Ha a Gáza elleni népirtás elfogadható sokaknak, akkor a holokausztot miért ítélik el?
Tehát jogos volt a holokauszt?
Sokak emellett érvelnek, ha palesztinokat kollektívan büntetnének vagy ezt jogosnak vélik.
Egyébként ha palesztinok megérdemlik akkor a zsidók is legalább ugyanezt megérdemelnék (vagy jóval többet), hiszen ők pofátlankodtak be oda, ők rabolták és rabolnak földet ott élő emberektől.
#22 Mennyire szánalmas cenzúratörvény mögé bújni!
Persze igazad van, mert a törvény bünteti...
Sztálini igazság.
Én nem tagadom a holokausztot, de érdemben majd akkor fogok róla beszélni, ha szabad. És téged sem, meg a többi agymosottat sem szertném hallani, ahogy felmondja a kötelezőt. Amíg szabad vita nem lehetséges, addig ejtsük a témát!
A zsidó többség rombol, ahol csak lehetséges. Lenézik a többi embert, látszik rajtuk az undor az utcán. Szerintem ez bőven elég.
A Kegyes Korán nem ír gyűlöletről, a tóra (legalábbis a ma ismert átírt változat) igen.
Talmud lesz az, nem Tóra. A Tóra része a keresztény Bibliának.
A zsidók ma már nem a Tórát, vagyis a mózesi törvényeket és tanításokat követik, hanem kiforgatva azok értelmezését, összegyűjtve mindenféle degenerált agymenést (pedofil csodarabbik stb. véleményét) a 40-50 kötetes Talmudot. Amiben számtalan helyen le van írva a zsidó felsőbbrendűség, a többiek pedig csak gójok (állatok), akikkel úgy is kell bánni.
Ez a Talmud, a zsidó kultúra esszenciája. Még az ateisták is így gondolják, mert átszövi hagyományaikat, életüket.
Hát nem tudom én azt látom, láttam! Hogy a Hamasz bulizó fiatalokat mészárolt le! Nőket, gyerekeket rabolnak, kínoznak, ölnek!
Értelmes emberek ilyet nem csinálnak! Ja és Gázába a fél nép ott ünnepel az utcákon és eme tetteket éltetik...
Innentől kezdve kaptak még haladékot is elmenekülni!
Ja és Izrael nem kínozza, rabolja az embereket!
Hanem bombázza őket! Oké abba is meghalnak!
De legalább nem célzottan a civileket hurcolják el és élik ki beteges vágyaikat az embereken! Ez háború! A holokauszt fogalma teljesen más!
Célzottan embereket visznek el és gyújtanak, égetnek el, ölnek le!
Ezt a Hamasz csinálta! Az népírtás!
Izraelben egy ártatlan sincs, se kicsi se nagy. Elvették a palesztin nép földjét, tehát ellehetetlenítették őket, ergo ölik őket.
Hajrá Irán, számítunk rátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!