A német nép annak idején, hogy volt képes dicsőíteni és megválasztani Hitlert?
Most néztem bele ebbe a dokumentumfilmbe és a korábbinál is jobban ledöbbentem. https://www.youtube.com/watch?v=H7yVBRouwsk
Azt eddig is tudtam, hogy annak idején Hitlernek volt egy fajelmélete az árjákról, de nem tudtam, hogy ezt a gyakorlatban is alkalmazta. Elhangzott, hogy sterilizálta azon embereket, akik nem voltak elég magasak, erősek és nem feleltek meg az árja ideálnak. A zsidó népirtást pedig azt hiszem továbbra sem kell részletezni. Nem csodálom, hogy sokuknak rohadt ciki így 2019-re az, amit az őseik tettek anno.
Arra lennék kíváncsi, hogy a német nép tényleg annyira együgyű és ostoba volt, hogy pont ők voltak képesek megválasztani a történelem legnagyobb zsarnokát? Azért 1943-ig - amíg nem kezdődtek meg a rendszeres bombázások - minden német ész nélkül éljenezte és bálványozta ezt a szemétládát. Vagy ott is az volt, mint Rákosi idejében vagy most Észak-Koreában, hogy "ütemesen nemtapsolni életveszélyes" és szimplán mindenki be volt sz**va?
Szerintetek mennyi fajgyűlölő mentalitás maradt még manapság az egyszeri átlag német emberben? Ha jól tudom azért elég sok echte német férfi halt meg a háborúban és sok német nő a szövetséges katonákkal házasodott meg, de biztos maradt még valamennyi a rasszista árja vérvonalból (magas, erős, szőke). Sosem jártam Németországban, annyit olvastam fórumokon, hogy ma már állítólag sokkal jobban csípik a magyarokat, mint a franciák, de az ott dolgozó magyarokat ugyanúgy sz***á dolgoztatják. Egy szó mint száz: milyen mértékű Hitleri fajgyűlölő érzés maradt meg mára az átlag német emberben illetve lehetséges, hogy valaha megint szélsőséges nemzetté váljanak?
Ezt a könyvet olvasd el, félelmetesen jó. Már a hozzá írt kommenteket is érdemes elolvasni a Molyon.
Tessék egy dokumentumfilm német perspektívából, angol nyelven (6.5 óra):
Egy másik pedig a Hellstorm, ami Németország elpusztításáról szól. Fenn van a youtubeon.
"Azt eddig is tudtam, hogy annak idején Hitlernek volt egy fajelmélete az árjákról, de nem tudtam, hogy ezt a gyakorlatban is alkalmazta."
Pedig alkalmazta. Gyakorlatilag ezt hívjuk most II. világháborúnak.
„Erőnk gyorsaságunkban és kíméletlenségünkben rejlik. Dzsingisz kán nők és gyermekek millióit kergette halálba tudatosan és örömteli szívvel, a történelem azonban csak a nagy államalapítót látja benne… Parancsban adtam ki – és mindenkit agyonlövetek, aki ezt csak egy szóval is bírálja –, hogy a háború célja nem bizonyos vonalak elérése, hanem az ellenség fizikai megsemmisítése. Ennélfogva egyelőre csak keleten, halálfejes alakulataimat azzal az utasítással helyeztem készenlétbe, hogy könyörtelenül és bűntudat nélkül öljék a lengyel származású és nyelvű férfiakat, nőket, gyermekeket egyaránt… Lengyelország el fog néptelenedni, és németekkel fogjuk betelepíteni.”
(Adolf Hitler - 1939. augusztus 22.)
Választási csalás.
Ezen felül az átlagember agyáig nem jutott el még így se hogy mit is akar hitler valójában.
Annál is elképesztôbb, mert a német nép ( a teljesség igénye nélkül ) Kant, Hegel, Goethe Schiller, Bach, Händel, Beethoven, Nietsche, Thomas Mann népe, szóval KULTÚRNEMZET volt mielôtt hitlerrôl tudtak volna. És mégis meg lehetett ôket hülyíteni.
Szomorú, hogy sokan nem tanulnak a múltból. Sajnos sokaN, akikrÔl ElmondhatÓ, hogy Verseghy, Csokonai, Arany, Széchenyi, Kosztolányi népe, képesek voltak és ma is képesek egy rablóp pojácára szavazni.
Nem a 2019. év emberének szemével kell nézni ezt a korszakot, hanem az akkor élt emberek szemével. Hitler elég sokat tett az első világháborúból vesztesen kikerült Németország talpra állításához. Nagyon sokat fejlődött a gazdaság, volt munka, volt viszonylagos jólét - rohadtul senkit nem érdekelt, hogy időnként a zsidókat utálni kellett. Nem ez határozta meg az emberek mindennapjait. Ezt csak utólag gondoljuk így, hogy az átlagember a zsidó-témán pörgött 0-24 órában. De még az NSDAP se mindig.Ez ugyanaz, mint hogy majd 100 év múlva azt gondolják, hogy migránsok körül folyt minden 2018-2019-ben. Pedig ez csak egy kis szelet. Ez folyik a propagandából, de az átlagembert igazából nem érdekli. Legyen megfelelő munka, legyen fizetés, legyen biztonság, stb.
43-ban már nem sokan bálványozták.
Ez a linkelt videó meg túl szakmai, inkább elfogult és hatásvadász. Én nem védeni akarom Hitlert, de a maga korában egy politikus volt a sok közül. Nem démonizálták ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!