Ha a Gáza elleni népirtás elfogadható sokaknak, akkor a holokausztot miért ítélik el?
Figyelt kérdés
Gázában sokkal több az ártatlan ember, mint Izraelben. Utóbbiban mindenki támogatja a megszállást már a jelenlétével is. A palesztinokat táborokban tartja a zsidó állam. Pedig az arabok az őslakosok. A kollektív bűnösséget mégis csak a palesztinokra alkalmazzák. Sokkal több az izraeli terrortámadás is, mint a palesztin. Még Iránban is robbantgatni szoktak az izraeliek.2023. okt. 12. 09:01
41/47 anonim válasza:
A palesztinoknak ki kell nézni egy szigetcsoportot és odatelepíten mindet.
De jó kopár legyen és sivatagos,mert azt szeretik.
Körbevenni 30 km sugarú körben járórhajókkal és azonnal tüzet nyitni ha el akarná valaki hagyni a szigetet.Élhetnének ott békében és Azon a 30 km en halászhatnának
Igy megoldódna minden.Nekik is jobb lenne.
42/47 Hussaro Hungaricus válasza:
A zsidóknak is ez volt a terv ugye, bár humánusan Madagaszkár lett kijelölve... Csak nem jött össze.
44/47 anonim válasza:
A zsidókat az antarktiszra kellene telepíteni, az nem tartozik egyik országhoz sem.
Tolvaj fasiszta népség
45/47 Hussaro Hungaricus válasza:
Kiderült, hogy a "Magyar" Távirati Iroda, vagyis a magyarországi hírszolgálat álhírrel próbálja a keresztényeket a muszlimok ellen hergelni:
Az MTI-nél dolgozó zsidó/magyar kettős állampolgárok elhazudták az adott arab fordítást és újfent keverik a fekáliát, ahogy szokták.
46/47 anonim válasza:
45# Nekem mindegy ki terjeszt mit.Én az első adandó alkalommal lövök,ha valakik közelítenek a házamhoz.Tőlem lehet az arab,zsidó,vagy akármi.Engem hagyjon békén.Ne kérjen cigit,ne szóljon hozzám ballagjon tovább..
47/47 anonim válasza:
46.
"Tőlem lehet az arab,zsidó,vagy"
POSTÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!