Miert csak az USA-rol van olyan feltetelezes, h nagyhatalmi ambicioi miatt indit titokban haborut egyes orszagokban, penzeli az IS-t. Stb, miert nincs ilyen feltetelezes Oroszorszagrol ill. mas nagy orszagrol?
Mert így van ?
Ott van az illuminatisok főhadiszállása. Ők keverik a cart
Mert Amerika okoskodik bele mindenbe, indít háborúkat, távolít el vezetőket a helyükről...
Oroszországnak van bőven kitermelhető nyersolaja ezért nincs szüksége arra, felfordulást csináljon a Közel-Keleten és bábkormányokat ültessen a leigázott országok vezetőinek helyére.
Egyébként van egy dokumentumfilm amit Oliver Stone rendezett és amit még most is szoktak adni, a címe: Amerika elhallgatott történelme.
Ebben hangzik el az, hogy Amerika egyre jobban hasonlít a római birodalomra.
Nem csak az USA meg az oroszok, de Szaud-Arabia, Iran, sot Izrael is kavar ott, ahol a sajat erdekeit sejti.
Az USA nem penzeli az IS-t, ez csak egy szelsojobbos konteo.
"Az USA nem penzeli az IS-t, ez csak egy szelsojobbos konteo."
Azért ezt vitatnám. Pl mikor kivonultak Irakból, elég sok hadifelszerelést hagytak hátra azzal az indokkal, hogy költséges lenne a hazaszállításuk, és egészen véletlenül az ISIS botlott bele ezekbe az eszközökbe. A másik dolog, hogy Irakot érdekes módon hetek alatt legyőzték, az IS-t meg nem is tudom mióta bombázzák (riasztógránátokkal). És még az is furcsa, hogy kadhafit vagy Husseint rövid idő alatt eltüntették a süllyesztőben, de azokat akik keresztényeket, nőket, gyerekeket gyilkolnak, vagy a világörökségnek nyilvánított műemlékeket tesznek a földel egyenlővé, azoknak szinte csak annyit mondanak, hogy ejnye-bejnye. Ezzel most arra akarok kilyukadni, hogy lehet nem feltétlenül csekkeket ír, vagy pénzt utal Amerika, de ha passzív, már az is segítség az ISIS-nek.
Utobbi valoban elgondolkodtato, külön köszönöm!
3-as, sajnos nem talaltam, milyen szavakkal keressem?
Minden velemenyt atgondoltam, tehat nekem hasznos es ezuttal köszönöm mindet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!