Ha a Gáza elleni népirtás elfogadható sokaknak, akkor a holokausztot miért ítélik el?
#21 Azt ugye tudod, hogy amit csinálsz az nem csak bűncselekmény de a lemélyebb ostobaság?
A laposföld hívők értelmesebbek, mint a holokauszt tagadók. Azok legalább poénból csinálják.
25:
Szerintem az emberség azt diktálja, hogy mindkettőt maximálisan elítéled. Ha ezt te nem így látod, akkor neked vannak emberségbeli deficitjeid.
Miért kell a tragédiákbol állandóan versenyt csinalni?? Ahol ártatlan emberek pusztulnak tömegesen, az egy empátiára képes (tehát nem pszichopata) ember számára egyformán elítélendő.
A mértékbeli eltéréseknek csak az azért járó büntetés tekintetében lehet jelentősége, az áldozatok “értéke” szerintem azonos. A magyar alkotmánybíróság ezt úgy fogalmazza meg, hogy minden emberi lény azonos méltóságú.
De lehet, h én vagyok tulzottan empatikus a gyakoris átlaghoz képest..
#29 Akiket most palesztinnek neveznek azok nem éltek ott, az arab félszigetről származnak. A zsidóknak viszont valóban őshazája és mindig is ott éltek a zsidók is, keresztények is, muszlimokkal együtt.
Te most olyanokat neveznek a terület jogos örökösének akik máshonnan vándoroltak be oda épl a zsidókkal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!