Elhiszitek hogy a hamasz levagta az élő izraeli csecsemők fejét?
Elég hazugsaggyanus az ugy képet és videót nem láttam pedig biden is megerősítette szóban..
Szerintem háborús propaganda .
És most sírjunk a zsidokert?
A mi nepunket is sokszor kiirtottak mégse sajnal minket a világ.
Tatárok lakosság felét megoltek vagy elhurcoltak
Török időkben itt volt a frontvonal raboltak öltek fosztogatak a harcoló alakulatok ott is meghalt a nepunk fele
Ezek a nepirtasok nélkül 80 % lett volna a magyarok aránya nagymagyarorszagon és nem lett volna román betelepules Erdélyben vagy szerb a Vajdaságban.
Szóval Trianon se lett volna .
Ja meg a szovjetek is megoltek 800 e magyart de az már csak mellekes .
Mi se szenvedtünk kevesebbet mint a zsidók mégis erre csak mi emlékszünk. Nekik se járna több mint emlékezés.
Kérdező!
Igazak a hírek a csecsemőkkel kapcsolatosan.
Amit eddig Izrael állított a népírtásról, amit a Hamasz nemzetközi terrorszervezet az Izz ad-dín al-Kasszám( mocskos férgek pffffe) követett el , Izrael mindent igazolni tudott.
Sajnos már megérkeztek a megcsonkított , és megégetett ártatlan gyermekek fotóinak, és ellenőrzött tesztjeinek az eredménye.
Az általad embernek és szabadságharcosoknak titulált lények , képesek voltak erre a borzalomra is.
Kérdező írta: "az hogy csecsemőket szándékosan ölni.......... kevés ember képes "
"Amúgy csak szabadsagharcosok kétes módszerekkel"
Az igen.
Valóban? Ezek nem emberek, de állatnak nevezni is bók lenne őket.......
A csecsemőkről a képek a twitteren 𝕏 megtalálhatók, mivel nem felnőtt tartalomban lett kiírva a kérés , linket nem osztok meg.
Kérdező ! Ha nagykorú vagy ez a bejegyzés alatt megtalálod az egyiket, de több is van.
Mindenki saját elhatározásból keressen rá, nagyon durva !
""You wanted pictorial proof of dead Jewish babies? Here it is, you pathetic Jew-haters. Israel will minimize civilian casualties. But Israel will not allow the pieces of human shit who did this to live. Every ounce of blood spilled in Gaza is on Hamas."""
Egyébként a twitter nem cenzúrázott szinte semmit, néhány videot viszont le kellet vegyenek, azokat --nem megoszthatónak minősítették--.
Sátáni brutális dolgok voltak láthatók rajzuk, amit a "Kérdező úr " szerint "szabadságharcosainak" követtek el.
Rengeteg kérdést írsz ki a ebben a témában kérdező! látszik hogy provokálni akarsz másokat, vagy az elmeállapotoddal van gond. Majd megvizsgálják.
21. válaszodban ahol törökökre hivatkozol, meg más egyebekre arra csak annyit, hogy 2023-at írunk.
Én meg pont azt olvasom hogy semmi bizonyíték erre a gyerek fej levagasra .viszont tele van a net a palesztin halott gyerekek képeivel akiket a bombázás gyilkol .
És igen sok kérdést írok mert nagyon nemtetszik az a hazugsagdomping amit az emberekre soznak a virus meg a haboruk meg alapvetoen az emberi let kerdeseiben.
Tomegmanipulacio megy Ukrajna esetén is ment a nyugati hazugság meg most is Izrael esetén.
Én azt érzem az igazság nem Izrael oldalán van akik egy apartheid fele rendszert uzemeltetnek.
Kérdező !
Magyarországról írogatod ki ezeket a kérdéseket vagy más országból kelted a feszültséget?? Mert az írásmódod alapján nem megállapítható. De lehet csak azért furcsa az írásmód mert pszichés gondjaid vannak, vagy valami tudatmódosító szer hatása alatt állsz.
Lényegtelen.
Ismerek Izraeli-Magyar kettős állampolgárokat, van akik már visszautaztak Izraelbe. Ejtőernyős és más elit alakulatokban szolgáltak anno, és visszamentek, a terroristák ellen harcolni. Közülük több holokauszt túlélő leszármazottja.
A kérdésed nyilván hidegen hagyná őket. Ismerik a szélsőséges személyek megnyilvánulásait, minden kérdésedről, és válaszodból könnyen megállapítható, hogy vizsgálatra szorulsz.
A szabadságharcosok kézikönyvében hol található, hogy civil lakosságot kell támadni és írtani.? Lapoldal , idézet?
Tudsz példát írni szabadságharcról,/?/ amit végülis annak nyilvánítottak hivatalosan, hogy a szabadságharcosok civil lakoság lemészárlásával vívták ki a dicsőséges szabadságukat?
Nemzetközileg hivatalosan szabadságharcnak minősített eseményre gondolok??? Tudnál ilyen legitimmé minősített szabadságharcot említeni?
Te mentális problémákkal küszködsz valószínűleg, és más szélsőséges gondjaid is lehetnek.
Sajnálom én is az ott élő gyerekek halálát. De a ""bátor"" Hamasz, és más terrorszervezetek miért nem írják ki a támaszpontjaikra, hogy ott vannak??
