Szerintetek február tizenhatodikán tényleg háború lesz vagy ez is csak feltételezés?
Milyen haboru lesz? Hol? Es melyik ev februar 16-an?
Valamit hallottam, yhogy az amcsik akarnak valami balhet, de azt is hallottam, hogy Putyin nem hulye es nem fog besetalni a provokaciora epulo csapdaba.
Ellenben mint ha azt is hallottam volna, hogy szorul a golyoscsap az eszaki aramlat szabalyozojanal ... persze probaljak megoldani a problemat, de azert semmi nem zokkenomentes.
De azt is hallottam, hogy majd Kina segit az oroszoknak a tengeri szallitasban :))))))
Itt megint minden politikus lehet akármennyire gyáva, nem gáz, csak a nép szívjon, ők vigyék vásárra a bőrüket.
Miért kéne egy olyan háborúban meghalni, amit ezek a pszichopata pénzéhes vezetők provokálnak ki? Már minden diplomata, kém, meg anyámkínja biztonságban van, de mi lesz a lakossággal? Nekik miért ér kevesebbet az életük?
És ki akar harcolni és meghalni ilyen emberekért? Undorító.
"1. Egy csomó ukrán politikus elmenekült az országból és senki nem lőtte őket tarkón."
Hidd el nekem, hogy te nem vagy politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!