Balosok! Mit szóltok hozzá, hogy Prigozsinnak tele lett a gatyája és mégsem vonul Moszkvába?
Jó nagy veréb vagy ha elhiszed, hogy ez nem valami csel része.
De ti fideszesek már sokszor bizonyítottátok mennyi taktikai érzéketek van a háborúhoz 🤣
Most beégtek!
Hát nem kellett volna egész nap kiírni erről vagy 100 kérdést hogy Putyint megdöntik meg hasonlók!
Ez szerintem nagyobb égés a balos ukrán simogatóknak, mint a kétharmados bukó !!
Úgy hívják hogy Instant Karma!!
Megérdemelték!
Már megint megindult Moszkva felé. :D
Várjatok már pár napot, hogy tisztázódjon a helyzet, nem a nyugati médiából fogjátok megtudni, hogy mi a valóság.
Nem tudom, melyik a cikibb, ez, vagy az, hogy megállás nélkül hatolt be 25000 katona ruszkiföld Mordorjába.
De, hogy ez nem 100-as story, az is fix és szerintem nincs még vége ennek.
ma 20:24
Az ukránok szétlőtték a saját ellenzéküket Maidan után. Jó vége lett? Értelmes ország nem szeretne polgárháborút, mert hiába nyersz csak rád ragad, hogy kinyírtad egy csomó honfitársad.
9.
Én nem láttam könyörgést sőt az ellenkezőjét mondt be Putyin!
De te fogsz még könyörögni, hogy ne rúgjanak ki erről az oldalról a moderátorok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!