A német nép annak idején, hogy volt képes dicsőíteni és megválasztani Hitlert?
Most néztem bele ebbe a dokumentumfilmbe és a korábbinál is jobban ledöbbentem. https://www.youtube.com/watch?v=H7yVBRouwsk
Azt eddig is tudtam, hogy annak idején Hitlernek volt egy fajelmélete az árjákról, de nem tudtam, hogy ezt a gyakorlatban is alkalmazta. Elhangzott, hogy sterilizálta azon embereket, akik nem voltak elég magasak, erősek és nem feleltek meg az árja ideálnak. A zsidó népirtást pedig azt hiszem továbbra sem kell részletezni. Nem csodálom, hogy sokuknak rohadt ciki így 2019-re az, amit az őseik tettek anno.
Arra lennék kíváncsi, hogy a német nép tényleg annyira együgyű és ostoba volt, hogy pont ők voltak képesek megválasztani a történelem legnagyobb zsarnokát? Azért 1943-ig - amíg nem kezdődtek meg a rendszeres bombázások - minden német ész nélkül éljenezte és bálványozta ezt a szemétládát. Vagy ott is az volt, mint Rákosi idejében vagy most Észak-Koreában, hogy "ütemesen nemtapsolni életveszélyes" és szimplán mindenki be volt sz**va?
Szerintetek mennyi fajgyűlölő mentalitás maradt még manapság az egyszeri átlag német emberben? Ha jól tudom azért elég sok echte német férfi halt meg a háborúban és sok német nő a szövetséges katonákkal házasodott meg, de biztos maradt még valamennyi a rasszista árja vérvonalból (magas, erős, szőke). Sosem jártam Németországban, annyit olvastam fórumokon, hogy ma már állítólag sokkal jobban csípik a magyarokat, mint a franciák, de az ott dolgozó magyarokat ugyanúgy sz***á dolgoztatják. Egy szó mint száz: milyen mértékű Hitleri fajgyűlölő érzés maradt meg mára az átlag német emberben illetve lehetséges, hogy valaha megint szélsőséges nemzetté váljanak?
"Ez a linkelt videó meg túl szakmai,"
bocsi, NEM túl szakmai...
"Persze ma már biztosan nagyon kínos a legtöbb németnek és eléggé meg is bánták, de szerintem ezt már sose fogják tudni magukról lemosni, de nem is lenne szabad, hogy letudják."
Sokat gondolkoztam ezen a témán, és a meglatásaid nagyon jók.
Az emberek nagy része azt mondj, hogy a németek megváltoztak, most már nem tennének ilyet, most már nem nácik.
Ez tévedés. Nem a nácisággal függ ez össze, hanem a németek végletekig menő alárendeltségével. Gyakorlatilag az egyénnek az egyetlen fontos szempont, hogy a gépezet olajozottan menjen: az hogy mit csinál, senkit nem érdekel.
Ezért is tudja Merkel végigvinni az összes őrült intézkedését: atomerőművek lekapcsolása, migránsok telepítése, és most co2 adó. A németek nem csak tapsolnak ahhoz amit az aktuális vezetőjük mond, ganem még túl is teljesítenek.
AKKOR megválasztották. Egy idiótát választottak egy aljas ideologia hirdetőjét. Aztán németek ezrei haltak meg a semmiért, amit meg Hitler akart - a zsidók elpusztitását -abba meg belebukott. Ma a zsidóknak van egy viruló prosperáló országuk.
Nem is tudom, ki a nagyobb balek, Hitler vagy a népe.
Annyira idióták hogy valahogy elfoglalták észak afrikát, norvégiát, dániát, hollandiát, belgiumot, franciaországot, jugoszláviát, görögországot, ja meg a szovjetunió nagyrészét lol
Ja meg kifejlesztettek sugárhajtásu vadászgépet, meg a tabunt meg a szarint, ja meg rohampuskákat stb :D
Ja. Kártyavárként
Azért nyomták tovább még két évig
Oroszok vesztesége 11 millió
Németeké 3
Van kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!