Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elhiszitek hogy a hamasz...

Elhiszitek hogy a hamasz levagta az élő izraeli csecsemők fejét?

Figyelt kérdés

Elég hazugsaggyanus az ugy képet és videót nem láttam pedig biden is megerősítette szóban..

Szerintem háborús propaganda .

2023. okt. 12. 15:27
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

A kölcsönös pusztítás nem vezet sehova lehet most Izrael legyolkol 10 e férfit néhány ezer nőt és gyereket.

És akor mi lesz ?

Náci módon megsemmisíteni az összeset egyfajta végső megoldásként úgyse hajlandó Izrael se .

Ha meg életben lesznek felno egy újabb reménytelen generáció és fojtatja

2005 ben valóban kivonultak de viszont folyamatos gazdasági blokád alatt van a terület ami miatt hatalmas a munkanélküliség és a szegénység ez a fő probléma.

Külföldi lapok a gázai övezetet egy hatalmas internalo tábornak tartják. Sűrűn lakott reménytelen elszigetelt hely .

Az erőszak egy körforgás az életben maradok mindig megboszuljak a halottakat semmi értelme.

2023. okt. 13. 11:51
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

"Munkalehetoseget és tisztes életet kéne teremteni és akor belenyugszik a nép hogy nincs nagy Palesztina."

Ez pontosan így van...

"2005 ben valóban kivonultak de viszont folyamatos gazdasági blokád alatt van a terület ami miatt hatalmas a munkanélküliség és a szegénység ez a fő probléma."

Az elmúlt években Izrael számos palesztinnak adott ki munkavállalási engedélyt:

[link]

[link]

Mert egyébként a fél két oldalán kb. 5x különbség van a bérek között. Izrael részéről elkezdődött a munkahelyek teremtése.

És erre jött a Hamasz, odaszart az asztal közepére, és most meg hullanak a palesztin civilek, mint a legyek.

[link]

2023. okt. 13. 12:38
 33/40 A kérdező kommentje:

Szerintem a többi arab országnak kellene inkább gazdaságilag segíteni.

Izrael beengedhet pár ezer vendegmelost de a nagyobb gondot nem oldja meg

2023. okt. 13. 13:16
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy azt nem ertem miért nem adják egyiptomnak Gazat"

Azért mert az Egyiptom tényleg zsigerből gyűlöli őket. Nem kell nekik.

A menekülteket sem akarja beengedni, van elég gondjuk azok nélkül is.

Egyiptom amúgy sem etet senkit ingyen. Pedig Izraeltől szerintem vihetné bárki. Most már mindegy ők sem etetik őket. A gond az, hogy nagy részük Európában fog kikötni. De így legalább örökbe fogadhatsz néhány családot, meghálálják majd meglátod.

"Szerintem a többi arab országnak kellene inkább gazdaságilag segíteni.

Izrael beengedhet pár ezer vendegmelost de a nagyobb gondot nem oldja meg"

Tényleg, esetleg Irán? :) Na például ők tudnák mire használni őket. Arra amire most. Terrorra.

2023. okt. 13. 14:12
 35/40 A kérdező kommentje:

Pedig Gaza nem.egy csúnya hely ott a tengerpart.

Ráadásul melegvidek plusz történelmi város. Sok mindent ki lehetne hozni belőle.nincs rossz helyen.

Egyiptomban voltál ismerősök elege imádják mert olcsó és nagyon szép és mindennel lehet uzletelni .adsz 1 2 dollár borravalot és akor te vagy az úr úgy kiszolgálnak.

Gazabol is simán lehetne egy olyan hely értékes az a föld.

2023. okt. 13. 14:40
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ott örjöngve ugráltak és allah akbaroztak ,kifordulva önmagukból, én simán kinézem ezekből az állatokból!
2023. okt. 13. 18:55
 37/40 A kérdező kommentje:

Talán az a baj hogy nincs igazi diktatora a palesztinoknak kéne egy Szadam vagy Kadafi aki felel a dolgokert aki rendben tartja a népet,persze lehet védeni az Izraellel szembeni jogokat de semmi végleges erőszak.

Ezzek a népek talán igénylik hogy legyen egy nagyvezető akit mondjuk ilyen feszült helyzetben az USA vagy izraeli elnök feltudna hívni.

Gondolom van diktátor a hamasznak de mivel a nevét senki nem tudja fejből gondolom nem egy karakteres diktátor.

2023. okt. 13. 19:57
 38/40 A kérdező kommentje:

[link]

Na ez a fajta hazugsaghadjarat amit nem bír a gyomrom.serult palesztin gyerekekrol van kép egy olyan cikkhez ami a "lefejezet" zsidó gyerekekrol ír.

Ha lett volna ilyesmi lenne róla rendes kép és videóanyag mint minden más háborús bűnrol.

Szóval 100% hogy kamu

2023. okt. 14. 06:47
 39/40 anonim ***** válasza:

38#

Ja értem.Ugye ,így mindjárt más,hogy csak megölték őket!!

De az se igaz biztos!!

Nem is voltak ott gyerekek.Agok otthona volt!

Egyébként ha kicsit utánnajártál volna akkor megtaláltad volna,hogy "a fejeket elvitték,ugyanis a gyerekek torzóját megtalálták fej nélkül!

Persze érthetlen módon nem az volt a legégetőbb dolguk a zsidóknak,hogy neked meg a többieknek feltegyék a világhálóra bizonyítékként!!Basszus hát ez télleg igazán elfogadhatatlan!!

2023. okt. 14. 13:26
 40/40 A kérdező kommentje:

[link]

Nem csak én gondolom így magyarorszagon se, hogy izaelnel joga van az onvedelemhez de nincs joga a nepirtashoz!

Ez a csecsemő fejlevagos fej elopos sztori. csak arra szolgál hogy igazolja egy nepcsoport kollektív terrorizalasat és eluldozeset.

2023. okt. 14. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!