Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugaton aránylag több az...

Nyugaton aránylag több az extrém külsejű ember, mint nálunk?

Figyelt kérdés
Én mikor jártam kint megfigyeltem, hogy rengeteg ember van kitetoválva, sokan a nyakukig vannak kivarrva. Az ilyen orrkarika, színes haj is bőven van, persze nem mindenkinél, vannak rendes öltönyös emberek is. Magyarországon is vannak ilyenek, de nem tudom megállapítani hogy aránylag kevesebben vagy nem.

2023. okt. 7. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

Nyugat Európában nagyon sok minden másképpen működik mint Magyarországon.

Az emberek sokkal toleránsabbak egymással, és egyáltalán nem kelt megrökönyödést másokban az, ha valaki az extrém öltözékével hajviseletével, tetkóival, stb. fejezi ki önmagát.

Ezek a dolgok szintén az önmegvalósítás részét képezik, és hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek az emberek jobban érezzék magukat a saját bőrükben.

Nem kell ebbe többet gondolni, mint amennyi valójában benne van.

2023. okt. 8. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

#9 "Ráadásul a tetkó, a piercing, de még a gyúrás is az emberek 98%-nál azt jelenti, hogy önbizalomhiányos, és ezzel próbálja a külvilág felé mutatni, hogy mégsem az."

Ezt milyen statisztikai adatok bizonyítják? Kerestem a neten, de nem találtam.

És mi van akkor, ha ez csupán önmegvalósítás, önkifejezés, és nem pedig a nem is létező önbizalom hiányának kompenzálása?

Akkor tévedtél? Vagy csak ostoba vagy?

2023. okt. 8. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!