Balosok! Mit szoltok hozzá, hogy Budapesten jobban elverte a fidesz a baloldalt, mint vidéken?
Ez már április 3-án is nyilvánvaló volt, hogy nő a fővárosi Fidesz támogatottság, mivel csupán csak 50,7%-kal nyert az ellenzék Bp-en.
Én már előtte is hónapokkal mondtam, hogy egyre jobban kezd elege lenni az embereknek Karácsony meg a baloldal szerencsétlenkedéséből. A környezetemben is az a 15 ember utája a fővárosi vezetést mióta Karácsony van hatalmon. Aztán le lettem ugatva néhány hangos szélbalos által. Mikor meg kiderült hogy konkrétan minden második Bp-i a Fideszre szavazott, választási csalást kiáltottak.
Most itt vannak az előválasztási eredmények, amik megint a Fidesz fővárosi erősödését mutatja.
Attól hogy erről nem veszünk tudomást, még megtörténik/történt.
7-es: azt kéne feldolgoznia a sok autób.zinak, hogy az égadta világon sehol nincsen olyan 2 milliós főváros, ahol mindenki tud autóval közlekedni és nincsen dugó. Európai viszonylatban a fővárosok közül Budapest abszolút az élvonalban van autós infrastruktúra tekintetében, nálunk kevesebbet csak a lisszaboni és ljubljanai autósok töltenek dugóban.
Karácsony legnagyobb hibája nem az, hogy biciklisávokat épít, meg a közösségi közlekedést prioritizálja, hanem az, hogy túlságosan tesze-tosza. Le kellene zárni a rakpartot a g.cibe, kizárni a környezetszennyező autókat a belvárosból (áruszállító, mentő, rendőr, stb kivételével), korlátozni a parkolóhelyeket, és ezerrel önteni a pénzt a BKK-ba és a biciklis infrastruktúrába. Lehetne ott kezdeni, hogy minden olyan úton, amely kettőnél több sávos, kiépíteni egy elválasztott bicikliutat.
és miből öntse a pénzt? a kitiltott autósokból?
az nem baj, hogy a körúton senki nem használja a bringasávokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!