Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha a Gáza elleni népirtás...

Ha a Gáza elleni népirtás elfogadható sokaknak, akkor a holokausztot miért ítélik el?

Figyelt kérdés
Gázában sokkal több az ártatlan ember, mint Izraelben. Utóbbiban mindenki támogatja a megszállást már a jelenlétével is. A palesztinokat táborokban tartja a zsidó állam. Pedig az arabok az őslakosok. A kollektív bűnösséget mégis csak a palesztinokra alkalmazzák. Sokkal több az izraeli terrortámadás is, mint a palesztin. Még Iránban is robbantgatni szoktak az izraeliek.

2023. okt. 12. 09:01
1 2 3 4 5
 31/47 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
43%

Tehát jogos volt a holokauszt?

Sokak emellett érvelnek, ha palesztinokat kollektívan büntetnének vagy ezt jogosnak vélik.

Egyébként ha palesztinok megérdemlik akkor a zsidók is legalább ugyanezt megérdemelnék (vagy jóval többet), hiszen ők pofátlankodtak be oda, ők rabolták és rabolnak földet ott élő emberektől.

2023. okt. 16. 09:44
 32/47 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
65%

#22 Mennyire szánalmas cenzúratörvény mögé bújni!

Persze igazad van, mert a törvény bünteti...

Sztálini igazság.

Én nem tagadom a holokausztot, de érdemben majd akkor fogok róla beszélni, ha szabad. És téged sem, meg a többi agymosottat sem szertném hallani, ahogy felmondja a kötelezőt. Amíg szabad vita nem lehetséges, addig ejtsük a témát!

2023. okt. 16. 09:47
 33/47 anonim ***** válasza:
60%

A zsidó többség rombol, ahol csak lehetséges. Lenézik a többi embert, látszik rajtuk az undor az utcán. Szerintem ez bőven elég.

A Kegyes Korán nem ír gyűlöletről, a tóra (legalábbis a ma ismert átírt változat) igen.

2023. okt. 16. 09:48
 34/47 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
7%

Talmud lesz az, nem Tóra. A Tóra része a keresztény Bibliának.

A zsidók ma már nem a Tórát, vagyis a mózesi törvényeket és tanításokat követik, hanem kiforgatva azok értelmezését, összegyűjtve mindenféle degenerált agymenést (pedofil csodarabbik stb. véleményét) a 40-50 kötetes Talmudot. Amiben számtalan helyen le van írva a zsidó felsőbbrendűség, a többiek pedig csak gójok (állatok), akikkel úgy is kell bánni.

Ez a Talmud, a zsidó kultúra esszenciája. Még az ateisták is így gondolják, mert átszövi hagyományaikat, életüket.

2023. okt. 16. 09:57
 35/47 anonim ***** válasza:
56%
Mondom Tóra. A Talmud sem különb, de a Tóráról beszéltem. Igen, a keresztény biblia része, ami szintén megannyi helyen át van írva, foltozva, hamosítva. El kell olvasni, hemzseg a népírtástól, gyilkosságokkal van tele. A KK-ban ilyen nincs, ott az igazság van leírva.
2023. okt. 16. 11:47
 36/47 anonim ***** válasza:
68%

Hát nem tudom én azt látom, láttam! Hogy a Hamasz bulizó fiatalokat mészárolt le! Nőket, gyerekeket rabolnak, kínoznak, ölnek!

Értelmes emberek ilyet nem csinálnak! Ja és Gázába a fél nép ott ünnepel az utcákon és eme tetteket éltetik...

Innentől kezdve kaptak még haladékot is elmenekülni!

Ja és Izrael nem kínozza, rabolja az embereket!

Hanem bombázza őket! Oké abba is meghalnak!

De legalább nem célzottan a civileket hurcolják el és élik ki beteges vágyaikat az embereken! Ez háború! A holokauszt fogalma teljesen más!

Célzottan embereket visznek el és gyújtanak, égetnek el, ölnek le!

Ezt a Hamasz csinálta! Az népírtás!

2023. okt. 16. 14:24
 37/47 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi nácit egy helyen, mint a 32-34-36...
2023. okt. 16. 14:44
 38/47 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi,nem 36, hanem 35
2023. okt. 16. 14:44
 39/47 anonim ***** válasza:
18%

Izraelben egy ártatlan sincs, se kicsi se nagy. Elvették a palesztin nép földjét, tehát ellehetetlenítették őket, ergo ölik őket.

Hajrá Irán, számítunk rátok

2023. okt. 16. 16:09
 40/47 anonim ***** válasza:
25%
Azt el kell ismerni, ezek a zsidók nem buták. Nagyon ügyesen elhitetik magukról, hogy ők a kiválasztott nép, a béke megtestesülése. A többség elhiszi sajnos. Elismerem hogy okosak👍
2023. okt. 16. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!