Nyugaton aránylag több az extrém külsejű ember, mint nálunk?
Figyelt kérdés
Én mikor jártam kint megfigyeltem, hogy rengeteg ember van kitetoválva, sokan a nyakukig vannak kivarrva. Az ilyen orrkarika, színes haj is bőven van, persze nem mindenkinél, vannak rendes öltönyös emberek is. Magyarországon is vannak ilyenek, de nem tudom megállapítani hogy aránylag kevesebben vagy nem.2023. okt. 7. 20:07
1/12 anonim válasza:
Kezd a trend megfordulni, de igen.
2/12 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Nálunk is elég sok az egy főre jutó orkok száma az utcákon.
3/12 anonim válasza:
Tetkóban lassan leelőzünk mindenkit.
4/12 anonim válasza:
Nyugaton már a tetkó és színes haj nem elég, hogy különleges legyél.
Manapság már őznek, kutyának stb. állatnak öltöznek be és annak is tartják magukat. Vagy éppen pelenkát vesznek fel a felnőttek, mert hogy ők még "gyerekek". Vagy éppen ott van, hogy férfiként "nőnek" állítják be magukat. Sokáig lehetne sorolni a bolondságukat.
5/12 anonim válasza:
Nyugaton az emberek sokkal kevésbé figyelgetik és, hogy a másik hogyan néz ki, mit csinál. Ha valaki extrém külsővel érzi jól magát, de nem árt másoknak, akkor kb. lesz*rják a megjelenését.
6/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy sokkal több lenne.
7/12 anonim válasza:
4-es merre vannak tömegével olyan emberek, akikről írtál?
9/12 anonim válasza:
Itt is egyre több, mert egyrészt divat, másrészt már van rá pénz. Elámulok, hogy némelyeken több millió értékű tetoválás virít.
Ráadásul a tetkó, a piercing, de még a gyúrás is az emberek 98%-nál azt jelenti, hogy önbizalomhiányos, és ezzel próbálja a külvilág felé mutatni, hogy mégsem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!