Akkor nem halnának meg gyerekek , ha nem mögéjük bújnának.
Miért bujkálnak, óvodák iskolák közelébe? Miért használnak, még gyerekeket is élő pajzsként??
Szabadságharcosok mióta tolnak maguk előtt elrabolt civileket?
Gáza utcáin miért cibálnak ártatlan nőket és gyerekeket végig az utcán, ütve-verve őket. A fejükre húzva hol az Izraeli, hol a Hamasz zászlóját.
A szabadságharcosok tisztességgel kellene bánni a hadifoglyaikkal.
Nem ezt írja a szabadságharcos kézikönyved?? Mi??
Izrael kiírja a bázisaira , katonai létesítményeire a nevét. Azt lehet támadni nyugodttan. Azzal nem lenne gondom. Férfi a férfi ellen katona a katona ellen.!!!!!
De az a gond hogy a te kedvenceid csak gyáva, impotens korcsok. Akiknek befellegzett.
Kíváncsi leszek ha a kedvenceid belekezdenek, itt Európában , ne adj Isten nálunk valami hasonlóba, mert biztos lehetsz benne hogy, készülnek akkor majd mennyire fogsz nyüszíteni? Vagy mellük állsz?
Vizsgáltasd ki magad. De nem muszáj , szerinted már nem nézték végig a kérdéseid, és az összes médiaeszközöd, azok akiknek ez a kötelességük?
Na majd ők kivizsgálnak, remélem.
Btk. 331. § (2) bekezdés.
Olvasd vissza a rengeteg kérdésed, és a hozzájuk irt kommented.
Engem nem érdekel , de lehet mást igen.
Én nem usszitok senkit háborúra ez az o dolguk nem a miénk. De azért mert Izrael rol van szó akor is fel lehet tenni kritikus kérdéseket hogy miért is gyűlöli egymást annyira a 2 nép?
Persze ez nem jogosít fel civilek megolosere de ha te pl egy apuka vagy a gyereked meghal egy ilyen legicsapasban akor te nem radikalizalodsz?
A 2 állami megoldást kéne végrehajtani csak Izraelnek ez nem tetszik .
Kíváncsi leszek izrael mit hozz ki ebből a lehetséges szárazföldi offenzivabol.
Ha egy területre nem engedünk élelmet gyógyszert és vizet és áramot és közben bombázunk úgy hogy 2 millió civil van ott és ezt más ország tenné az háborús buncselekmeny lenne .
Ha oroszok tettek volna ugyannezt mi lenne a válasz?
És még be se hatoltak az ovezetbe igazán, vajon mi lesz akor?
Én sajnálom az Izraeli civileket is rossz amit velük tettek de ez feljogosit egy tömeges bosszúra?
Kérdező ! Ne dumálj félre! Ne mosdasd magad!
Hősöknek nevezted a terroristákat? Igen.
Jogszerűnek ítéltél meg egy olyan emberiség elleni bűntettet amit szinte az egész világ elítélt? Igen.
Megkérdőjelezed azt a borzalmat amit csecsemőkel tettek? És most már igazolni is tudják. Mert most tudták kivizsgálni pontosan?. Igen
Nem folytatom.
Ha ezt a kérdést olvasnák , csak azok az Európai emberek akiknek a hozzátartozóikat , szeretteit megölték vagy fogva tartják.
Ó ember szégyelld magad !
Magyarország elítélt minden borzalmat amit a Hamasz művelt. És mi is azok
az országok közé tartozunk akik terrorista szervezetnek tartják a Hamaszt.
Úgyhogy szerintem a legjobb lenne ha befejeznéd amit művelsz.
Vannak kegyeleti dolgok is.
Ezt a kérdést Izraeli ember olvasná, vagy a nagykövetségről valaki, hát nem tudom.
Egyéb szolgálatokról nem is beszélve.
Fejezd be .
Atol mert az orszagom terrorista szervezetnek tartja meg lehet egyéni véleményem vagy ott tartunk mint régen hogy már saját véleményed se lehet csak amit a párt eloir?
A hamasz úgy harcol ahogy tud olyan lehetőségek mellett nemtud máshogy harcolni ez az aszimmetrikus hadviselés..
Sajnos kegyetlen és rossz .de általában nem járnak ilyen sikerekkel a múltkori háborúban is csak néhány zsidó halt meg viszont több ezer palesztin .
Amúgy azt nem ertem miért nem adják egyiptomnak Gazat
Az a baj azt olvastam Gazaban gyakorlatilag nincs munkalehetoseg és sok a fiatal ez meg kedvez a radikalizacionak.
Gyakorlatilag egy hatalmas menekulttabor .
Munkalehetoseget és tisztes életet kéne teremteni és akor belenyugszik a nép hogy nincs nagy Palesztina.
A problémát helyben kell kezelni én se szeretem az arabokat félre ne érts Európába ne jöjjenek!
29, milyen kis naiv nyomi vagy.
Nem nyugszanak bele, nem ismerik el Izraelt, és az életcéljuk, hogy elpusztítsanak minden zsidót. 2005-ben kivonult Izrael Gázából. Rengeteg támogatást, pénzt kapott Gáza, külföldről is. Nem hasznos dolgokra költötték, hanem fegyverekre. Menj, állj melléjük, lövöldözz velük, ha annyira sajnálod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!