. Pedig biztos vagyok benne, hogy a fordító sok-sok órát töltött a fordítással, hogy minél fenyegetőbbnek tűnjön a magyar átirat. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!