Elhiszitek hogy a hamasz levagta az élő izraeli csecsemők fejét?
Elég hazugsaggyanus az ugy képet és videót nem láttam pedig biden is megerősítette szóban..
Szerintem háborús propaganda .
A kölcsönös pusztítás nem vezet sehova lehet most Izrael legyolkol 10 e férfit néhány ezer nőt és gyereket.
És akor mi lesz ?
Náci módon megsemmisíteni az összeset egyfajta végső megoldásként úgyse hajlandó Izrael se .
Ha meg életben lesznek felno egy újabb reménytelen generáció és fojtatja
2005 ben valóban kivonultak de viszont folyamatos gazdasági blokád alatt van a terület ami miatt hatalmas a munkanélküliség és a szegénység ez a fő probléma.
Külföldi lapok a gázai övezetet egy hatalmas internalo tábornak tartják. Sűrűn lakott reménytelen elszigetelt hely .
Az erőszak egy körforgás az életben maradok mindig megboszuljak a halottakat semmi értelme.
"Munkalehetoseget és tisztes életet kéne teremteni és akor belenyugszik a nép hogy nincs nagy Palesztina."
Ez pontosan így van...
"2005 ben valóban kivonultak de viszont folyamatos gazdasági blokád alatt van a terület ami miatt hatalmas a munkanélküliség és a szegénység ez a fő probléma."
Az elmúlt években Izrael számos palesztinnak adott ki munkavállalási engedélyt:
Mert egyébként a fél két oldalán kb. 5x különbség van a bérek között. Izrael részéről elkezdődött a munkahelyek teremtése.
És erre jött a Hamasz, odaszart az asztal közepére, és most meg hullanak a palesztin civilek, mint a legyek.
Szerintem a többi arab országnak kellene inkább gazdaságilag segíteni.
Izrael beengedhet pár ezer vendegmelost de a nagyobb gondot nem oldja meg
"Amúgy azt nem ertem miért nem adják egyiptomnak Gazat"
Azért mert az Egyiptom tényleg zsigerből gyűlöli őket. Nem kell nekik.
A menekülteket sem akarja beengedni, van elég gondjuk azok nélkül is.
Egyiptom amúgy sem etet senkit ingyen. Pedig Izraeltől szerintem vihetné bárki. Most már mindegy ők sem etetik őket. A gond az, hogy nagy részük Európában fog kikötni. De így legalább örökbe fogadhatsz néhány családot, meghálálják majd meglátod.
"Szerintem a többi arab országnak kellene inkább gazdaságilag segíteni.
Izrael beengedhet pár ezer vendegmelost de a nagyobb gondot nem oldja meg"
Tényleg, esetleg Irán? :) Na például ők tudnák mire használni őket. Arra amire most. Terrorra.
Pedig Gaza nem.egy csúnya hely ott a tengerpart.
Ráadásul melegvidek plusz történelmi város. Sok mindent ki lehetne hozni belőle.nincs rossz helyen.
Egyiptomban voltál ismerősök elege imádják mert olcsó és nagyon szép és mindennel lehet uzletelni .adsz 1 2 dollár borravalot és akor te vagy az úr úgy kiszolgálnak.
Gazabol is simán lehetne egy olyan hely értékes az a föld.
Talán az a baj hogy nincs igazi diktatora a palesztinoknak kéne egy Szadam vagy Kadafi aki felel a dolgokert aki rendben tartja a népet,persze lehet védeni az Izraellel szembeni jogokat de semmi végleges erőszak.
Ezzek a népek talán igénylik hogy legyen egy nagyvezető akit mondjuk ilyen feszült helyzetben az USA vagy izraeli elnök feltudna hívni.
Gondolom van diktátor a hamasznak de mivel a nevét senki nem tudja fejből gondolom nem egy karakteres diktátor.
Na ez a fajta hazugsaghadjarat amit nem bír a gyomrom.serult palesztin gyerekekrol van kép egy olyan cikkhez ami a "lefejezet" zsidó gyerekekrol ír.
Ha lett volna ilyesmi lenne róla rendes kép és videóanyag mint minden más háborús bűnrol.
Szóval 100% hogy kamu
38#
Ja értem.Ugye ,így mindjárt más,hogy csak megölték őket!!
De az se igaz biztos!!
Nem is voltak ott gyerekek.Agok otthona volt!
Egyébként ha kicsit utánnajártál volna akkor megtaláltad volna,hogy "a fejeket elvitték,ugyanis a gyerekek torzóját megtalálták fej nélkül!
Persze érthetlen módon nem az volt a legégetőbb dolguk a zsidóknak,hogy neked meg a többieknek feltegyék a világhálóra bizonyítékként!!Basszus hát ez télleg igazán elfogadhatatlan!!
Nem csak én gondolom így magyarorszagon se, hogy izaelnel joga van az onvedelemhez de nincs joga a nepirtashoz!
Ez a csecsemő fejlevagos fej elopos sztori. csak arra szolgál hogy igazolja egy nepcsoport kollektív terrorizalasat és eluldozeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!