Ha az ukránok 10 évvel ezelőtt nem lázadtak volna fel a Majdan téren, hanem várnak a választásokig hogy demokratikusan-választással buktassák meg Janukovicsot akkor nem tört volna ki ez az egész háború. Helyes a feltételezésem?
Meg tudnátok magyarázni, hogy a francba jön ide a Fidesz ?
Ha kinyitjátok a hűtőt, és azt látjátok, lejárt a tej szavatossága, azért is a Fidesz a hibás ?
Ti durván Fidesz fóbiásak vagytok, hogy nektek a szúnyogcsípésről is a Fidesz jut eszetekbe.
Az orosz propagandát továbbra sem értem, melyik része az ?
Ha azt mondanám, hogy Ukrajna 1000 éves ország, és nép, akkor elégedettek lennétek ?
Nektek a kommentelésért járna az ukrán állampolgárság, és a Károlyi Mihály / Linder Béla - díj.
Úgy, hogy szögugyanazt a ruszki propagandát fújod amit a KÖZmédiának csúfolt valami is tol folyamatosan, nyilván a FIDESZ megrendelésére.
Egyébként nem vagyok kifejezetten oda az ukránokért, de ebben a sztoriban Ők azok akiket megtámadott egy külső agresszor és csak Ők állnak közöttünk és a megallomán exKGB-s tömeggyilkos hadserege között, szóval amíg esély van arra, hogy tőlünk távol tartják utóbbit, addig én mellettük állok ki.
"Nem vagyunk, csak látjuk a tényeket, amiket Te próbálsz ócska ruszki propagandával elferdíteni."
!!!!!!!!!!!!!!!
na ez mindent visz 🤣🤣🤣🤣🤣 gondolom két éve meg virológus voltál 🤣🤣🤣mennyi hrivnyát adnak az ukrán trollkodásért?
vicces hogy míg a másik fel tud hozni konkrét érveket, te megy csak jurijozni tudsz ivánka?
lassan már elmehetnél egy műtőbe is akár megmondani s szívsebésznek hol ejtse az első bemetszést. 🤣
ja és mik a tények? amiket a médiában hallasz/olvasol? 🤣🤣🤣 az egyik állít valamit, a másik meg a totál ellentétét. mi alapján döntöd el?
de gondolom nálatok is ez megy mindenki hülye csak ti vagytok helikopterek.
szerencsétlenek.
A közmédiában annyit írnak / olvasnak fel unalmasan, hogy három - öt faluért csépelik egymást / három - öt kilométert tili - toliznak oda - vissza az oroszok és az ukránok, ez teljesen semleges, nem kommentelik máshogyan, nem tartanak értekezést Ukrajna történelméről, és nem elemzik, hogy mennyire önálló nyelv és nép az ukrán, akkor mi a bajod ? Hogy kéne mégis tudósítaniuk ?
Van nem egy ismerősöm aki csak a Kormánymédiából tájékozódik és kérdezi, hogy mi van már a háborúval mert nem hallani semmit és semmit nem tud Ukrajnáról, és az oroszokról sem.
Ennyire oroszbérenc / ukránellenes a közmédia.
Semennyire.
Helyette teljesen cselekvőképtelen, nagyra nőtt kiskorúnak nézik az állampolgárokat, és igyekeznek minél szűkszavúbban tudósítani.
A megtámadást nem értem.
Kérdeztem, hogy az USA fenntartja a jogot, hogy beavatkozzon, ha egy USA-ellenes forradalom történik a szomszédjában. Ilyen alapon az oroszok nem tarthatják fenn a jogot, ha egy öncélú, semmire nem vezető lázongást lerendezzenek ?
Ha Janukovics olyan módszerekkel kormányzott volna, mint Sztálin, akkor teljes joggal keltek volna fel ellene. De a valóságban meg ő is csak egy teljesen átlagos, jellegtelen politikus volt, mégis fel kellett turbózni az erőszakot ellene.
Szerinted 2014 az örömünnep volt ?
Te miért akarod Ukrajnát az EU-ban tudni ?
Amúgy eddig ha nem vetted volna észre, BBC-s riportokat hoztam, tipikus angol akcentussal tudósított a riporter. És mégis aszondod, hogy orosz propaganda. Kéne ide némi pszichológus, hogy kettő BBC riporton vajon miért ellenkeznek, és dühödnek be egyesek. A valóságtagadásnak ez valami elképzelhetetlen szintje nekem.
A 2014-es háború azért tört ki, mert Janukovics nem írta alá az EU társulási egyezményt.
Vagy mi másért tört ki a háború ?
És megérte az ilyesmi ?
a média a politika qrv*ja. aki azt akarja hallgatni hogy a fidesz mindent jól csinál, megvédi a magyar érdekeket, milyen sikeres a külföldi politikája, annak ott az m1, hírtv, tv2, origo, mandiner, magyarnemzet.
aki arra kíváncsi hogy orbán lop, diktátorokhoz simul meg alkalmatlan annak ott az atv, euronews, rtl, 444, telex, hvg.
na te aki annyira látod a "tényeket" melyiket szívod, kedves 64-es?
az a baj hogy az egyik kutya másik eb, és szerintem kész röhej vagy hogy így fogod fel...
csak offként mondom itt el bárkinek aki olvassa, ajánlom a natgeo, viasathistory, history channel történelmi műsorait, meglepő lehet mert az áltisk történelemben nem mindent mondanak el.
# 77
Igazságból csak egyetlen létezik. Vélemény az több lehet, de sosincs két igazság. És a többféle vélemény előbb - utóbb átcsaphat szélsőségesen szubjektív álláspontba, és végülis hazudozásba, vagy szándékos rossz színben feltüntetésbe.
Más példával.
1552 lehet világraszóló győzelem, ha magyar vagy. És hatalmas kudarc, ha török vagy. De attól még Egervár ostroma egyféleképpen játszódott le.
És Ukrajna kapcsán is lehet próbálkozni objektívan megírni a dolgokat, nem pedig szemellenzősen lesöpörni mindent, hogy az csak és kizárólag orosz propaganda.
Sőt még Orbánról is lehet úgy írni, hogy nem démonizáljuk, de nem is dicsőítjük.
# 31
Amúgy a Budapesti Memorandum kapcsán is tévhitek és rosszul értelmezések repkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!