Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elhiszitek hogy a hamasz...

Elhiszitek hogy a hamasz levagta az élő izraeli csecsemők fejét?

Figyelt kérdés

Elég hazugsaggyanus az ugy képet és videót nem láttam pedig biden is megerősítette szóban..

Szerintem háborús propaganda .

2023. okt. 12. 15:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
18%
Olyan egyszerű! Ha amerika vagy izrael véletlenül civileket bombáz, mert miért ne. S közben x gyerek meghal, /kit érdekel?/ hozzáállás megy a világban. Ha ezeknek a gyerekeknek a hozzátartói x év múlva visszavágnak a saját módjukon, na az már terrorizmus! Minden arab csecsemőket erőszakol! Nőket négyel ! Izraeli ember, rózsaillatút fingik , kakil.
2023. okt. 12. 15:48
 12/40 A kérdező kommentje:
11# nem lennék mert nem az én szabadsagharcom de ha Izrael ide rakna a telepeit mint valami gyarmatosíto és másodrendű állampolgár lennék a hazamban akor enis harcolnak az emberrablast is azért csináltak hogy kicseréljek a saját embereikre nem hobbiból
2023. okt. 12. 15:55
 13/40 anonim ***** válasza:
29%
Ne vitatkozz a 11-es válaszolóval. Buta szegény. Nem kicsit, nagyon. Nálam békeszeretőbb emberrel nem nagyon találkozhattok. De a 13-as válaszoddal egyet értek. Ott , az ártatlan civileket sajnálom. Mindegy, hogy zsidó , vagy palesztin. Sajnos most Izraelnek erősen szélsőséges kormánya van. Azon kívül, Gáza 1967 ig Egyiptom része volt. 100%- ban arab lakta terület. A zsidók ott "kínozzák "őket ahol csak tehetik. Aki hallgat híreket, mindig úgy szól : hogy az Izrael által megszált területeken. Csak ezt nem hallják. Most is Szíríat és Libanont is lövi Izrael. Gondolom arra sétált egy gyanús arab. Közben a sok civil áldozat kit érdekel. Úgy is megmagyarázzák .
2023. okt. 12. 16:06
 14/40 A kérdező kommentje:

Izrael úgy szalt meg egy csomó területet hogy ott nem is éltek zsidók.

Bírom mikor egyes emberek fanatikus oroszgyulolok meg egy szabályok szerinti világot akarnak de oroszok csal azt a területet vittek el ahol amúgy is oroszok laktak és történelmileg övék. Az törvénytelen.

Izrael full megszalt egy idegen nép által lakott földet és az törvényes?

Én igazsagerzetem szerint a hamasz jogos küzdelmet fojtatt.

És amúgy oroszok is

A módszer a kérdéses

2023. okt. 12. 16:19
 15/40 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, semmivel sem voltak ott előbb a palesztinok, mint a zsidók.
2023. okt. 12. 16:30
 16/40 A kérdező kommentje:

Zsidók mikor laktak ott??

Kb 2 e éve ennyi erővel mi is kerhetjuk vissza az ob és a kama folyó videket hogy visszakoltoznenk.

Ami pedig a ciszjotdaniai telepeseket illeti ilyet a világon már sehol senki nem tehet meg! Szimplán odamennek és kisajatitjak mások földjét.ne mondjátok hogy ez helyes .

2023. okt. 12. 17:02
 17/40 DK-s ***** válasza:
88%

Igen.

Én láttam olyan felvételeket ahol nőket térdeltettek le, majd egyesével tarkón lőtte őket az egyik.

Állatok.

2023. okt. 12. 17:50
 18/40 meszike91 ***** válasza:
100%
Simán. Ezek olyanok mint az isis
2023. okt. 12. 18:09
 19/40 A kérdező kommentje:

Al qaida és isis tényleg gonosz volt o belőlük esetleg kineztem volna .bár ez nekik se volt jellemző a hitetlenek gyerekeit eladtak rabszolganak nem vágtak le a fejét.

Hamasz hezbollah Irán és a ruszkik nem elvetemultek

2023. okt. 12. 18:40
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

16 Kérdező

"Zsidók mikor laktak ott??

Kb 2 e éve"

Pointosítsunk: kb 3300 -3500 éve mentek oda, kb 3 e éve alapítottak államot, amit az imperialista, hódító Római Birodalom megszüntett kb 1950 éve.

"ennyi erővel mi is kerhetjuk vissza az ob és a kama folyó videket hogy visszakoltoznenk."

Persze. Ha elegendõ magyar támogatja, vesd fel az ENSZ-ben, ha napirendre veszik és megszavazzák, már indulhat is a költöes.

csaxólok: amióta - isz 135 után - a zsidógyülölõ Hadrianus kitiltotta a zsidókat a Szentföldrõl, minden nagünnépi istentiszteletet azzal fejeznek be, hogy a közösség minden tagja fe´all és állva mondja: l´ sónó habó biJerusalaim vagys JÖVÕRE JERUZSÁLEMBEN.

2023. okt. 12. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!