Elhiszitek hogy a hamasz levagta az élő izraeli csecsemők fejét?
Figyelt kérdés
Elég hazugsaggyanus az ugy képet és videót nem láttam pedig biden is megerősítette szóban..
Szerintem háborús propaganda .
2023. okt. 12. 15:27
1/40 anonim válasza:
Nem hiszem el, mint ahogy azt sem hogy izrael palesztinokat ölt. Háborús propaganda
2/40 anonim válasza:
Fenntartásokkal kezelem, ahogy azzal is tenném ha azt mondanák hogy az ellentámadó izraeli katonák palesztin csecsemőket csapkodnak falhoz.
De sajnos azt is tudjuk hogy háborúba bármi megtörténhet.
5/40 anonim válasza:
"képet és videót nem láttam"
Gondoltad hogy ilyenekről képeket majd fel tesznek a közösségi médiába?
6/40 A kérdező kommentje:
Nemi eroszakot elhiszem vagy hogy ölnek kinoznak civileket ez valós de pl az hogy csecsemőket szándékosan ölni ráadásul úgy hogy késsel levagjak a fejük szerintem nagyon nagyon kevés ember képes ilyen borzalomra meg arrafelé is.
2023. okt. 12. 15:41
7/40 anonim válasza:
isis miket is csinált ? hamasz 100x rosszabb
8/40 anonim válasza:
Szememben , az egyik kutya másik eb. Az ott lakók két nemzetre értve.
9/40 A kérdező kommentje:
8# a zsidók szerint rosszabb!
Amúgy csak szabadsagharcosok kétes módszerekkel!
2023. okt. 12. 15:45
10/40 anonim válasza:
meg az irakiak szerint is , beteg vagy kérdező fogadok simán lennél hamaszos vagy isises
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!